IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Честит 3-ти Март, честит национален празник!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Ами сигурно и заплатата му е от Държавния департамент на САЩ. Както СДС се финансира от Демократичната комисия. Напълно "независим" орган финансиран и управляван от Конгреса на САЩ.
    Това леке, президента дето се хили като п..ка не мога да го понасям вече. Простотиите му на Трети март са в пълно съзвучие с простотиите му на 19 февруари. Този не е българин.
    Президентът на Русия е Путин, а на България - Пут*а!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Да не се кланяме викаш, а?... Ся гледам Цветанка Ризова по Нова. Оказа се, че българския президент Плевнелиев е бил на официална визита в Афганистан преди няколко дни. Човекът ходил и се върнал като е летял с хамерикански самолет. Такава излагация досега не бе се случвала... Интересно дали и командировъчните са му платени от Пентагона?
      Ами сигурно и заплатата му е от Държавния департамент на САЩ. Както СДС се финансира от Демократичната комисия. Напълно "независим" орган финансиран и управляван от Конгреса на САЩ.
      Това леке, президента дето се хили като п..ка не мога да го понасям вече. Простотиите му на Трети март са в пълно съзвучие с простотиите му на 19 февруари. Този не е българин.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• За кого ли Иван Вазов е написал „Здраствуйте, братушки!”

На следващия национален празник тържествената заря-проверка може да се проведе на друго място в столицата. Не е нужно да бъде пред паметника на Цар Освободител. След като българският държавен глава не намери за нужно да каже и думичка за ролята на Русия и нейните войници за Освобождението на България преди 134 години, подобно решение няма да е изненада.

Росен Плевнелиев да си запази словото от снощи, за да го ползва за Деня на будителите. Очевидно е, че то става повече за 1 ноември, отколкото за 3 март. Президентът забрави не само десетките хиляди загинали руснаци, за да сме свободни. Той премълча за саможертвата на други народи, като румънците и финландци.

В стремежа си да бъде различен от своите предшественици новият държавен глава се дистанцира от чувствата на народа си. Известно е, че няма друга страна, като България, в която да се съхраняват толкова много паметници на руски воини. Те са над 400. Да не говорим за селата, градовете и улиците, които носят имена на руски мислители и пълководци, загинали за Освобождението ни.

За съжаление у нас не е прецедент да се променя, изкривява или премълчава историята. За кого ли Иван Вазов е писал „Здраствуйте, братушки!”

http://argumenti-bg.com/13371/plevne...-e-osvobodila/

Слово на президента Росен Плевнелиев на тържествената заря-проверка на площад „Народно събрание” по случай Националния празник 3 март

http://www.president.bg/news.php?type=3

Здраствуйте, братушки!

– Мамо, мамо, я ги виж!

– Що е? – Идат, погледни ги.

С пушки, с саби... – Що стоиш?

Скоро, чедо, поздрави ги!

Тях ги бог прати насам,

да помагат, чедо, нам. –

И детето дава крушки

на солдатите без страх

и крещи на тях:

здравствуйте, братушки!

Генералът кат орел

ескадроните повежда,

а орачът се запрел

и омаян ги изглежда:

чини му се, че е сън...

Изведнъж с туптенье, с звън

приближават кат вихрушки.

Той си шапката свали

и ги поздрави:

здравствуйте, братушки!

Шипка! Шипка! Гръм се чуй.

Гурко мина планините!

Радост, чудо беше туй!

И на Тракия момите

срещат храбрите борци

и покриват със венци

техни глави, коне, пушки...

И кат стискат им ръце,

викат от сърце:

здравствуйте, братушки!

Как са горди тез момци!

Един казак варди, гони

хиляди злодей, крадци –

цели турски легиони.

И народа с лик засмен,

като гледа вече в плен

тия полкове хайдушки,

на казаците добри

тъй благодари:

здравствуйте, братушки!

Русе, 1878
        Last edited by nabludatel63; 04.03.2012, 20:16.

