IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Война - САЩ Иран !?!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Скоро ще започнат след като Обама съкрати бюджета и сега пари им трябват.

Коментар

• hemilio Eй момче, кажи го това на швейцарците.
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
        Войни винаги ще има, това е 1000% ясно. Важното в момента е да прегрупираме армията си и да направим всички възможно:
        1 - да обучим всеки един човек да борави с калашник, независимо от раса и пол
        2 - военен договор с Русия, с договаряне на разполагане на руско оръжие на територията на страната ни
        3 - Във всеки град над 2000 човека да има бункер в който да има за всеки един пълнолетен човек калашник с по 100 пълнителя и 50 лимонки.
        4. Купуване на модерни ракетни комплекси
        Само така ще можем да запазим целоста на страната си възможно най-дълго, от всякакви намерения на башибузука да се заиграва с нашата карта.
        ЛЕЛЕ,ЛЕЛE ,Случайно да сте чували ,че войните не се водят вече по този начин,или ти за партизанска война говориш-бункери,калашници,лимонки
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от mining Разгледай мнение
          Единия ми говори за помехамеданчване , а Доктора иска да въоръжава с пушки и самолети Българската армия. Извинете ме, ама все едно чета сценарии от 19 век! Аз просто не искам война, показвам вероятни причини за тези конфликти. А, че има изроди всякакви независимо цвят, религия, културна принадлежност отдавна ми е ясно. Последните години, благодарение на работата си съм посетил мн места, имал съм работа с всякакви хора от различни култури, изповядащи ралични религии и виждам, че сме повече еднакви отколкото различни. Обикновените хора не искат война, тя облагодетелства малък кръг от хора, които водят войната. Останалите го духат по различни начини, но преди това им дават причина да я подкрепят. Конфликта поражда конфликт... Колкото повече поведеш на твоя страна с различни причини, ти ставаш правия... Не искам още една студена война, този път на религиозна основаТОЧКА
          Войни винаги ще има, това е 1000% ясно. Важното в момента е да прегрупираме армията си и да направим всички възможно:
          1 - да обучим всеки един човек да борави с калашник, независимо от раса и пол
          2 - военен договор с Русия, с договаряне на разполагане на руско оръжие на територията на страната ни
          3 - Във всеки град над 2000 човека да има бункер в който да има за всеки един пълнолетен човек калашник с по 100 пълнителя и 50 лимонки.
          4. Купуване на модерни ракетни комплекси
          Само така ще можем да запазим целоста на страната си възможно най-дълго, от всякакви намерения на башибузука да се заиграва с нашата карта.
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Вижте това видео 1 минутка и половина е
            http://www.youtube.com/watch?v=kJmf7...layer_embedded
            WTF!

Коментар

• Ха ха след дъжд качулка Сетили се ВМРО и то днес да питат Външно http://pianews.eu/politics/20130205/news-120054
              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Единия ми говори за помехамеданчване , а Доктора иска да въоръжава с пушки и самолети Българската армия. Извинете ме, ама все едно чета сценарии от 19 век! Аз просто не искам война, показвам вероятни причини за тези конфликти. А, че има изроди всякакви независимо цвят, религия, културна принадлежност отдавна ми е ясно. Последните години, благодарение на работата си съм посетил мн места, имал съм работа с всякакви хора от различни култури, изповядащи ралични религии и виждам, че сме повече еднакви отколкото различни. Обикновените хора не искат война, тя облагодетелства малък кръг от хора, които водят войната. Останалите го духат по различни начини, но преди това им дават причина да я подкрепят. Конфликта поражда конфликт... Колкото повече поведеш на твоя страна с различни причини, ти ставаш правия... Не искам още една студена война, този път на религиозна основаТОЧКА

Коментар

• Мисля ,че тая новина която ще постна си е точно за тая тема .Причината от днешното решение на нашите дупедавци зависи по-нататъшното развитие на конфликта от една страна Израл и САЩ с/у Иран
                  Ню Йорк Таймс: Европа чака доклада за атентата в БургасСреща на високопоставени представители на правителството и на силите за сигурност в България днес може да има широки последици за нелесното разведряване с ливанската бунтовническа групировка Хизбула, пише американският вестник...http://pressadaily.bg/publication/95...3%D0%B0%D1%81/.
                  Last edited by коки; 05.02.2013, 10:02.
                  Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Бе все ми се струва че ще има силен отпор в даден момент

Коментар

• Натам върви света. Развъждат се като мухи мохамеданите, за сметка на хората които намаляват, особенно в Европа.

Коментар

• Ми ся кво, да земеме да се помохамеданчиме ли.

Коментар

• Така е, няма да има война защото Иранците разполагат с извънземна технология и с моя колега Д-р Кеше. Слава на Аллах, дал толкова много на нашите братя Аятолясите.

Коментар

• Да, браво, защото са разработили ефективни технологии. Но това не се харесва на Израел, Канада, САЩ... Израел само се плюнчат, докато от няколко месеца САЩ дават малко заден ход, защото знаят военната сила на тези технологии. Война няма да има, защото може да бъде пагубна за цялата ни планетка.

Коментар

• Браво.

Коментар

• Иран продават ток от чиста енергия на целия близък Изток от години
                                http://www.youtube.com/watch?hl=en&g....be&nomobile=1
                                още един линк:
                                http://english.farsnews.com/newstext.php?nn=9107141606

Коментар

Working...
                                X