Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Човекът, нападнат от кучетата в Малинова долина е г-н Ботьо Тачков
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеКучето, като приятел на човека първоначално е охранявало пещерата, стадото, дома. Това е първообраза, оригинала на Човешко-Кучешкото приятелство... В момента, кучето-приятел решава психологически и психични проблеми на човека, най безобидните от които са самотата, асоциалност, проблеми с общуването и т.н....
Към малцинството на кучкопоклонниците от откровено добрите хора ще трябва да добавиме и зомбираната маса от медиите, хората масово оглупяват и се заразяват от абсурдни ценностти най вече от ТВ медиите... За другите кучкопоклонници може да се каже нищоо лично просто бизнес, Създава се посредством медиите една любов към кучетата, възниква резонно въпроса защо към кучетата, а не към прасетата, телетата и други гадинки, с които се пълнят саламите, И в края на краищатата какво, За всяка любов трябва да се плаща. Завишената многократно сметка за нашата лИбоф ни се представя от най-различни кучкари, зелени, пембени и т.н.
Коментар
-
Кучето, като приятел на човека първоначално е охранявало пещерата, стадото, дома. Това е първообраза, оригинала на Човешко-Кучешкото приятелство... В момента, кучето-приятел решава психологически и психични проблеми на човека, най безобидните от които са самотата, асоциалност, проблеми с общуването и т.н....
Към малцинството на кучкопоклонниците от откровено добрите хора ще трябва да добавиме и зомбираната маса от медиите, хората масово оглупяват и се заразяват от абсурдни ценностти най вече от ТВ медиите... За другите кучкопоклонници може да се каже нищоо лично просто бизнес, Създава се посредством медиите една любов към кучетата, възниква резонно въпроса защо към кучетата, а не към прасетата, телетата и други гадинки, с които се пълнят саламите, И в края на краищатата какво, За всяка любов трябва да се плаща. Завишената многократно сметка за нашата лИбоф ни се представя от най-различни кучкари, зелени, пембени и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
Ако имаш малко ум в главата ще разбереш че убивайки куче ти даваш пример на децата, подрастващите че убийството е нещо нормално, следващата крачка е убийство на бездомници, след това и на социално слаби и инвалиди!
Например аз минавам покрай една къща в която има много злобно куче в двола и рипа на оградата и стряска хората. Ами два пъти го пръснах със газов спрей, и след това това куче повече никога не съм го видял да скача на оградата да плаши хората.
Друг пример: Никога улично куче не ме е нападало, но много често разни домашни питбули ми се нахвърлят докато ги разхождат, затова винаги нося нож, спрей или пистолет.
Та каква е тази грижа за бездомните помияри - искаш да си запазиш представата че си добър човек ли
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТака е всичко живо рано или късно умира - какво сте се заинатили тогава да направим бездомните кучета рано, вместо да ги чакаме до късно. Така и така от гледна точка на природата 5-6 години нямат значение. Но за нас хората не са чак толкова малко.
И отново, Черкезов приюти бездомно куче - спри да бъдеш лицемер
Ако имаш малко ум в главата ще разбереш че убивайки куче ти даваш пример на децата, подрастващите че убийството е нещо нормално, следващата крачка е убийство на бездомници, след това и на социално слаби и инвалиди!
Например аз минавам покрай една къща в която има много злобно куче в двола и рипа на оградата и стряска хората. Ами два пъти го пръснах със газов спрей, и след това това куче повече никога не съм го видял да скача на оградата да плаши хората.
Друг пример: Никога улично куче не ме е нападало, но много често разни домашни питбули ми се нахвърлят докато ги разхождат, затова винаги нося нож, спрей или пистолет.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
tnm Подкрепям те.
Заради тези които призовават към избиване сме на това дередже, да нямаме гражданско общество. Защото за избиване са тези които са в парламента, крадът милярди, а за приют на кучета ще стигнат около 100 милиона да се заделят годишно.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеКойто му е дошло времето да умира, няма значение от теня или нещо друго ще е.
