IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Човекът, нападнат от кучетата в Малинова долина е г-н Ботьо Тачков

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Значи няма кучета няма държавно финансиране.Това обяснява изцяло нещата.Жалко че държавата финансира подобни лумпени.Не се сърди не е лично срещу теб.
    Има толкова НПО - та , колкото проблеми има . Ако нямаше проблем с кучетата , например ако те не бяха на улицата , тогава НПО - то можеше да се занимава с друг проблем . Организациите позволяват на гражданите да участват в решаването на важни за тях въпроси , а не това да се прави само от правителството и парламента без да се обръща внимание на гласът на народа , така да се каже . Естествено целите и идеите на НПО -то трябва да са съобразени със законите - и човешките и природните , не може да кандидатстваш и да те одобрят по програма за например - да научим кучетата да говорят .

Коментар

• Получават пари по програми , които естественно са за консултантски услуги - за крадене сиреч.
      Това е спуснато от ЕС , от там все такива неща се спускат -" полезни".
      Иначе еко - меко се занимават с рекет за милиони.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от cyberlink Разгледай мнение
        НПО -тата имат държавно финансиране , което се осъществява на базата на проекти . Аз не съм запозната , защото не съм активист в истинския смисъл на понятието . Освен това има и много лични средства естествено . Държавата финансира НПО заради принципа , че това е гласът на гражданското общество , затова са и неправителствени т . е на гражданите . Относно уличните - аз лично имам 2 от и години се гледаме . Знам ,че има хора с повече - задължително улични .
        Значи няма кучета няма държавно финансиране.Това обяснява изцяло нещата.Жалко че държавата финансира подобни лумпени.Не се сърди не е лично срещу теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          Aз искам тя да ми каже.
          НПО -тата имат държавно финансиране , което се осъществява на базата на проекти . Аз не съм запозната , защото не съм активист в истинския смисъл на понятието . Освен това има и много лични средства естествено . Държавата финансира НПО заради принципа , че това е гласът на гражданското общество , затова са и неправителствени т . е на гражданите . Относно уличните - аз лично имам 2 от и години се гледаме . Знам ,че има хора с повече - задължително улични .

Коментар

• Бате Пешо

Ще каже някоя лъжа! То е измислено как да се лъже - любофта към животните изисквала по улиците да бродят песове. Пък иначе са на фотосинтеза с дарения , пък и на тях пари не им трябват за да се организират..Пък кълко улични са прибрали - нито едно , защото те нали са кучелюби и си имат..да не им станат много.
            Last edited by supertrader; 12.04.2012, 16:08.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              Пешка да ти обясня как се издържат - с пари на бизнесмени , гравитиращи около бивши шефове на ДС. Спортисти се превърнаха в мутри , в архивите на службите те са сътрудници - бивши и са получавали и парички за сътрудничество. Иначе ако ги питаш , как се издържат - от дарения , кой каквото можел им давал..но си има сигурни дарения.Затова писах , че ДС се кефят да живеем в кучкарник. Напълно нормално и очаквано екоорганизациите да се занимават с рекет , ДС шефовете трябва да си избият парите .Това за милионите е вярно.
              Aз искам тя да ми каже.

Коментар

• Бате Пешо

Пешка да ти обясня как се издържат - с пари на бизнесмени , гравитиращи около бивши шефове на ДС. Спортисти се превърнаха в мутри , в архивите на службите те са сътрудници - бивши и са получавали и парички за сътрудничество. Иначе ако ги питаш , как се издържат - от дарения , кой каквото можел им давал..но си има сигурни дарения.Затова писах , че ДС се кефят да живеем в кучкарник. Напълно нормално и очаквано екоорганизациите да се занимават с рекет , ДС шефовете трябва да си избият парите .Това за милионите е вярно.
                D.Y.F-091066

Коментар

Последното интервю на професора :
                  http://ivo.bg/2012/04/11/%D0%BD%D0%B...-%D0%BE%D1%82/

Поискахме оставката на министър Найденов и отговорът му не закъсня: “Министър Найденов разкри: Екоактивисти въртят бизнес за милиони с бездомните кучета“ – челно заглавие в Телеграф.
                  Нека министър Найденов да изнесе доказателства за своите твърдения. Такива обаче не съществуват – започва се огромна кампания по очерняне на малкото работещи неправителствени организации. Защото говорещите хора са неудобни на лъжците.
                  Рина от какво се издържа вашата организация?И колко от вашите активисти са взели улични кучета у дома си?

Коментар

Последното интервю на професора :

Поискахме оставката на министър Найденов и отговорът му не закъсня: “Министър Найденов разкри: Екоактивисти въртят бизнес за милиони с бездомните кучета“ – челно заглавие в Телеграф.
                    Нека министър Найденов да изнесе доказателства за своите твърдения. Такива обаче не съществуват – започва се огромна кампания по очерняне на малкото работещи неправителствени организации. Защото говорещите хора са неудобни на лъжците.
                    прав е. В мнозинството си,за съжаление,в БГ са бив6и мутри. Справка еколози протестиращи срещу вятърните централи във Варна.
                    Last edited by mibova; 12.04.2012, 10:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                      Какви са тия неработещи, ВЕ пич, че не ти схващам мисълта - каква е ролята им в твоите доводи и защо ги намесваш?

Защо ми намирисва на ироничен тоя твой пост и къде виждаш проблемът - да се споменава ПОСТОЯННО загинал ЧОВЕК - жертва на озверели глутници, които продължават да се разхождат необезпокоявани в градовете? Нека отчитаме, че са не по-малко опасни и песовете, гледани от различни служители по улиците, пред офиси и магазини, които се зъбят също така - озверели - на непознатите и нищо неподозиращи минаващи край тях хора... дано твоето дете не минава край такива...
                      Неработещите са онези общински търтей дето требе да ловат озверелите животни и да ги кастрират

Имам лични впечатления за тези вагабонти
                      Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                        Спасени, ОТ ???????
                        НПО, това какво е !
                        НеПравителствена Организация(НПО) с тайна стопанска цел - лява ръка десен джоб
                        Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

За професора всички ние съжаляваме . Ако трябва всеки ден ще се пише за него , защото името му се превърна в символ на неработещите за решаване на проблема .
                          Какви са тия неработещи, ВЕ пич, че не ти схващам мисълта - каква е ролята им в твоите доводи и защо ги намесваш?

Защо ми намирисва на ироничен тоя твой пост и къде виждаш проблемът - да се споменава ПОСТОЯННО загинал ЧОВЕК - жертва на озверели глутници, които продължават да се разхождат необезпокоявани в градовете? Нека отчитаме, че са не по-малко опасни и песовете, гледани от различни служители по улиците, пред офиси и магазини, които се зъбят също така - озверели - на непознатите и нищо неподозиращи минаващи край тях хора... дано твоето дете не минава край такива...
                          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Последното интервю на професора :

Last edited by cyberlink; 12.04.2012, 00:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                              Битката с бездомните кучета в София: 22:2 в полза на чиновниците

Само двама ловци на кучета са на щат в общинското предприятие “Екоравновесие”

http://www.mediapool.bg/-news191800.html
                              А! - И това е само върха на айсберга!
                              Но това няма да го видиш по БТВ и Нова, няма да го напишат в Телеграф и Труд и Монитор.
                              Айде, къде сте тия дето искате решаване на проблема? Тези ли хора ще ви го решат?
                              315лв за 1 куче, при положение че в европа е по 20-30 евро макс!!!
                              2ма човека гонещи 10 000 кучета, сигурно не са излизали от офиса повече от 1 път в седмицата. ВСИЧКИ кучета в Сеславци са дребосъци и много болни. Едрите песове и агресивните глутници са до едно без маркировка и не са виждали служител на ЕКОМРАКОБЕСИЕ.
                              Що се пените на хората които единствени прибират кучета от улицата за осиновяване, а не на тия дето ви изядоха парите и ви правят на маймуни? Що не му се подразнихте на Миро Найденов, който с цялата наглост на света излизе и поиска да се потърси отговорност от НПО-та, при положение че 3 години той е отговарял за кучетата и резултата е повече от грозен?
                              Все едно живеем в страната на слепите и глухите.

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                                Битката с бездомните кучета в София: 22:2 в полза на чиновниците

Само двама ловци на кучета са на щат в общинското предприятие “Екоравновесие”

http://www.mediapool.bg/-news191800.html

Тази новина мога да я коментирам само с усмивка. Една проверчица им трябва на тия от Европа да видите как тези всъщност хващат кучета като, че са 20 или 200 човека.
                                Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

Working...
                                X