If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това е цена към купувача на ЕДРО !
Ама носят далеч по-бърза доходност от инвестиция в акции ! В ЛИДЛ размер S ще се продава на 0.30лв от другата седмица. Сметни си сам колко % печалба ще реализираш от яйце.
Цената на едро е не повече от 6 цента. Ние доматите с колците ги пасеме. Продавай си ги сам в ЛИДЛ
Ама носят далеч по-бърза доходност от инвестиция в акции ! В ЛИДЛ размер S ще се продава на 0.30лв от другата седмица. Сметни си сам колко % печалба ще реализираш от яйце.
на БФБ печалбите не се облагат и се действа без да излизаш от вкъщи
тази схема с яйцата не е толкова проста - иска си тичане , не става само с щракане на мишката
There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар