IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Човекът, нападнат от кучетата в Малинова долина е г-н Ботьо Тачков

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    Добро Утро!
    Кучкарите сте като пушачите-изключително нетолерантни към мнението на мнозинството.
    Мнозинството иска чисти улици, градинки, паркове, спокойни нощи- несмущавани от вой на глутници, безопасност за децата НИ (включително вашите деца), защото един освирепял пес не прави разлика м/у фоб и фил.
    Забелязвам, че кучелюбите повече съжалявате песовете нежели пострадалите. Странна работа!!!!
    Глупости гавориш...,
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Добро Утро!
      Кучкарите сте като пушачите-изключително нетолерантни към мнението на мнозинството.
      Мнозинството иска чисти улици, градинки, паркове, спокойни нощи- несмущавани от вой на глутници, безопасност за децата НИ (включително вашите деца), защото един освирепял пес не прави разлика м/у фоб и фил.
      Забелязвам, че кучелюбите повече съжалявате песовете нежели пострадалите. Странна работа!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mouroutis Разгледай мнение
        Ако от еко равновесие спазваха закона, сега нямаще да има бездомни кучета в София
        Търсете причината и решението в кметството, а не в природозащитниците, кучетата и жените в форума.
        Утре ще пусна сигнал заради някой никове, които призовават към масови убийства.

На това му се казва - грък да се меси във вътрешните работи на нашата страна...

Гърчетоууу, имай предвид, че някои от кучетата, които "защитаваш" - изобщо НЕ ПРИЗОВАВАТ към "масови убийства", а директно минават към убийството..., а не всеки би могъл да реагира по адекватен начин на изненадата - да се нахвърлии събори освирепяла глутница ..., особено слабите физически..., но и "силните" отнасят зверските захапки...

И това - да припомня - без някое от кучетата от глутниЦИТЕ дори (видиш ли!) - да е призовало останалите към "масовите (ти) убийства"...

Нека сигналът ти да започне с посещение на "берящият душа" професор - лично ти - защо не предложиш като донор липсващите крайници и тъкани от тялото му? ...
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• marketleverage

Проблема може да се реши само ако се обяви за незаконно да има бездомни кучета по улиците , дори и едно куче или котка. Подобно явление - разкарващи се по улиците кучета и котки е проява на геноцид към нацията , ние сме народ който отдавна се е цивилизовал. С тези животни не може да се постъпи по друг начин освен да бъдат умъртвявани , и това е хуманно решение.Не е хуманно да има бездомни животни по улиците.Само хора с психични отклонения могат да възприемат като проява на хуманизъм да има такива животни по улиците.Всяко друго решение не е хуманно и това включва и варианта на загуба на домашно животно , такава не бива да се случва и няма защо да се предвижда - хората с домашни животни нямат право да допускат те да притесняват други граждани. В случай че ги притеснява , че любимеца им може да се загуби и да бъде законно умъртвен би следвало да монтират проследяващо устройство във верижка или най малко табелка с телефон на собственика във верижка на врата на животното или по друг начин.
          Last edited by supertrader; 03.04.2012, 07:37.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Пусни, пусни... точно това ни трябва прокуратурата да се раздвижи срещу някой дето призовава по форуми... медиите ще избухнат... а като медиите избухнат и за това... герб ще са под здрав обществен натиск и ще им е ясно че ножа е опрял до кокала и трябва да решат проблема...

евтаназия за непотърсените животни и затвор за насилие срещу животни за тези който осиновяват кучета и ги пускат на улиците... щото си е animal abuse да си оставиш любимеца на произвола на съдбата...
            mWPCloud.com

Коментар

• Ако от еко равновесие спазваха закона, сега нямаще да има бездомни кучета в София
              Търсете причината и решението в кметството, а не в природозащитниците, кучетата и жените в форума.
              Утре ще пусна сигнал заради някой никове, които призовават към масови убийства.

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
                Той /закона / не ги поставя над теб , той регулира отношения .
                Закона поставя популацията на моя любим вид в неравностойно положение и явно трябва да бъде променен
                mWPCloud.com

Коментар

Аз да не съм кучешки адвокат . Какви клетвени декларации , какви 5 лева . Аз просто обичам кучета и се грижа за тях . И мен да ме срещне глутница , и мен ще ме е страх . Едното не изключва другото .
                  Аз пък обичам котки и искам да спася котешката популация от кучета убийци... като доказаните такива да бъдат евтанизирани... без право на пускане отново на улицата или осиновявания... затова и ще са клетвените деклации коя глутница се състои от убийци

или понеже обичаш кучета те може на воля да си убиват котки ... малко съвест проявете моля
                  Last edited by marketleverage; 03.04.2012, 02:12.
                  mWPCloud.com

Коментар

Аз нямам отношения с кучета и не искам да имам. Ако случайно ми се случи да имам отношение с куче това куче повече няма да го има.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                      Хахахаха. Закона пази помиярите, айде де да призная закон който поставя куче над мен или над близките ми.

Коментар

Ами ако слабо те интересува какво казва закона , при нарушаване на законите в тази все още държава , следва ...съд и евентуално при доказване на вина - и присъда . Законите са за това за да се спазват . Без закони - в тоалетната например , за там правилата не важат .
                        Хахахаха. Закона пази помиярите, айде де да призная закон който поставя куче над мен или над близките ми.

Коментар

Слабо ме интересува какво казва закона. за мен най-доброто бездомно куче е липсващото такова. Как точно ще липсва изобщо не ме интересува. Най-лесното решение е просто да бъдат отстреляни. Но да кажем така ще вземе да се гърми из града което не е най-доброто. но ако просто бъдат хващани и евтанизирани съм твърдо за.

Не ме интересува превенция за заселване на нови кучета, аз и старите не ги искам да се шляят по улиците. И честно казано наистина не разбирам как така има толкова много бездомни кучета като е толкова лесно да бъдат избити.
                          Ами ако слабо те интересува какво казва закона , при нарушаване на законите в тази все още държава , следва ...съд и евентуално при доказване на вина - и присъда . Законите са за това за да се спазват . Без закони - в тоалетната например , за там правилата не важат .

Коментар

Ами закона друго казва - тогава как държавата да пренебрегва закона , който тя е постановила . Айде малко по сериозно . то не става кой както предложи - има си закони в тази държава . И не е безумие пускането , защото е световна практика - доказан метод , който е превенция на заселването с новите попълнения , пуснати от хората .
                            Слабо ме интересува какво казва закона. за мен най-доброто бездомно куче е липсващото такова. Как точно ще липсва изобщо не ме интересува. Най-лесното решение е просто да бъдат отстреляни. Но да кажем така ще вземе да се гърми из града което не е най-доброто. но ако просто бъдат хващани и евтанизирани съм твърдо за.

Не ме интересува превенция за заселване на нови кучета, аз и старите не ги искам да се шляят по улиците. И честно казано наистина не разбирам как така има толкова много бездомни кучета като е толкова лесно да бъдат избити.

Коментар

Аз викам да ги избием, най-лесното решение на проблема. разбира се ако искаш да спасиш някое друго куче винаги можеш да си го вземеш да си го гледаш вкъщи. което всъщност е и нормалната практика за гледане на домашни любимци. А това което се прави в момента да се събират и после да се пускат отново, е просто безумие, ами като са го хванали от общината и никой не го поиска за седмица две - просто да го убиват - хуманно разбира се.
                              Ами закона друго казва - тогава как държавата да пренебрегва закона , който тя е постановила . Айде малко по сериозно . то не става кой както предложи - има си закони в тази държава . И не е безумие пускането , защото е световна практика - доказан метод , който е превенция на заселването с новите попълнения , пуснати от хората .

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa
                                Ай стига се пени , ше направиш инфаркт . Бълхата е кучето , малоумник , заради едно куче , няма да избиваме всичките - анадъмму .
                                Аз викам да ги избием, най-лесното решение на проблема. разбира се ако искаш да спасиш някое друго куче винаги можеш да си го вземеш да си го гледаш вкъщи. което всъщност е и нормалната практика за гледане на домашни любимци. А това което се прави в момента да се събират и после да се пускат отново, е просто безумие, ами като са го хванали от общината и никой не го поиска за седмица две - просто да го убиват - хуманно разбира се.

Коментар

Working...
                                X