IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Човекът, нападнат от кучетата в Малинова долина е г-н Ботьо Тачков

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кравата храни човека, кучето не!
    Не може заради едно злобно куче на 1000, всички да бъдат убивани! Уж сте Християнска държава, а сте забравили десетте Божи заповеди!

Коментар

• Мен също ме е хапало куче. За щастие само ми съдра чисто нови дънки и чорап. Не знам как стана, чорапът скъсан, а на крака нито драскотина. Получи много здрави шутове и си имахме дълго уважението. По късно изчезна.
      По казуса, не знам как могат да се изтрепят стадо крави заради съмнения за болест, а не може да стане същото с кучетата

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
        Бате Пешо кмет на София!
        Ако се кандидатираш имаш моя глас.

Добре си ги наредил така, но тук в големия град ако тръгнеш с пушката ще те закопчаят ушевите и ще те дават после по телевизора.

В София става кротко с отрова...куч куч куч на хапнете си...и така леко и с добро. Явно друг начин няма.
        Лятото се бяха изтровили стотици домашни кучета!!! Стопаните им бяха настръхнали от гняв. Някой беше разпръснал отрова.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Е какво не разбираш??? За бездомните кучета отговорна е общината. Данчето прехвърля топката, казвайки че някакви хора ги хранят с някакво сурово месо
          Елементарно е, когато кучетата са гладни те ставет нервни и агресивни, ще повече ако и времето е студено или ветровито!
          Когато са сити (нахранени), те ако нямат бяс, са напълни кротки и дружелюбни.
          Кмета ни взима за елементарни хора. Само заради тези и думи, трябва да я накажат журналистите и обществото ни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            Проблема не е в кучетата а в българите.Българина свикна някой друг вместо него да мисли и нещо да направи.Ами мен що не ме хапят кучета?Я помислете?По едно време някакви помияри бяха подровили оградата и ми влизаха в двора.Пипера ми огазен изтаковали се на райграса.Ами заложих се и на другия ден няколко песа отидоха на едно друго място.Отделно си отвързах каракачанките и те сдаваиха няколко улични боклука.Накрая на село живеят двама откачени старци баба и дядо и хранят 10 помияра.Отивам на реката и те се спускат.Върнах се взех пушката и ги опънах пред портата.Онази бабичка като подскочи едни клетви едни псувни.Като и шибнах един шамар и падна на земята.Насъсках кучето срещу нея и оная се напика.Оттогава кучета няма.И докато съм там няма да има щото веднага бум.Няма еколози няма откачени боклуци.Който се пише любител на помиярите си ги взема у тях и ги гледа.Няма друг филм.Това не е любов към животните това е някаква извратеност психични отклонения.На работа пък една колежка и тя с кучета и котки.Отида и цял ден се драпам щото пълно с бълхи.Викам на шефа това другата седмица да го няма щото вземам нещата в мои ръце.Той взел че пратил колежката командировка и извикал общинските служби та прибрали боклуците.Отивам на работа и оная психарка като ми скача като ме заплашва.Казах и да млъкне оная ме кълне.Ей като ми падна пердето като я ошамарих ама здравата.Вече няма кучета ни котки.Деба и откачалниците докога ще ги търпите?
            Бате Пешо кмет на София!
            Ако се кандидатираш имаш моя глас.

Добре си ги наредил така, но тук в големия град ако тръгнеш с пушката ще те закопчаят ушевите и ще те дават после по телевизора.

В София става кротко с отрова...куч куч куч на хапнете си...и така леко и с добро. Явно друг начин няма.
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• На телефон 988 04 35 ще могат да се подават денонощно сигнали за бездомни агресивни кучета, а жалбоподателят ще получава информация за направеното по сигнала.

http://www.dnes.bg/sofia/2012/04/01/...-dolina.155442

Коментар

• Ниет человека, ниет проблема !!!

Интерсно че никой не си задава въпроса от къде идват тези кучета ?!?
                Интересно е че популацията на кучета си остава постоянна или дори се увеличава, въпреки че се кастрират кучета от години.

Проблемът както обикновено е в хората, не политиц или кметове а обикновените хора. Имено те ги ползват тези кучета като носни кърпички, ползват ги няколко месеца, - кучето порасва и вече не е толкова игриво и хайде кучето на улицата.
                - Или пък на малкта лигла/льо им се прииска котенце и хайде кучето на улицата.
                - или пък чисто и просто ги мързи да ги разхождат два пъти на ден и хайде кучето на улицата
                и т.н.

