IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гърция си иска заем в размер на 95 млрд. от Германия още от Втората световна война!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.mediapool.bg/%D0%BF%D0%B5...ews191453.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      хич, а за давност да си чувал? Колкото нашите тракийски бежанци ще си вземат нещо от Турция, освен на добра воля от нейна страна, толкова и маляките, хеле пък в настоящия момент. Мързи ме да ровя из постовете си назад от преди година, година и половина и тогава ви казах за подобна реакция на маляките и то си е нормално - швабите най- се плашат да не ги нарекат нацисти и са готови на всичко в такива случаи. Маляките могат да обменят малко опит с юдеите по въпроса с цоцането от дойчландия до десето коляно на наследниците на тези от 39-45 година.....
      Ами специално аз, винаги аз като съм разигравал сценарии съм стигал до извода, че ми е най-изгодно да си обслужвам дълга....... Може би договорите ми за кредит са били при неизгодни условия, не винаги........

Един цитат от "Срещи с Буров"....
      "Защото с победения винаги се гаврят. Ебат му жената, изнасилват му децата - той мига и мълчи. Душат го, бесят го. колят го - той пак мълчи. Изземват му всичко, дори децата - той пак мълчи. Няма нищо по-страшно от това да те победят. Само Русия и Англия не позволиха на Хитлер да се гаври с тях. И затуй аз най-много уважам тези два народа.
      И ценя най-високо това тяхно качество - родолюбието, гордостта на нацията. Нация без гордост не е нация."

В момента считам че Гърция е победена и наведена, яко

Коментар

• Първоначално изпратено от Mouroutis Разгледай мнение
        Това са редки случай на лошо отношение!
        A пък това са пълни глупости! За последните години съм имал няколко хиляди гръцки клиенти. Общото за всички е, че плащат едно, а взимат две, три или колкото могат да носят. Единствено евреите крадат повече, поради което всички гърци и евреи вече се поемат от охраната. Вярваш или не, наглостта и безпардонността на маляшката пасмина няма равна...

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/photos/2012/04...rcite/?ref=rss

Коментар

• г-н Мурутис,

С тази си тема единственото нещо, което доказвате е колко сте отчаян по отношение положението на Гърция. Казвам го без да злорадствам и напълно разбирам колко тежко е положението там. Все пак ние си имахме 97-98 и сме изкарали на наш гръб икономическа депресия.

Германците не са ви виновни, че харчехте повече отколкото изкарвахте. Че разпределяхте едни пари за заплати, които реално не заслужавахте.

Сега е времето на истината, от която много ви боли вас гърците и която наподобява челен сблъсък с голяма скорост в стена. Реалната ви икономическа мощ е далеч под средната за последните години и сега просто се наблюдава процес на връщане към средната.

Както Ви каза и Георги Ангелов в едно предаване - "стягайте се, че да не ви изкупим". Колкото и абсурдно да звучи това в ушите на неикономистите, все пак през погледа на икономистите е напълно реална вероятност.

Коментар

• На почивка там и да ми дават пари не отивам, а това че нас ни имат за долни и ни обиждат постоянно си е исторически факт. Това направиха възможно и нашенците, които отидоха да работят там за никви за гърците пари.Балканска работа, всичките сме дребни душици.

Коментар

• А знаеш ли колко хора има, които работодателите лъжат за пари и не им плащат. Колко жежи има подложени на сексуален тормоз и елсплоатация. Когато се оплачат полицията си затваря очите и нищо не предприема. Това ще го отречеш ли

Коментар

• Това са редки случай на лошо отношение!
                  Жените които са домашни помощнички в Гърция, са изключително доволни като вземат 800 евро всеки месец + осигурена квартира и храна. Сигурно има лошо отношение към хората които си мислят че ще отидат в Гърция и ще се излезават на плажа, (за работниците става въпрос) .

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    Мурутис това са мнения на хора, с които Вие сте се държали лошо и недостоино в Гърция
                    +1

Именно мнения на хора, които са видели и преценили що за стока са тъй наречените ни съседи... За пореден път маляките отказват да платят сметката и обвиняват другите в нетолерантността, която им е толкова присъща.

Коментар

• Мурутис това са мнения на хора, с които Вие сте се държали лошо и недостоино в Гърция

Коментар

• Киро, не мога да говоря от името на цяла държава!
                        Но от мен запомнете, народ който непрекъснато обижда и говори против съседите си при които с нетърпение чака цяла година за да ходи на поцифка, го очаква абсолютно същото отношение от страна на съседите му!

Коментар

• Га мото - по дяволите
                          Маляка - педераст / чикиджия
                          Малякия - простотия или нещо такова
                          Това пише в Гуглето за маляките

харесва това

Коментар

• Мурутис няма ли да си поискате Константинопол от Турция
                            KoCTeH

Е га мото малякия ....
                            Маляка .. маляка ^^

Като бях в Гърция като се върнах около 2-3 седмици само с това кълнях : )

Га мото - по дяволите
                            Маляка - педераст / чикиджия
                            Малякия - простотия или нещо такова
                            Това пише в Гуглето за маляките

Коментар

• Първоначално изпратено от Mouroutis Разгледай мнение
                              Престани постоянно да обиждаш цял народ с това "Маляките"!!!
                              Имай култура и самоуважение!
                              Е па маляки сте, какво се обиждаш. Циганите са по- стойностна сган от вас - факт...

Коментар

• ".... Германия постави условие тя да няма право да претендира за други германски задължения към нея, пише БТА...."

Маляките нямат проблем с извъртането и отмятането...Подписали са се, но това не им пречи да.... абе, циганска работа!
                                Last edited by Хайърсъзов; 03.04.2012, 14:19.

Коментар

Working...
                                X