Проблема не е в кучетата а в българите.Българина свикна някой друг вместо него да мисли и нещо да направи.Ами мен що не ме хапят кучета?Я помислете?По едно време някакви помияри бяха подровили оградата и ми влизаха в двора.Пипера ми огазен изтаковали се на райграса.Ами заложих се и на другия ден няколко песа отидоха на едно друго място.Отделно си отвързах каракачанките и те сдаваиха няколко улични боклука.Накрая на село живеят двама откачени старци баба и дядо и хранят 10 помияра.Отивам на реката и те се спускат.Върнах се взех пушката и ги опънах пред портата.Онази бабичка като подскочи едни клетви едни псувни.Като и шибнах един шамар и падна на земята.Насъсках кучето срещу нея и оная се напика.Оттогава кучета няма.И докато съм там няма да има щото веднага бум.Няма еколози няма откачени боклуци.Който се пише любител на помиярите си ги взема у тях и ги гледа.Няма друг филм.Това не е любов към животните това е някаква извратеност психични отклонения.На работа пък една колежка и тя с кучета и котки.Отида и цял ден се драпам щото пълно с бълхи.Викам на шефа това другата седмица да го няма щото вземам нещата в мои ръце.Той взел че пратил колежката командировка и извикал общинските служби та прибрали боклуците.Отивам на работа и оная психарка като ми скача като ме заплашва.Казах и да млъкне оная ме кълне.Ей като ми падна пердето като я ошамарих ама здравата.Вече няма кучета ни котки.Деба и откачалниците докога ще ги търпите?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Човекът, нападнат от кучетата в Малинова долина е г-н Ботьо Тачков
Collapse
Заключена.
X
X
-
Докога ще търпим глупави еколози и брюкселски зелки ?
10 псета нападнаха гинеколожка
10 бездомни кучета се нахвърлиха на лекарка в Дупница. Озверелите псета нападнали гинеколожката Албена Илиева, докато отивала на работа. Жената живее в квартал "Дупница", на няколко метра от лечебницата. Глутницата се втурнала към нея без никакъв повод. Албена започнала да крещи и халосала няколко песа с чантата си, така помиярите се отдръпнали. Пред очите й обаче опитали да нахапят минаващи наблизо майка с дете. Жената и хлапето се измъкнали невредими като по чудо от засадата на четириногите бездомници.
Д-р Илиева изтичала след работа до кабинета на кмета Методи Чимев. Тя поискала лично той да се ангажира с евтаназията на глутницата, която дебне всеки ден жертви в квартала. Според гинеколожката кастрирането не върши работа, защото именно такива кучета нападат хора. Дупничанката разказа, че е била дълго време в Америка и Африка, но никъде няма бездомни песове като у нас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivooo Разгледай мнениеТова няма как да стане има страшно много пари, които се превеждат от разни фондации като тази на Бриджит Бърдо и други ненормални богати чужденци , които ги превеждат ежемесечно за да има кученца на свобода в България, защото само тук от целя европейски съюз може да се случи това. Парите се взимат от така наречените кучкари които се грижат за каузата да има кучета в София, лично съм виждал как спира камиона с охладено пиле и с кашони се сваля за кученцата в Студентски град и малинова долина. Всичко е така вързано, че просто ви е бедна фантазията за какви пари и какви интереси става на въпрос.
Когато имаме законодателство и практики недопускащи по никакъв начин кучета да се мотаят по улиците и парковете, ексцентричните жестове ще бъдат безпредметни както е в САЩ.
Собствениците на кучета да си чистят изпражненията на любимците. (Това междудругото мисля, че ще понамали желаниято за притежаване на куче)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mouroutis Разгледай мнениеАз ви гарантирам че ако има постановление за убиване на кучета и поне две да убият, ще има наказателни постановления от ЕС, и спряни евро фондове.
Трябва да измислите решаването на въпроса по хуманен начин!
Може би разселване на кучетата в провинцията!
Никакви приюти, никакви кофички с кисело мляко и квадратни метри полагаема площ. Ако в рамките на 1 седмица кучето не бъде потърсено или осиновено- инжекция и екерисаж.
"Райд"-избива ги до крак!
Защо за хлебарките така, а за кучетата онака?