Кучетата не са виновни, че са се родили сред хора.. (духовни и материални паразити).
По тази просташка логика дай да избием спинозно, туберколозно болните, носителите на сифилис, както и всички останали носители на зараза сред хората?
И отново, Черкезов приюти бездомно куче - спри да бъдеш лицемер
Коментар
-
Имам дебело домашно псе - с паспорт, ваксини, чип, регистрирано в общината. Плащам си всички такси, заради удоволствието да разхвърля косми из цялата къща
Освен него имам две прибрани псета от улицата. Те са дворни кучета и са пазачи земеделска земя заедно със стопанска постройка в нея. Също имат паспорт, чип и ваксини. Смятам, че щом съм ги прибрала, съм длъжна да полагам за тях необходимите грижи.
Та в тази връзка ще си позволя да изкажа мнение и то е, че скитащи кучета не трябва да има. Не е необходимо да бъдат избивани. Щом не може да им бъдат намерени стопани, нека бъдат настанени в приюти и за тях да се грижат разни организации.
Не коментирам, защо тези организации са избрали тази кауза, а не например грижата за безпризорните хора.
Всъщност тези хора май трябва да са грижа на държавата.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНапротив, защитниците на кучетата сте опасни за обществото. Знаеш ли в коя европейска държава има най-много кучешка тения - в България. В другите държави е реално изчезнала болест. Дори и кучетата да не са агресивни пак са опасни. А когато са и агресивни просто трябва да бъдат максимално бързо убити.
Кучетата не са виновни, че са се родили сред хора.. (духовни и материални паразити).
По тази просташка логика дай да избием спинозно, туберколозно болните, носителите на сифилис, както и всички останали носители на зараза сред хората?Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеНе мисля че всеки който мисли ча хората които искат да отнемат животи които не са създали, трябва да приютяват бездомни кучета.
Никой няма право да се вживява в ролята на господар на живота.
В предишни животи течи "помяри" са били човеци които поради огромна глупост и изобилие от смущаващи чувства са се преродили в животни.
Хората трябва да се фокусират как да помагат на останалите същества, а не как да ги изтребват, все пак хитлеризма е отречен от цивилизования свят.
Така че вие с вашата лицемерна позиция застрашавате живота и здрадвето на други хора. Така че кой се изживява като господар на живота - този който иска да запази живота и здравето на хората, или този който напълно безотговорно го застрашава, без да дава при това нищо от себе си.
И отново - колко бездомни кучета си приютил. С какво си допринесъл за по-доброто състояние на бездомните кучета без да застрашаваш живота на хора. Защото изглежда че единственото което правиш е да поставяш под риск живота на други хора - тотално безотговорна позиция
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеКОЙТО ЗАСТРЕЛЯ БЕЗАЩИТНО КУЧЕ Е НА ЕДНА КРАЧКА ДА СТРЕЛЯ И ПО БЕЗДОМНИ ХОРА, СЛЕД ТЯХ СЛЕДВАТ И ОСТАНАЛИТЕ ЧОВЕЦИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеНе мисля че всеки който мисли ча хората които искат да отнемат животи които не са създали, трябва да приютяват бездомни кучета.
В предишни животи тези "помяри" са били човеци които поради огромна глупост и изобилие от смущаващи чувства са се преродили в животни.
Хората трябва да се фокусират как да помагат на останалите същества, а не как да ги изтребват, все пак хитлеризма е отречен от цивилизования свят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЧеркезов - ти лично колко бездомни кучета си спасил. Това момче е действало достойно и въпреки че не ми харесват бездомните кучета само мога да адмирирам постъпката му. Но ти, кажи ти какво си направил. Колко кучета си прибрал в къщата си.
В предишни животи тези "помяри" са били човеци които поради огромна глупост и изобилие от смущаващи чувства са се преродили в животни.
Хората трябва да се фокусират как да помагат на останалите същества, а не как да ги изтребват, все пак хитлеризма е отречен от цивилизования свят.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
Коментар