IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Човекът, нападнат от кучетата в Малинова долина е г-н Ботьо Тачков

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Проблема не е в кучетата а в българите.Българина свикна някой друг вместо него да мисли и нещо да направи.Ами мен що не ме хапят кучета?Я помислете?По едно време някакви помияри бяха подровили оградата и ми влизаха в двора.Пипера ми огазен изтаковали се на райграса.Ами заложих се и на другия ден няколко песа отидоха на едно друго място.Отделно си отвързах каракачанките и те сдаваиха няколко улични боклука.Накрая на село живеят двама откачени старци баба и дядо и хранят 10 помияра.Отивам на реката и те се спускат.Върнах се взех пушката и ги опънах пред портата.Онази бабичка като подскочи едни клетви едни псувни.Като и шибнах един шамар и падна на земята.Насъсках кучето срещу нея и оная се напика.Оттогава кучета няма.И докато съм там няма да има щото веднага бум.Няма еколози няма откачени боклуци.Който се пише любител на помиярите си ги взема у тях и ги гледа.Няма друг филм.Това не е любов към животните това е някаква извратеност психични отклонения.На работа пък една колежка и тя с кучета и котки.Отида и цял ден се драпам щото пълно с бълхи.Викам на шефа това другата седмица да го няма щото вземам нещата в мои ръце.Той взел че пратил колежката командировка и извикал общинските служби та прибрали боклуците.Отивам на работа и оная психарка като ми скача като ме заплашва.Казах и да млъкне оная ме кълне.Ей като ми падна пердето като я ошамарих ама здравата.Вече няма кучета ни котки.Деба и откачалниците докога ще ги търпите?

Коментар

• Не слагайте еколозите под общ знаменател!
      До момента не съм чул еколозите да са се изказали!

Коментар

• Докога ще търпим глупави еколози и брюкселски зелки ?

10 псета нападнаха гинеколожка

10 бездомни кучета се нахвърлиха на лекарка в Дупница. Озверелите псета нападнали гинеколожката Албена Илиева, докато отивала на работа. Жената живее в квартал "Дупница", на няколко метра от лечебницата. Глутницата се втурнала към нея без никакъв повод. Албена започнала да крещи и халосала няколко песа с чантата си, така помиярите се отдръпнали. Пред очите й обаче опитали да нахапят минаващи наблизо майка с дете. Жената и хлапето се измъкнали невредими като по чудо от засадата на четириногите бездомници.
        Д-р Илиева изтичала след работа до кабинета на кмета Методи Чимев. Тя поискала лично той да се ангажира с евтаназията на глутницата, която дебне всеки ден жертви в квартала. Според гинеколожката кастрирането не върши работа, защото именно такива кучета нападат хора. Дупничанката разказа, че е била дълго време в Америка и Африка, но никъде няма бездомни песове като у нас.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivooo Разгледай мнение
          Това няма как да стане има страшно много пари, които се превеждат от разни фондации като тази на Бриджит Бърдо и други ненормални богати чужденци , които ги превеждат ежемесечно за да има кученца на свобода в България, защото само тук от целя европейски съюз може да се случи това. Парите се взимат от така наречените кучкари които се грижат за каузата да има кучета в София, лично съм виждал как спира камиона с охладено пиле и с кашони се сваля за кученцата в Студентски град и малинова долина. Всичко е така вързано, че просто ви е бедна фантазията за какви пари и какви интереси става на въпрос.
          Да си превеждат!
          Когато имаме законодателство и практики недопускащи по никакъв начин кучета да се мотаят по улиците и парковете, ексцентричните жестове ще бъдат безпредметни както е в САЩ.
          Собствениците на кучета да си чистят изпражненията на любимците. (Това междудругото мисля, че ще понамали желаниято за притежаване на куче)

Коментар

• Първоначално изпратено от Mouroutis Разгледай мнение
            Аз ви гарантирам че ако има постановление за убиване на кучета и поне две да убият, ще има наказателни постановления от ЕС, и спряни евро фондове.
            Трябва да измислите решаването на въпроса по хуманен начин!
            Може би разселване на кучетата в провинцията!
            Вие сериозно ли го мислите това или провокирате "разговор" ?
            Никакви приюти, никакви кофички с кисело мляко и квадратни метри полагаема площ. Ако в рамките на 1 седмица кучето не бъде потърсено или осиновено- инжекция и екерисаж.

"Райд"-избива ги до крак!
            Защо за хлебарките така, а за кучетата онака?
            Вижте как е скочила бройката на заразените с тения (а кучешката такава, може да попадне във всички органи) при намалящо население!