Вижте как е скочила бройката на заразените с тения (а кучешката такава, може да попадне във всички органи) при намалящо население!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivooo Разгледай мнениеТова няма как да стане има страшно много пари, които се превеждат от разни фондации като тази на Бриджит Бърдо и други ненормални богати чужденци , които ги превеждат ежемесечно за да има кученца на свобода в България, защото само тук от целя европейски съюз може да се случи това. Парите се взимат от така наречените кучкари които се грижат за каузата да има кучета в София, лично съм виждал как спира камиона с охладено пиле и с кашони се сваля за кученцата в Студентски град и малинова долина. Всичко е така вързано, че просто ви е бедна фантазията за какви пари и какви интереси става на въпрос.
Коментар
-
Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнениеВсички улични кучета трябва да бъдат избити ТОЧКА! Стига с тия "хуманни" глупости. Общината да организира ловците в София и околностите и да им плаща по 20 лева на куче и готово! За няколко дни проблема ще бъде решен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение++++
Навсякъде на вън има приюти и време през което се настаняват кучетата. Ако до определен срок, никой не си го вземе в къщи - инжекцията. Само, че там и домашните кучета подлежат на контрол, а тук не. И ако няма бездомни кучета от тези 50 милиона лева от които 49 милиона се крадат, ще има само 1 милион. Тоест, няма да има за крадене.
Коментар
-
Последно колко са бездомните кучета - 40 или 400 хиляди...?
Не се бях замислил досега, но и двете числа са големи според мен.. В квартала, където би трябало да има само престъпници и кучета съм виждал 2 от едната страна и три към спирката на метрото ( с котило от 3-4, но изчезнаха в последните дни.) Това прави десетина кучета( с палетата) на поне 15-17 блока с по 5-6 входа .... Вадя молива и се получават по 1 куче на 400 човека. В центъра да са по 1 на 100...
С една дума сметката на бездомните псета не излиза.....но сметката на парите е вярна...
Общо с домашните 40 - 50 К е приемлива бройка....
Жалко за човека и за мъките му . Децата му трябва да заведат дела срещу всички инстанции отговорни за това състояние на проблема. От община до екоравновесни лапачи...
Всяко чудо за три дни...Ако не беше човек, свързан с борсата, да сме го забравили вечеЖалко....
Коментар
-
Преди години едно семейство цялото се беше натровило от брани гъби в гората, обаче гъбите поели отрова стрихнин, която била хвърлена преди това да се тровят вълци.
С две думи ама хич не ви съветвам да берете гъби от гората щото те всичко поемат от почвата особено отровите.
А тоя стрихнин да знаете, че е ефикасен щото цялото семейство от поне 5 човека всичките са умрели и то в адски мъки.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1Тази вечер..решихме един случай с един помияр....не беше много бесен.но хитър.БЕшЕ....Лаеше мъжете отдалеч...от няколко метра...жените от около метър......Понеже където аз вивея.на етажа ,три апартамента...има седем деца.от година и половина ...до осем години.децата.Тази вечер комшята изкара въздушната пушка.......много добра според него.....на 200м утрепвала.......Понеже бяхме на няколко ракии..на Нтия път.....аз уцелих споменатия помияр в главата.Спое комшията ми .....трябваше да падне от раз.......но после решихме,че до ден няма да го има.поне съм му пукнал черепа.Не се чувствам в грях.Имам две деца....едното септември трябва да минава от там...ше е първи клас.Предпочитам да съм спокоен,от колкото някакъв птбул да се разхожда.Господ да ми прости......и да му намали мъките.....Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнениеВсички улични кучета трябва да бъдат избити ТОЧКА! Стига с тия "хуманни" глупости. Общината да организира ловците в София и околностите и да им плаща по 20 лева на куче и готово! За няколко дни проблема ще бъде решен.
Ама кучешкият проблем ще се разреши за 2-3 дни....Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Да не е грях да убиваш, направо си е извратено! Никой няма право да отнема живот на сруго живо същество, за да се чувства добре!
Проблема е причинен от човека, но от горките животинки! Те нападат, защото са получили лошо относение от човека, сигурно били бити от човек и за това нападат.
- 1 like
Коментар
Коментар