If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Човекът, нападнат от кучетата в Малинова долина е г-н Ботьо Тачков
PR-а е голяма работа. Промива мозъци.
Подавам оставка, ето видите ли, пък другата патица няма да я приеме.
Голям цирк! Да ти умре коня от смях!
За съжаление ще мине някоя и друга година, случая с професора ще се забрави.
Кучетата ще си припкат на воля по столичните улици, ще сеят зарази, ще лаят, ще нападат - отново и отново и отново.
Да Ви пи... на ....баната държава, която сме!!!!
Оставката не е приета, щото имаме колективна вина.
Ей , внимавай какво призоваваш , щото съм напълнила кутията за сигнали на компютърни престъпления с такива постове , като твоя .
към какво призовавам?
я ми прочети поста
храниш кучето храниш и като преяде то само си заминава
ти вече как ме тълкуваш си е твой проблем
или това че аз съм хранил кучето с кюфтета и пржоли а то глупавото взело че намерило някъде и отрова за мишки да ръфа е моя вина?
мен кучетата не са ми проблем. проблем са ми еколюбителите. щото ако оставим разните самотни лелки с торбички с хранителни отпадъци хранещи дръгливи животни да командват, то пред блоковете ще гледаме лисунгери, чакали, песове, паткани и смоци но не и деца.
абе нали софия беше 2 милиона, нали цвета на нацията там се пресели, толкова ли няма 5-10к мъже с топки от целата тая паплач та чакате някой друг да ви реши проблема? вас ако ви хапе комар баце бойко ли ще чакате да ви го утепе? като свършите работата в кенефа фандъкова ли ви бърше?
или не знаете как се прави кюфте/пържола за куче?
лошите еколози ги хранили и така с години хитрия дебел пес ви дебне долу пред блока за да ви ръфне точно в 07:12 на път за работа...
и пред моя блок имаше едно дръгливо. роди предното лято 3-4. естествено намери се самотна лелка да ги храни. ей сега вече ги няма, хем бяха дружелюбни (уж). замириса на мърша преди месец ама се намери някой да ги метне с контейнера барабар с кучката. сигрно сами са си умрели, от преяждане или от грип? никой не пита и не го интересува - важното е ОТНОВО децата играят мач долу а не се разхождат дебели песове. пък вие си чакайте кмета да ви оправи...
Кучетата ще си припкат на воля по столичните улици, ще сеят зарази, ще лаят, ще нападат - отново и отново и отново.
АМИН! Казах го долу, после цитирак и Меги - Българина е толерантен само към безхаберието.
Хората които обичат животните най-малко искат да са на улицата. Първия път като стъпих в приюта все едно попаднах в ада. Само един поглед на лицата на хората е достатъчен. Дават от залъка си за да се грижат за тези същества.
Виновните ще си останат по местата и хранилките. Кучетата ще ги стрелят и тровят, хората ще ги хапят и така до края на света.
А тези които истински се интересуват от проблема нека потърсят малко и попрочетат. Неделята я използвах за тази цел и информацията е много е и доста полезна. Москва, Детройт, Вашингтон, Тайланд, Египет, ЕС като цяло. За тези четох и имаше доста информация какво работи и какво не. 500 милиона са бездомните по света. В страните където ги избиват са най-много, където ги кастрират и водят на отчет стопаните - най-малко.
Москва - 350 човека към 1 куче
София - 150 чоека към 1 куче
Италия - 135 към 1
Детройт - 18 към 1 !!
Банкок - 20 към 1
Много добре знам как стоят нещата! Това е целта - тормоз над хората. И не е резултат на бездействие , а на съзнателни действия. Проблемът е адски лесно решим , но се прави максималното за да го има.
Не се прави на ударена с мокър парцал по главата - ДС! Кучелюбите са организирани и "лидерите" им кярят топли държавни службички и дребни организационни парички.
Пък ДС прилапва паричките на тъпите лъжливи европейци , които вършат едно а афишират друго...
Чувал ли си милиционерите в зората на демокрацията да казват -
- " Нали искахте демокрация , на Ви демокрация! "
Ето затова се разкарват кучетата , по екскурзии да ги къпят с шампоан в Пловдив , софийските кучета !
Целта е на хората да им писне и да кажат - " Мамка и и демокрация ! "
Кучелюбите разбира се са организирани от ДС патки и патоци ! Запада с неговите простотии им помага , като говорят едно а вършат друго - Официално западняците кучелюбстват и разбира се дават тук на ДС парички да си ги лапкат , понеже те се "грижат " за кучетата..В същност в цивилизованите държави докторите за всяко куче намерено на улицата казват , че е болно и му се бие инжекцията , с което проблема се решава.
Някой знае ли колко са бездомните хора в София? И колко пари отделя общината за тях? Строи ли за тях приюти и домове? Съгласни ли са софиянци с техните данъци да строят приюти за кучета, а не за хора? Защо не отделя общината пари да помага на социално слаби и пенсионери, а ги харчи за строителство на приюти за кучета, обезпаратизяване, храна и не знам си какво още за кучета? Въпросите могат да продължат още много..... Ебати кучкарската държава сме!!!
Не е вярно , ако кучетата се махнат от улиците нови няма да се появят !!!!!!! Спри да лъжеш !!!!!!!
Освен това сега се държат по улиците с цел да тормозят хората, и да се случват подобни неща като с професора - ТОВА Е НАПЪЛНО СЪЗНАТЕЛЕН И ПЛАНИРАН ТОРМОЗ НАД ХОРАТА !
Махат се кучетата от улиците , евтаназират се до едно , плаща се на гражданин който види безстопанствено куче - награда , упрощават се 50 лева от данъците ..не се раздават пари , а се понижават данъците на този който сигнализира - има голяма разлика.1000 лева данък за домашно куче , 10000 глоба за пуснато на улицата без намерение да бъде прибрано.И собственик който си разкарва кучето без намордник 2 седмици общественно полезен труд- затвор и 300лв. глоба , а кучето му да го чака в луксозен кучешки приют - ще ги снимаме да показваме колко сме хуманни.
Защо се осъществява този тормоз над хората в момента ? Целта е те накрая да да приемат и се съгласят над посегателство над собствената им свобода ..само и само да спре този тормоз. Планирано е !
Коментар