IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Война - САЩ Иран !?!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
    +1

Това е основната причина.

Но истината е, че Иран си го търси, защото подобна държава ако се сдобие с ядрено в един момент после Света жестоко ще съжалява, че е допуснал подобно нещо.

С две думи Иран сам си го търси и ще си го намери щото срещу ръжен в ролята на САЩ не се рипа.
    бла бла бла
    Пакистан (много подобна държава) като има ядрено оръжие , да не са тръгнали да бомбят за щяло и нещяло .

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
      За съжаление САЩ имат твърде много ракети ,муниции и т.н. които лежат на склад и вече част от тях остаряват >>> морално и времево и трябва или да се унищожат или да се употребят >>> мисля че по изгодно е второто за тях
      +1

Това е основната причина.

Но истината е, че Иран си го търси, защото подобна държава ако се сдобие с ядрено в един момент после Света жестоко ще съжалява, че е допуснал подобно нещо.

С две думи Иран сам си го търси и ще си го намери щото срещу ръжен в ролята на САЩ не се рипа.
      Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• За съжаление САЩ имат твърде много ракети ,муниции и т.н. които лежат на склад и вече част от тях остаряват >>> морално и времево и трябва или да се унищожат или да се употребят >>> мисля че по изгодно е второто за тях
        ПП. Jay Gould беше ми направило впечатление >>> че за Либия миналата година преди да бъдат ударени >>> също така се изказа че няма да има военен конфликт
        Last edited by Ебльо Еблев; 25.01.2012, 12:04.
        Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение

И разбира се ..
          .... Симов ще изпадне в екстаз и ще е безмерно щастлив и успокоен ...
          +1
          +1

Така е, така е.

А на Евреите явно не им стигат кръвопролитията които си имат при тях та едвам се сдържат да не нападнат първи.
          Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Война едва ли ще има, най-много ако Иран поиска да затвори протока, да се намеси флотът който е там. Самите иранци (населението) също не са в много войнствено настроение и въпреки пропагандата се зареждат с долари защото нямат голяма вяра на ислямистите. В същото време религиозното правителство иска да заложи частния бизнес да го изкара от икономическата криза, което може реално да стане, но ще доведе до недоволство сред самия частен бизнес от действията на правителството което успя да се скара с почти всичките си търговски партньори последните месеци.

Ирански риал http://borsi.dir.bg/_wm/library/item...2&df=8&dflid=3

Нещо което ми бе харесало - Иран - страната на усмихнатите хора http://forum.moto-zone.bg/index.php?topic=43407.0;wap2
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Дреме им на Иранците за ембаргото, ще си изнасят петрола към Индия, Китай и Япония - ЕС да му мисли от де ще внася. Плюс това Иранците имат твърде хитра дипломация - сега пак ще седнат и ще започнат да преговарят, да овъртат и да печелят време - докато сглобят 2-3 бомби от "хубавите" после никой нема да смее да им се дърви. Отделно , имат прекалено много ракети от всякакви видове и класове и при един директен конфликт, ще ги изсипят всичките върху Израел , а евреите не са толкова глупави. По скоро очаквам да им спретнат некоя арабска пролет

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                По принцип САЩ действат както ФБР - ФБР първо спира електричеството преди акция
                САЩ първо спира финансовия поток към набелязаната държава
                Неизбежна ли е задаващата се война ? Според мен да . Американската военна машина не може дълго време да бездейства . Тя трябва да оправдае големия си бюджет .Чудесен период за начало на войната според климатичните условия
                е края на февруари -началото на март
                Справка :
                Ирак - 24 февруари 1991г.
                Ирак - 20 март 2003г
                Иран ???? 2012 г

"За разлика от предишните санкции петролното ембарго ще засегне почти всички ирански граждани и ще бъде заплаха за режима. Иран отдавна предупреждава, че подобни действия ще са равносилни на обявяване на война и някои правни експерти на Запад са съгласни с това."
                http://www.monitor.bg/article?id=323529
                За момента ми се вижда сигурно, че ще ги нападнат ...
                И евреите и англичаните вече са почти готови. Общо к региона май вече има три самолетоносачни групировки, нашите (европейски) марионетки въведоха ембаргото ... Жалка гледка ...
                Единственото, което ми се ще, е иранците да не се продадат, както иракчаните, а да се бият за земята си ... Ясно е, че няма как да се противопоставят във военно отношение, но пък са много хора, а не влезе ли пехота нищо не е решено ...
                Лошото е че не са никакви войници арабите... Ходят и крещят по площадите, а като пукне първата пушка се предават...
                Освен някаква форма на партизанска война, за жалост друго не виждам какво могат да направят... Протока няма да могат да го удържат, дори и да опитат да го затворят ...

та ...
                За няколко дни-седмици-месеци, ще им разрушат цялата държава (заводи, инфраструктура, енергетика, пристанища, градове ... ) с ракети и бомби ...
                ... неизвестното е, какво ще направи Иран... Ще удари евреите, или ще се пробва да се защити от негрите ... Щото няма сили и за двете...
                После, (ако има къде - щото ако нанесат сериозен удар по евреите, за мен не е ясно какво ще случи ..), полека специални части ще проникнат (освен вече проникналите) и превземат останалите инфраструктурни обекти, заради които са дошли "миротворците" ...
                Убийство на държавното ръководството и назначаване на "демократично правителство"...
                Гражданска война с безброй жертви ...
                Безумие ..

И разбира се ..
                .... Симов ще изпадне в екстаз и ще е безмерно щастлив и успокоен ...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Война - САЩ Иран !?!

По принцип САЩ действат както ФБР - ФБР първо спира електричеството преди акция
                  САЩ първо спира финансовия поток към набелязаната държава
                  Неизбежна ли е задаващата се война ? Според мен да . Американската военна машина не може дълго време да бездейства . Тя трябва да оправдае големия си бюджет .Чудесен период за начало на войната според климатичните условия
                  е края на февруари -началото на март
                  Справка :
                  Ирак - 24 февруари 1991г.
                  Ирак - 20 март 2003г
                  Иран ???? 2012 г

"За разлика от предишните санкции петролното ембарго ще засегне почти всички ирански граждани и ще бъде заплаха за режима. Иран отдавна предупреждава, че подобни действия ще са равносилни на обявяване на война и някои правни експерти на Запад са съгласни с това."
                  http://www.monitor.bg/article?id=323529
                  Last edited by Ебльо Еблев; 25.01.2012, 09:01.
                  Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
                Working...
                X