Според мене трябва да се въведе задължителна регистрация на кучета, както и административно наказателни мерки при зарязването на домашен любимец.

Като се замисля обаче, щом има идиоти които си зарязват децата, и случайте се увеличават ... какво остава за някакво куче ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mouroutis Разгледай мнение
                  Г-н Пешо, помислете си какви последствие ще има едно подобно масово убийство върху психиката на подрастващите, тинейджърите, децата ни! Какъв пример ще им дадем пред 21 век?
                  Я ти вземи та ми кажи какви последствия ще има върху психиката на всички когато кучета нападат и убиват хора и деца.Деба и меките пишки дето ни управляват.Страхливци.Без много приказки песовете се прибират и избиват.А протестистиращите биват пребити от баретите.

Коментар

Само едно нещо не мога да разбера в стратегията на кмета ви.
                    Защо призовава да не се хранят куцетата, при положение че в цял свят където има бездомни кучета, призива е да се хранят, за да не нападат хора?!
                    Правещия се на грък тези кучета не ни ебат за да ги кастрираме и храним те ни нападат хапят.Сбъркал си трамвая този е за Люлин не за Младост

Коментар

• Г-н Пешо, помислете си какви последствие ще има едно подобно масово убийство върху психиката на подрастващите, тинейджърите, децата ни! Какъв пример ще им дадем пред 21 век?

Коментар

• Бе не моа ви разбера бе хора тоя бил отговрен оня бил отговорен.Ми докато отговорните решат нещо да правят вие какво правите?Нали вас хапят и убиват вашите деца???!!!!!!!!!!Какво чакате????Да дойдат германците ли какво?Или марсианците????Разберете че не става с чакане няма никой да свърши това което вие трябва да свършите.Ебах ти народа чака някой да го освободи някой да дойдел да инвестирал и да му даде работа.Живота си прекарахте в чакане.Вземете се в ръце и направете нещо размърдайте се най накрая стига само оплакване и чакане

Коментар

Само едно нещо не мога да разбера в стратегията на кмета ви.
                          Защо призовава да не се хранят куцетата, при положение че в цял свят където има бездомни кучета, призива е да се хранят, за да не нападат хора?!
                          Е какво не разбираш??? За бездомните кучета отговорна е общината. Данчето прехвърля топката, казвайки че някакви хора ги хранят с някакво сурово месо

Коментар

• Само едно нещо не мога да разбера в стратегията на кмета ви.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Проблема не е в кучетата а в българите.Българина свикна някой друг вместо него да мисли и нещо да направи.Ами мен що не ме хапят кучета?Я помислете?По едно време някакви помияри бяха подровили оградата и ми влизаха в двора.Пипера ми огазен изтаковали се на райграса.Ами заложих се и на другия ден няколко песа отидоха на едно друго място.Отделно си отвързах каракачанките и те сдаваиха няколко улични боклука.Накрая на село живеят двама откачени старци баба и дядо и хранят 10 помияра.Отивам на реката и те се спускат.Върнах се взех пушката и ги опънах пред портата.Онази бабичка като подскочи едни клетви едни псувни.Като и шибнах един шамар и падна на земята.Насъсках кучето срещу нея и оная се напика.Оттогава кучета няма.И докато съм там няма да има щото веднага бум.Няма еколози няма откачени боклуци.Който се пише любител на помиярите си ги взема у тях и ги гледа.Няма друг филм.Това не е любов към животните това е някаква извратеност психични отклонения.На работа пък една колежка и тя с кучета и котки.Отида и цял ден се драпам щото пълно с бълхи.Викам на шефа това другата седмица да го няма щото вземам нещата в мои ръце.Той взел че пратил колежката командировка и извикал общинските служби та прибрали боклуците.Отивам на работа и оная психарка като ми скача като ме заплашва.Казах и да млъкне оная ме кълне.Ей като ми падна пердето като я ошамарих ама здравата.Вече няма кучета ни котки.Деба и откачалниците докога ще ги търпите?
                              Евала Бате Пешо, това е начина да се оправим....

Както вика сръбкинята, Да смо живи, да ни еб*т, ет това е българина

Коментар

• Виновни са Кметовете и общинските администрации, те ползват еколозите само за свое оправдание

Коментар

Working...
                                X