Коментар

• Честит 3-ти Март на всички Българи!
          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            България трябва да е над всичко. Аман от благодетели на които трябва да се кланяме.
            Да не се кланяме викаш, а?... Ся гледам Цветанка Ризова по Нова. Оказа се, че българския президент Плевнелиев е бил на официална визита в Афганистан преди няколко дни. Човекът ходил и се върнал като е летял с хамерикански самолет. Такава излагация досега не бе се случвала... Интересно дали и командировъчните са му платени от Пентагона?
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Чуи е прав, ако сме наистина свободни, България трябва да е над всичко. Аман от благодетели на които трябва да се кланяме.
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                Фори, Фори, ще си останеш една руска "матрьошка",
                споменаваш руските войници(поклон пред тях) на първо място,
                а къде забрави загиналите българи
                и не трябваше ли първо тях да споменеш,
                а сигурно си забравил, че войни и от мн други
                националности са си оставили костите тука,
                другото-за какво да благодарим на Русия бре,
                за имперските и амбиции на балканите
                и за това че на нея като държава на първо място
                сред целите е да установи дългосрочна сфера на влияние тука,
                и те така вече успява 134г ,
                а бе не на последно място думите на Дякона:
                "...който ни освободи, той ще ни пороби!"
                с огромна тежест и верност дори и след толкова години
                Не изхождай от гледна точка на имперските амбиции защото надявам се знаеш от историята какви са били и продължават да бъдат имперските амбиции на Англия и каква е позицията на Чърчил след 2ТаСветовна Война и че именно Сталин се е противопоставил да няма държавата България и Турция да бъде пак основният хегемон на Балканите. Сега да не кажеш че съм Сталинист това е просто обективната история. И ако трябва да изхождаш от гледна точка имперските амбиции то трябва да сме благодарни на ИМПЕРСКИТЕ АМБИЦИИ на Русия защото ако не бяха те едни други ИМПЕРСКИ АМБИЦИИ на Англия от 200 години не искат да съществува самостоятелната държава България за да не бърка работите на техният основен съюзник на Балканите-Турция. Спомни си думите на Бенджамин Дизраели (министър-председател на Англия от края на 19 век) относно Баташкото КЛАНЕ и ще разбереш много добре какви са били ИМПЕРСКИТЕ АМБИЦИИ на Англия относно бъдещите малко повече от 134 години на страната на която си свободен гражданин в момента. Не е заяждане просто обективна история

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                  Депутатите от ГЕРБ Николай Коцев и Николай Рашев ви поздравяват .

Това са депутатите от ГЕРБ, които ни управляват и гласуват законите в парламента. Това са техните интелектуални възможности и знания за българската история

http://www.youtube.com/watch?v=7nAhiipG1Gs
                  Петстотин тояги на гол гъз за тези двамата

Коментар

• Фори, Фори, ще си останеш една руска "матрьошка",
                    споменаваш руските войници(поклон пред тях) на първо място,
                    а къде забрави загиналите българи
                    и не трябваше ли първо тях да споменеш,
                    а сигурно си забравил, че войни и от мн други
                    националности са си оставили костите тука,
                    другото-за какво да благодарим на Русия бре,
                    за имперските и амбиции на балканите
                    и за това че на нея като държава на първо място
                    сред целите е да установи дългосрочна сфера на влияние тука,
                    и те така вече успява 134г ,
                    а бе не на последно място думите на Дякона:
                    "...който ни освободи, той ще ни пороби!"
                    с огромна тежест и верност дори и след толкова години
                    Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                    Нека на днешната дата си честитим националния празник на България. Нека да благодарим на Русия, без чиято помощ нямаше как да се възстанови българската държавност след 5 вековно робство. Нека да се поклоним пред костите на десетките хиляди руски и финландски войници дали живота си за свободата българска.

Коментар

• Депутатите от ГЕРБ Николай Коцев и Николай Рашев ви поздравяват .

