Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Христос Воскресе! Кои са вашите ценности в живота?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеНаздраве и много късмет ХУ. Пожелавам безпристрастно модериране, защото Вие сте подобен на Господ, играете с виртуални съдби, биете ги през ръцете когато не слушат, изтривате дори виртуални съдби, ако са с лоша карма и знак. Нека направим нашият малък виртуален свят- Инвестор. бг едно по-полезно и конструктивно виртуално пространство в което всеки ще се обогати. Аз за 4 години съм Ви много благодарен!г-жа Фирдевс.2015г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеМного здраве на вас и семействата ви! Честит празник!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнениеДаааа, Христос е бил първият известен нам, който е скочил срещу банките, лихварите!
И понеже е бил опасен за сребролюбците и човекомразците, те го възвиличават, най-сигурният начин да бъде забравена първоначалната идея на борбата му…...Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
michaelis
Войстина Воскресе коелги!
Аз съм вярващ и е доказано, че е съществувала тази личност Христос, но понеже библията е претърпяла леки корекции през вековете а и никой не е бил по време на Христа да каже какво е било точно, за мене истината е смесица от всички религии и духовни учения. И както казват будистите всички хора сме едно цяло, но за съжаление още не сме дорасли до там да го осъзнаем ...
Коментар
-
Воистина воскресе!
https://www.youtube.com/watch?v=gcNg...=RDIxvqhkTf-Eo
А за обичащите Исихия, поздрав, живи и здрави!
https://www.youtube.com/watch?v=HK5pKVevco4
Препоръка, не слушайте ако карате на магистрала Исихия, голяма пакост може да стане!Last edited by Сините камъни; 21.04.2014, 06:49.
Коментар
-
Воистина......?! Сега моите ценности са вярата че мога да убедя всички човеци по света, да спрат да се бъзикат с Исус, и да го възкръсват постоянно всяка година. Това не помага на никого, Исус в момента гледа от някъде тази постоянна гавра с неговия живот и дело, и си казва добре че се отървах от тези ниендарталци които избиват милиони агнета в чест на моето име, размазват се с алкохол в моя чест , палят свещи в църквата , но като излезнат от нея си остават същите говеда които преживяват постоянно чувствата на алчност, гняв, ревност, тъпота и невежество достойно за филма на Спилбърг.
Д-р Черкезов, почитащ Исус като учител, но не и като бог - измислен от древните пастири които са списвали библята.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Живи и здрави, аз не вярвам много в тоя!
Най-ценното за мен е любящата ми и изключително търпелива към мен съпруга и малката ми(дошла с много късмет на този свят) дъщеричка!
Всичко друго имоти, активи....м@йната им, те са средство за да осигуря усмивките на тези двете по-горе!Last edited by tony1975; 20.04.2014, 21:46.
Коментар
Коментар