Първоначално изпратено от val/she
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Човекът, нападнат от кучетата в Малинова долина е г-н Ботьо Тачков
Collapse
Заключена.
X
X
-
Добро Утро!
Кучкарите сте като пушачите-изключително нетолерантни към мнението на мнозинството.
Мнозинството иска чисти улици, градинки, паркове, спокойни нощи- несмущавани от вой на глутници, безопасност за децата НИ (включително вашите деца), защото един освирепял пес не прави разлика м/у фоб и фил.
Забелязвам, че кучелюбите повече съжалявате песовете нежели пострадалите. Странна работа!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mouroutis Разгледай мнениеАко от еко равновесие спазваха закона, сега нямаще да има бездомни кучета в София
Търсете причината и решението в кметството, а не в природозащитниците, кучетата и жените в форума.
Утре ще пусна сигнал заради някой никове, които призовават към масови убийства.
На това му се казва - грък да се меси във вътрешните работи на нашата страна...
Гърчетоууу, имай предвид, че някои от кучетата, които "защитаваш" - изобщо НЕ ПРИЗОВАВАТ към "масови убийства", а директно минават към убийството..., а не всеки би могъл да реагира по адекватен начин на изненадата - да се нахвърлии събори освирепяла глутница ..., особено слабите физически..., но и "силните" отнасят зверските захапки...
И това - да припомня - без някое от кучетата от глутниЦИТЕ дори (видиш ли!) - да е призовало останалите към "масовите (ти) убийства"...
Нека сигналът ти да започне с посещение на "берящият душа" професор - лично ти - защо не предложиш като донор липсващите крайници и тъкани от тялото му? ..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
marketleverage
Проблема може да се реши само ако се обяви за незаконно да има бездомни кучета по улиците , дори и едно куче или котка. Подобно явление - разкарващи се по улиците кучета и котки е проява на геноцид към нацията , ние сме народ който отдавна се е цивилизовал. С тези животни не може да се постъпи по друг начин освен да бъдат умъртвявани , и това е хуманно решение.Не е хуманно да има бездомни животни по улиците.Само хора с психични отклонения могат да възприемат като проява на хуманизъм да има такива животни по улиците.Всяко друго решение не е хуманно и това включва и варианта на загуба на домашно животно , такава не бива да се случва и няма защо да се предвижда - хората с домашни животни нямат право да допускат те да притесняват други граждани. В случай че ги притеснява , че любимеца им може да се загуби и да бъде законно умъртвен би следвало да монтират проследяващо устройство във верижка или най малко табелка с телефон на собственика във верижка на врата на животното или по друг начин.Last edited by supertrader; 03.04.2012, 07:37.D.Y.F-091066
Коментар
-
Пусни, пусни... точно това ни трябва прокуратурата да се раздвижи срещу някой дето призовава по форуми... медиите ще избухнат... а като медиите избухнат и за това... герб ще са под здрав обществен натиск и ще им е ясно че ножа е опрял до кокала и трябва да решат проблема...
евтаназия за непотърсените животни и затвор за насилие срещу животни за тези който осиновяват кучета и ги пускат на улиците... щото си е animal abuse да си оставиш любимеца на произвола на съдбата...
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнениеТой /закона / не ги поставя над теб , той регулира отношения .
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнениеАз да не съм кучешки адвокат . Какви клетвени декларации , какви 5 лева . Аз просто обичам кучета и се грижа за тях . И мен да ме срещне глутница , и мен ще ме е страх . Едното не изключва другото .
или понеже обичаш кучета те може на воля да си убиват котки ... малко съвест проявете моляLast edited by marketleverage; 03.04.2012, 02:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнениеТой /закона / не ги поставя над теб , той регулира отношения .
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеХахахаха. Закона пази помиярите, айде де да призная закон който поставя куче над мен или над близките ми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнениеАми ако слабо те интересува какво казва закона , при нарушаване на законите в тази все още държава , следва ...съд и евентуално при доказване на вина - и присъда . Законите са за това за да се спазват . Без закони - в тоалетната например , за там правилата не важат .
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСлабо ме интересува какво казва закона. за мен най-доброто бездомно куче е липсващото такова. Как точно ще липсва изобщо не ме интересува. Най-лесното решение е просто да бъдат отстреляни. Но да кажем така ще вземе да се гърми из града което не е най-доброто. но ако просто бъдат хващани и евтанизирани съм твърдо за.
Не ме интересува превенция за заселване на нови кучета, аз и старите не ги искам да се шляят по улиците. И честно казано наистина не разбирам как така има толкова много бездомни кучета като е толкова лесно да бъдат избити.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнениеАми закона друго казва - тогава как държавата да пренебрегва закона , който тя е постановила . Айде малко по сериозно . то не става кой както предложи - има си закони в тази държава . И не е безумие пускането , защото е световна практика - доказан метод , който е превенция на заселването с новите попълнения , пуснати от хората .
Не ме интересува превенция за заселване на нови кучета, аз и старите не ги искам да се шляят по улиците. И честно казано наистина не разбирам как така има толкова много бездомни кучета като е толкова лесно да бъдат избити.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз викам да ги избием, най-лесното решение на проблема. разбира се ако искаш да спасиш някое друго куче винаги можеш да си го вземеш да си го гледаш вкъщи. което всъщност е и нормалната практика за гледане на домашни любимци. А това което се прави в момента да се събират и после да се пускат отново, е просто безумие, ами като са го хванали от общината и никой не го поиска за седмица две - просто да го убиват - хуманно разбира се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaaАй стига се пени , ше направиш инфаркт . Бълхата е кучето , малоумник , заради едно куче , няма да избиваме всичките - анадъмму .
Коментар
Коментар