Това са депутатите от ГЕРБ, които ни управляват и гласуват законите в парламента. Това са техните интелектуални възможности и знания за българската история

http://www.youtube.com/watch?v=7nAhiipG1Gs

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
                        Не съм пил защото още се приготвяме и после ще излизаме, щом по този начин разбираш поста ми ОК не ми се спори само ей така за спорта. Бъди жив и здрав и много успехи на теб както и на всички БЪЛГАРИ. Ай ставам че много дрънканици написах за няма и час

Простено ти е да напишеш "много дрънканици", не само защото днес ти е двоен празник, но и - защото ние, българите - го играем, досущ както чукчите - писатели - много, а читатели - много по-малко...
                        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                          С претенциите си да си единственият българин в тая страна, така и не си разбрал от поста ми, че доста хора вече са честитили празника в други теми, за да се включват в новоотворена тема...

Бъди здрав! (все пак не вдявам, какво олицетворяват в поста ти някакви футболни отбори и отношението между техните фенове, АКО отчиташ казаното горе от мен, БЪЛГАРИНО...)...

Пак ще повторя: чети малко и встрани от дадена тема, за да си обективен, но ако имаш личен празник и си вече на градус - ти е простено отвсякъде! (лично мнение)
                          Не съм пил защото още се приготвяме и после ще излизаме, щом по този начин разбираш поста ми ОК не ми се спори само ей така за спорта. Бъди жив и здрав и много успехи на теб както и на всички БЪЛГАРИ. Ай ставам че много дрънканици написах за няма и час

Коментар

Не мога да разбера заяждаш ли се или какво? Благодаря че ми честетиш. Просто ми стана странно как в 21:00 в ден на един от най-светлите празници за БЪЛГАРСКАТА нация имаше само 5 коментара и то на 4 човека. На мен ми се вижда странно, но както и да е не разбрах защо се подразни от това или важното е да има дръгнене и единият ако каже бяло другият задължително да каже черно, ако единият каже Левски дригият да каже ЦСКА............
                            С претенциите си да си единственият българин в тая страна, така и не си разбрал от поста ми, че доста хора вече са честитили празника в други теми, за да се включват в новоотворена тема...

Бъди здрав! (все пак не вдявам, какво олицетворяват в поста ти някакви футболни отбори и отношението между техните фенове, АКО отчиташ казаното горе от мен, БЪЛГАРИНО...)...

Пак ще повторя: чети малко и встрани от дадена тема, за да си обективен, но ако имаш личен празник и си вече на градус - ти е простено отвсякъде! (лично мнение)
                            Last edited by zarco; 03.03.2012, 22:28.
                            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• [QUOTE=zarco;1059226785]Еййййййййййй, браво бе, от всички теми във форума - само тая ли четеш?

Тъй като вече съм честитил Националния празник, то сега ти честитя и твоят! ..., ако вече си тръгнал (да празнуваш два празника), дано не ти се е скапало настроението, само заради нежеланието ти да влизаш и в други теми...

Не мога да разбера заяждаш ли се или какво? Благодаря че ми честетиш. Просто ми стана странно как в 21:00 в ден на един от най-светлите празници за БЪЛГАРСКАТА нация имаше само 5 коментара и то на 4 човека. На мен ми се вижда странно, но както и да е не разбрах защо се подразни от това или важното е да има дръгнене и единият ако каже бяло другият задължително да каже черно, ако единият каже Левски дригият да каже ЦСКА............

Коментар

Ейййййййй браво бе, в целият форум само 4 човека ли се намериха да честетят празника? Честит празник БЪЛГАРИ!!!!!! Аз след малко отивам да празнувам два празника моя и на БЪЛГАРИЯ

Еййййййййййй, браво бе, от всички теми във форума - само тая ли четеш?

Тъй като вече съм честитил Националния празник, то сега ти честитя и твоят! ..., ако вече си тръгнал (да празнуваш два празника), дано не ти се е скапало настроението, само заради нежеланието ти да влизаш и в други теми...

Коментар

Working...
                                X