Първоначално изпратено от digicom_2005
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Човекът, нападнат от кучетата в Малинова долина е г-н Ботьо Тачков
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от cyberlink Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеРина обясних ти вече че тези хора имат интерес и затова говорят така.Какво ще правят толко ветеринари у София като изчезнат кучетата.Да не би софиянци да почнете да гледате крави и прасета по тераси и мазета.Нема кучета нема НПО нема ветеринари нема никой.Не ми е приятно разни селски тарикати да ме правят на глупак.Така че не ми цитирай разни откачалки и заинтересувани хора.Не ме интересува какво говорят
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тялото Разгледай мнениеИнтересно от къде ти хрумват такива брилятни прозрения. Кучето съществува като биологичен вид защото преди хиляди години човека е опитомил вълка и всички породи след това са възникнали от тази "дружба". Хората не спят в едно легло с порове, зайци и прасета, а с кучета защото и на нас ни се е заформило в природата да ги усещаме близки по начин различен от всички други животни.
Я кажи виждал ли ис диви Чи-хуа-хуа, или диви дакели?
Кучето се чуства перфекто дори в апартамент. Някои породи не обичат да се разхождат, а предпочитат домашния уют, а не двор. За много хора кучето е най-близкото нещо до гледането на дете и кучето е част от семейството.
Никой не ви кара да го разбирате това. Всеки със своя си морал, но това че не разбираш нещо не го прави глупост и не ти дава морално превъзходство, даже напротив.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyberlink Разгледай мнениеВетеринари и етолози / които изучават поведението / казват , че кастрирайки кучето , то намалява своята агресивност , която е породена от хормоните и естествения инстинкт за продължаване на рода . Иначе някаква агресия , породена от други фактори може да се породи , но тогава , ако е факт , следва евтаназия . Повечето , след кастриране са безобидни .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mesoiadess Разгледай мнениеКучетата са по природа диви животни и не се нуждаят от къщички.
По-комфортно биха се чувствали в дупки в земята или пещери.
Защо не се мисли в тази посока . Къщичката молко или много е неестествена за природата им.
Я кажи виждал ли ис диви Чи-хуа-хуа, или диви дакели?
Кучето се чуства перфекто дори в апартамент. Някои породи не обичат да се разхождат, а предпочитат домашния уют, а не двор. За много хора кучето е най-близкото нещо до гледането на дете и кучето е част от семейството.
Никой не ви кара да го разбирате това. Всеки със своя си морал, но това че не разбираш нещо не го прави глупост и не ти дава морално превъзходство, даже напротив.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеСега ако подкрепиш това твърдение за поведенческите нагласи за кастрираните кучета с данни от някои научен независим източник даже ще го повярвам.
Коментар
-
Във връзка с кастрирането да ви кажа един виц.
Възрастна жена утива да се жалва при кмета:
Г-н кмете на моята улица има едно агресивно куче моля вземете мерки.
Добре казал кмета, елате след две седмици да ви кажа какво сме направили по въпроса с кучето.
Минали две седмици и възрастната жена отново утива при кмета.
Кмета с гордост заявява че проблема е решен , а кучето е кастрирано и обезпаразитено.
Жената мигала, мислила и накрая вика.
Г-н кмете, то срам не срам ама аз да си кажа.
Ами то кучето не ме гони да ме е....е, а ме гони да ме хапеНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyberlink Разгледай мнениеКогато човек контактува с примитиви , също страда . Контакта с нормални хора , хора обичащи живота и животните , носи радост . А примитивните - те убиват , безсмислено занимание , което не води до добър резултат както за кучешката популация , така и за душевността на убиващия .Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеГрадовете са място за живот на ХОРАТА и няма как КУЧЕТАТА да не пострадат при опита да съжителстват с нас. Оттам нататък трябва да търсим решението, а не в милозливия опит да се защитава кучешката кауза с позоваване на „хуманността“. Ако пресметнете несметните суми, които общината изразходва за скудоумно решение като кастрация на цена 280 ЛЕВА в инвалидни рампи, микробуси, кухни и подслон за БЕЗДОМНИ ХОРА ще разберете една част от позицията ми. И това е само МАТЕРИАЛНАТА част от проблема. Защото няма кой да върне нервите и страховете на децата и родителите, няма кой да върне проф. Ботьо Тачков.
http://www.manager.bg/komentarite/ku...po-bulgakov…
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеВчера позната от София ходила в кучкарника.. По принцип тя прибира някое коте или куче. Води го по ветеринари, после си има връзки в Австрия и Германия от там намират осиновител и идват и си го вземат или им го пращат. Така за има няма 2 месеца, тя бе намерила дом за 2 кучета и 2 котки.. Да ама не.. Отива вчера в кучкарника да вземе ново куче и да направи същата схема. Обаче, не може! Не дават кучета!
Тя беше бясна, пък като и обясних и защо побесня съвсем - Цялата далавера е, че ако кучетата се осиновяват в чужбина от семейства, то ако няма куче в София, няма и пари за него.. Има кучета - има далавера, няма кучета - далаверата на Фандъкова секва.. За това и кметицата ви в момента спира всякакво осиновяване в чужбина и иска евтаназия.. За нея ще се вземат пари. Обаче съм сигурен, че дори няма да направят евтаназия, а част от кучетата отново ще ги пуснат.. За да не секва далаверката..
Коментар
Коментар