IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Честит 3-ти Март, честит национален празник!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Гледам новините по Канал 1 и не можах да разбера, кой е освободил България? Честно... Разбрах, че опълченците на Шипка са разгромили турската войска с френски пушки и че войната е била предварително спечелена от действията на натовските посланици Леге и Позитано. Поздравления за националния празник били получени от президента Обама и английската кралица... Страно, не чух да споменат за поздравления пристигнали от страната която ни е освободила?!... Така беше през първата половина на емисията.

През втората половина на новините трябваше да слушам плювни по посока на Путин по повод изборите в Русия и как гласуващите в кафенето "Кофеин" в Москва всъщност са избрали Прохаров с над 50%... Боже, Боже. Такава долнопробна и бездарна пропаганда не е имало в Българияи дори и в най-студените дни на Студената война. Жал ми е за младите хора... Така им промиват мозъците, че скоро ще забравят и малкото си име...
    Ааа споко, не се притеснявай - младите не гледаме телевизия.
    Мен ме е яд за друго. 86та покрай Чернобилските събития си спомням /макар и едвам проходил / баща ми какви сложни антени правеше , само и само да успее да хване радио "Свободна Европа" , за да разбере какво се случва. Сега, в 21 век, в "демократична" държа, ми се налага да се информирам за световните новини от руски сайтове ...

Коментар

• Ейййййййй браво бе, в целият форум само 4 човека ли се намериха да честетят празника? Честит празник БЪЛГАРИ!!!!!! Аз след малко отивам да празнувам два празника моя и на БЪЛГАРИЯ

Коментар

• Честито Освобождение и дълбок поклон на героите, загинали за свободата на България!!!

Коментар

• Гледам новините по Канал 1 и не можах да разбера, кой е освободил България? Честно... Разбрах, че опълченците на Шипка са разгромили турската войска с френски пушки и че войната е била предварително спечелена от действията на натовските посланици Леге и Позитано. Поздравления за националния празник били получени от президента Обама и английската кралица... Страно, не чух да споменат за поздравления пристигнали от страната която ни е освободила?!... Така беше през първата половина на емисията.

През втората половина на новините трябваше да слушам плювни по посока на Путин по повод изборите в Русия и как гласуващите в кафенето "Кофеин" в Москва всъщност са избрали Прохаров с над 50%... Боже, Боже. Такава долнопробна и бездарна пропаганда не е имало в Българияи дори и в най-студените дни на Студената война. Жал ми е за младите хора... Така им промиват мозъците, че скоро ще забравят и малкото си име...
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Честит празник на всички съфорумци и на екипа на инвестор.бг, с пожелание да се чувстват повече българи и да не забравят такива дати и защо са празник !

Коментар

• Честито братя! Но да не забравяме историята ни, защото рано или късно ще ни се наложи да си я припомним!
              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                Нека на днешната дата си честитим националния празник на България. Нека да благодарим на Русия, без чиято помощ нямаше как да се възстанови българската държавност след 5 вековно робство. Нека да се поклоним пред костите на десетките хиляди руски и финландски войници дали живота си за свободата българска.
                Поклон пред героите, отдали животът си, за да я има България... същата България, която днешните престъпни политици продават за 30 сребърника.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Честит 3-ти Март, честит национален празник!

Нека на днешната дата си честитим националния празник на България. Нека да благодарим на Русия, без чиято помощ нямаше как да се възстанови българската държавност след 5 вековно робство. Нека да се поклоним пред костите на десетките хиляди руски и финландски войници дали живота си за свободата българска.
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
                Working...
                X