Първоначално изпратено от Бате Пешо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Човекът, нападнат от кучетата в Малинова долина е г-н Ботьо Тачков
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от cyberlink Разгледай мнениеНПО -тата имат държавно финансиране , което се осъществява на базата на проекти . Аз не съм запозната , защото не съм активист в истинския смисъл на понятието . Освен това има и много лични средства естествено . Държавата финансира НПО заради принципа , че това е гласът на гражданското общество , затова са и неправителствени т . е на гражданите . Относно уличните - аз лично имам 2 от и години се гледаме . Знам ,че има хора с повече - задължително улични .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеAз искам тя да ми каже.
Коментар
-
Бате Пешо
Ще каже някоя лъжа! То е измислено как да се лъже - любофта към животните изисквала по улиците да бродят песове. Пък иначе са на фотосинтеза с дарения , пък и на тях пари не им трябват за да се организират..Пък кълко улични са прибрали - нито едно , защото те нали са кучелюби и си имат..да не им станат много.Last edited by supertrader; 12.04.2012, 16:08.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеПешка да ти обясня как се издържат - с пари на бизнесмени , гравитиращи около бивши шефове на ДС. Спортисти се превърнаха в мутри , в архивите на службите те са сътрудници - бивши и са получавали и парички за сътрудничество. Иначе ако ги питаш , как се издържат - от дарения , кой каквото можел им давал..но си има сигурни дарения.Затова писах , че ДС се кефят да живеем в кучкарник. Напълно нормално и очаквано екоорганизациите да се занимават с рекет , ДС шефовете трябва да си избият парите .Това за милионите е вярно.
Коментар
-
Бате Пешо
Пешка да ти обясня как се издържат - с пари на бизнесмени , гравитиращи около бивши шефове на ДС. Спортисти се превърнаха в мутри , в архивите на службите те са сътрудници - бивши и са получавали и парички за сътрудничество. Иначе ако ги питаш , как се издържат - от дарения , кой каквото можел им давал..но си има сигурни дарения.Затова писах , че ДС се кефят да живеем в кучкарник. Напълно нормално и очаквано екоорганизациите да се занимават с рекет , ДС шефовете трябва да си избият парите .Това за милионите е вярно.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyberlink Разгледай мнениеПоследното интервю на професора :
http://ivo.bg/2012/04/11/%D0%BD%D0%B...-%D0%BE%D1%82/
Поискахме оставката на министър Найденов и отговорът му не закъсня: “Министър Найденов разкри: Екоактивисти въртят бизнес за милиони с бездомните кучета“ – челно заглавие в Телеграф.
Нека министър Найденов да изнесе доказателства за своите твърдения. Такива обаче не съществуват – започва се огромна кампания по очерняне на малкото работещи неправителствени организации. Защото говорещите хора са неудобни на лъжците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyberlink Разгледай мнениеПоследното интервю на професора :
Поискахме оставката на министър Найденов и отговорът му не закъсня: “Министър Найденов разкри: Екоактивисти въртят бизнес за милиони с бездомните кучета“ – челно заглавие в Телеграф.
Нека министър Найденов да изнесе доказателства за своите твърдения. Такива обаче не съществуват – започва се огромна кампания по очерняне на малкото работещи неправителствени организации. Защото говорещите хора са неудобни на лъжците.
Last edited by mibova; 12.04.2012, 10:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеКакви са тия неработещи, ВЕ пич, че не ти схващам мисълта - каква е ролята им в твоите доводи и защо ги намесваш?
Защо ми намирисва на ироничен тоя твой пост и къде виждаш проблемът - да се споменава ПОСТОЯННО загинал ЧОВЕК - жертва на озверели глутници, които продължават да се разхождат необезпокоявани в градовете? Нека отчитаме, че са не по-малко опасни и песовете, гледани от различни служители по улиците, пред офиси и магазини, които се зъбят също така - озверели - на непознатите и нищо неподозиращи минаващи край тях хора... дано твоето дете не минава край такива...
Имам лични впечатления за тези вагабонтиЧл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеСпасени, ОТ ???????
НПО, това какво е !Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyberlink Разгледай мнениеЗа професора всички ние съжаляваме . Ако трябва всеки ден ще се пише за него , защото името му се превърна в символ на неработещите за решаване на проблема .
Защо ми намирисва на ироничен тоя твой пост и къде виждаш проблемът - да се споменава ПОСТОЯННО загинал ЧОВЕК - жертва на озверели глутници, които продължават да се разхождат необезпокоявани в градовете? Нека отчитаме, че са не по-малко опасни и песовете, гледани от различни служители по улиците, пред офиси и магазини, които се зъбят също така - озверели - на непознатите и нищо неподозиращи минаващи край тях хора... дано твоето дете не минава край такива..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Последното интервю на професора :
Нека министър Найденов да изнесе доказателства за своите твърдения. Такива обаче не съществуват – започва се огромна кампания по очерняне на малкото работещи неправителствени организации. Защото говорещите хора са неудобни на лъжците.Last edited by cyberlink; 12.04.2012, 00:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнениеБитката с бездомните кучета в София: 22:2 в полза на чиновниците
Само двама ловци на кучета са на щат в общинското предприятие “Екоравновесие”
http://www.mediapool.bg/-news191800.html
Но това няма да го видиш по БТВ и Нова, няма да го напишат в Телеграф и Труд и Монитор.
Айде, къде сте тия дето искате решаване на проблема? Тези ли хора ще ви го решат?
315лв за 1 куче, при положение че в европа е по 20-30 евро макс!!!
2ма човека гонещи 10 000 кучета, сигурно не са излизали от офиса повече от 1 път в седмицата. ВСИЧКИ кучета в Сеславци са дребосъци и много болни. Едрите песове и агресивните глутници са до едно без маркировка и не са виждали служител на ЕКОМРАКОБЕСИЕ.
Що се пените на хората които единствени прибират кучета от улицата за осиновяване, а не на тия дето ви изядоха парите и ви правят на маймуни? Що не му се подразнихте на Миро Найденов, който с цялата наглост на света излизе и поиска да се потърси отговорност от НПО-та, при положение че 3 години той е отговарял за кучетата и резултата е повече от грозен?
Все едно живеем в страната на слепите и глухите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнениеБитката с бездомните кучета в София: 22:2 в полза на чиновниците
Само двама ловци на кучета са на щат в общинското предприятие “Екоравновесие”
http://www.mediapool.bg/-news191800.html
Тази новина мога да я коментирам само с усмивка. Една проверчица им трябва на тия от Европа да видите как тези всъщност хващат кучета като, че са 20 или 200 човека.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
Коментар