Коментар

• Проблем са не само охапванията но и това, че сме първи в Европа по зарази и смъртни случай от кучешка тения, която е на всякъде по градинките където играят нашите деца.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivooo Разгледай мнение
                Това няма как да стане има страшно много пари, които се превеждат от разни фондации като тази на Бриджит Бърдо и други ненормални богати чужденци , които ги превеждат ежемесечно за да има кученца на свобода в България, защото само тук от целя европейски съюз може да се случи това. Парите се взимат от така наречените кучкари които се грижат за каузата да има кучета в София, лично съм виждал как спира камиона с охладено пиле и с кашони се сваля за кученцата в Студентски град и малинова долина. Всичко е така вързано, че просто ви е бедна фантазията за какви пари и какви интереси става на въпрос.
                Преди 10-15 години имаше т.н. кожари....Но аз като наивно копеле, си мисля, че този бизнес вече залезе с ограниченото търсене на естествени кожени палта.....

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
                  Всички улични кучета трябва да бъдат избити ТОЧКА! Стига с тия "хуманни" глупости. Общината да организира ловците в София и околностите и да им плаща по 20 лева на куче и готово! За няколко дни проблема ще бъде решен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                    ++++
                    Навсякъде на вън има приюти и време през което се настаняват кучетата. Ако до определен срок, никой не си го вземе в къщи - инжекцията. Само, че там и домашните кучета подлежат на контрол, а тук не. И ако няма бездомни кучета от тези 50 милиона лева от които 49 милиона се крадат, ще има само 1 милион. Тоест, няма да има за крадене.
                    Като имаш предвид, че преди около 1 година въпросната "кметица" на София искаше да повишава местните данъци, за да повиши приходите в общинския бюджет. Наглостта и некадърността на това управление е огромна

Коментар

• Последно колко са бездомните кучета - 40 или 400 хиляди...?
                      Не се бях замислил досега, но и двете числа са големи според мен.. В квартала, където би трябало да има само престъпници и кучета съм виждал 2 от едната страна и три към спирката на метрото ( с котило от 3-4, но изчезнаха в последните дни.) Това прави десетина кучета( с палетата) на поне 15-17 блока с по 5-6 входа .... Вадя молива и се получават по 1 куче на 400 човека. В центъра да са по 1 на 100...
                      С една дума сметката на бездомните псета не излиза.....но сметката на парите е вярна...
                      Общо с домашните 40 - 50 К е приемлива бройка....
                      Жалко за човека и за мъките му . Децата му трябва да заведат дела срещу всички инстанции отговорни за това състояние на проблема. От община до екоравновесни лапачи...
                      Всяко чудо за три дни...Ако не беше човек, свързан с борсата, да сме го забравили вечеЖалко....

Коментар

• Мислех, че за нелепата случка с проф. Ботьо Тачков /Богдан Беловодски/ е по-конкретно темата. Смятам го за велик българин!

Коментар

• Преди години едно семейство цялото се беше натровило от брани гъби в гората, обаче гъбите поели отрова стрихнин, която била хвърлена преди това да се тровят вълци.

С две думи ама хич не ви съветвам да берете гъби от гората щото те всичко поемат от почвата особено отровите.

А тоя стрихнин да знаете, че е ефикасен щото цялото семейство от поне 5 човека всичките са умрели и то в адски мъки.
                          Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1
                            Тази вечер..решихме един случай с един помияр....не беше много бесен.но хитър.БЕшЕ....Лаеше мъжете отдалеч...от няколко метра...жените от около метър......Понеже където аз вивея.на етажа ,три апартамента...има седем деца.от година и половина ...до осем години.децата.Тази вечер комшята изкара въздушната пушка.......много добра според него.....на 200м утрепвала.......Понеже бяхме на няколко ракии..на Нтия път.....аз уцелих споменатия помияр в главата.Спое комшията ми .....трябваше да падне от раз.......но после решихме,че до ден няма да го има.поне съм му пукнал черепа.Не се чувствам в грях.Имам две деца....едното септември трябва да минава от там...ше е първи клас.Предпочитам да съм спокоен,от колкото някакъв птбул да се разхожда.Господ да ми прости......и да му намали мъките.....
                            Варварин, моето решение да се тровят с отрова от която да умирят в адски мъки е много по хуманно.
                            Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
                              Всички улични кучета трябва да бъдат избити ТОЧКА! Стига с тия "хуманни" глупости. Общината да организира ловците в София и околностите и да им плаща по 20 лева на куче и готово! За няколко дни проблема ще бъде решен.
                              Ми то, ако общината плаща по 20 лева на убито куче, госпоДжите по градинките ша трябва мнооого да внимават за палетата си. Щото мангалите...
                              Ама кучешкият проблем ще се разреши за 2-3 дни....
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Да не е грях да убиваш, направо си е извратено! Никой няма право да отнема живот на сруго живо същество, за да се чувства добре!
                                Проблема е причинен от човека, но от горките животинки! Те нападат, защото са получили лошо относение от човека, сигурно били бити от човек и за това нападат.

Коментар

Working...
                                X