Първоначално изпратено от rinaa
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Човекът, нападнат от кучетата в Малинова долина е г-н Ботьо Тачков
Collapse
Заключена.
X
X
-
supertrader
Supertrader-e, уважавам мненията то и с интерес ги чета, но в последното мисля че не си прав! По-точно не съм съгласен с това, че обобщаваш. Според мен тези, които пишат тук и защитават четириногите, го правят наистина от добри и състрадателни чувства! Тия, които се облагват от това няма да ги видиш тук, в един макар и анонимен форум. Те (не познавам такива, но най-вероятно наистина ги има) са се скрили в службиците си и не изказват мнението си гласно и открито, защото... знаят личните си подбуди за това, и че те не са безкористни и чисти! В тоя форум, както и да протичат дискусиите, според мен хората са искрени и наистина мислят това за което пишат, дори то понякога да изглежда неадекватно в очите на опонентите им! В това всъщност е и истинската му ценност (на форума)!
Дано наистина се намери решение на тоя сложен на пръв поглед въпрос, и то в най-скоро време!
П.П.Обичам животните, особено тия които излъчват доброта и състрадание, но обичам и хората...тия, които живеят според правилата и които не нараняват себеподобните си!
П.П.П. "Пари на борсата" на проф. Тачков, беше една от първите книги които си купих, когато започнах да се интересувам от тази материя. Мир на праха му!
Бъдете здрави!Last edited by kev; 23.04.2012, 22:51.
Коментар
-
val/she
Точно така , ще предскажем бъдещето на всяко куче - дали то ще прояви агресия към някой..някога !!! Всички , които кучелюбстват в тази тема лапат парички и службички покрай любовта към животните и страха , да не им се вземе кокала е фактора поради който налазиха форумите. На мен ми е чудно , защо модераторите ги търпят да пищат тези словоизлияния техните в тема с такова заглавие..Те не са кучелюби , това е маска на лицемерие - те са човекомрази и човеци паразити. Не бих го написал това, ако не бях толкова възмутен от нападките им..D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от марин Разгледай мнениеГледам, чета и не мога да разбера, как османството и комунизмът
успяха да нанесат такива поражения в мисленето и психиката на този народ.
И по-загадъчното - как успяват те да се пренесат на поколения, които
не са го изживяли.
– Вие пак сте добре. Нашите се оправдават с татарското робство, дето е свършило преди повече от 500 години - отговори той.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Наистина щастието не е в агресията!
Напълно съм съгласен с коментара на Bluebird.
Хората са различни и имат различни ценности, разни неща ги правят щастливи и затова имамт и различни мнения по доста въпроси....
Каквото и да правите не бива да наранявате свободата на другите хора да бъдат щастливи... нека всеки сам направи своя избор...
Първоначално изпратено от bluebirdщастието е личен избор за всеки от нас. Мен ме прави щастлива "душичката на четири крака, махаща с опашка". : ) Почувствах се щастлива, когато нахраних едно куче - кожа и кости, въпреки че знаех, че ще умре скоро. Щастието е не само да получаваш, ами и да даваш! И не е да убиваш, ами да помагаш! Как може да си щастлив, знаейки, че цената на това щастие са трупове на невинни животни - Неагресивни!
Щом това ви прави Вас щастливи - Поздравления!
P.S. Интересно е дали ако се появят много хора на еднаква позиция на убиването, всички те са един човек? Не допускате ли, че има хора, защитаващи животните, които не са писали досега? И дано да се появят повече такива!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bluebird Разгледай мнениеТрябва да се прави разлика между "агресивни кучета" и "душички". Никой не иска агресивните на улицата, всеки се страхува от тях и това е нормално. Естествено, че ако има агресивни, те трябва да се евтаназират, Но не и да се избиват наред всички кучета до едно!
Синя птицо, Ринче, Киберлинкче, щастието (гледай как само ме провокира поредния ти ник ) е пред вратата ти и не е на 4 крака и махащо с опашка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнениеЖалко за професора , жалко за хората , неразбиращи същността на проблема . При дискусии с хора , които имат натрупани негативни емоции от живота си , не трябва да се обижда човек на думите им . Животът им не е такъв какъвто са си го представяли , може би и сега мразят . Омразата ги сплотява и за жалост им пречи да комуникират с хора , които не мразят . Те толкова могат . Изразяват крайни становища , защото самите те в реалния живот са по средата на нищото . Да сме крайни на думи е по - лесно . Давай , удави се в омразата си .
Рина, бе - за тая омраза ли говориш: от беззащитни хора - по отношение на глутници озверели кучета? Бих се удавил в тая омраза! И ще съм прав! Защо ли, ще ме попиташ ти, а аз ще ти кажа, че такава омраза е редно да прояви нормално мислещ човек, ако има пред себе си оглозганите кости на човек, събирани в "Люлин" - ЧОВЕК, когото вече дори не могат да идентифицират...
Професорът "спасиха" за няколко дни, за да се пренесе в отвъдното...
Колко други ХОРА са изчезнали все така "безследно"?
Надявам се твоята дъщеря, с която ни се похвали тук - да не бъде заградена от такава озверяла глутница, или поне да е достатъчно адекватна в действията си - а не както ти съветваш тук - да протегне ръка, за да помилва озъбил се водач на глутницата срещу нея... Нека си я гледаш все така усмихната и устремена нанякъде...
Рина, сега ти твърдиш, че при Софиянски "били избити кучета" - вероятно именно тия, агресивни песове са били подложени на оная законна процедура, за да не са сега цитираните горе случаи в пъти повече... Не си падам по лобиране за политици, но ако това е истината - мотивът, че се грижи за хората (и избирателите) е напълно основателен и бих поздравил и най-реакционният политик за всички радикални мерки, предприети по време на неговото управление, с което се съхранява физически нацията по изброените причини."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Рина и Тялото,
позволявате си с дни тук да петните паметта на 1 ЧОВЕК!!!!!
Да не споменавам подробностите около кончината му!!!
НА ТАКИВА КАТО ВАС ТРЯБВА ПО НЯКАКЪВ ИЗВЪНЗЕМЕН СПОСОБ ДА СЕ НАЛЕЕ В КУХИТЕ КРАТУНИ, ЧЕ ЖИВОТА НА 1 ЧОВЕК Е МИЛИАРДИ ПЪТИ ПО ВАЖЕН И ЦЕНЕН ОТ ЖИВОТА НА МИЛИАРДИ КУЧЕТА!!!!!!!!!
Такива като вас са срам за човешката раса, и не ви отива въобще да ни поучавате и да давате акъл за каквото и да е, защото е ясно и на децата, че нямате орган МОЗЪК в главата си - без това да е обида, елементарна констатация.Last edited by KoMetov; 23.04.2012, 15:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение+1
Ама да разрешат и подборен отстрел на кучелюбци
Кучелюбците и комунистите ще излязат в нелегалност. Те и без това си приличат в човеконенавистта си
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение+1
Ама да разрешат и подборен отстрел на кучелюбци
Коментар
-
Тялото
Къде го видя като препоръка на СЗО това ? Къде СЗО препоръчват да се пускат болни животни по улиците ? Вадил съм с клещи от едно куче дузини кърлежи в казармата навремето..забелязах че животното се мъчеше. Ако бях лекар и имах право щях да го приспя с инжекция.Ти на приспиването с инжекция не му викай убийство , защото това е хуманен акт всъщност, но кратуните не могат да го проумеят.На тях им харесва да гледат мъки. Не ми е ясно как ще се роди поколение на мъртви улични кучета - ти го изтъкваш като голяма опасност.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар