IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Война - САЩ Иран !?!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Огромното мнозинство от българите подкрепяше Живков. Обратното твърдение би било манипулативна лъжа или просто брътвеж на заблуден човек непознаващ живота в БГ преди 1989 година.
    Извинявам се за обръщението, но ти си КРЕТЕН! И за да съм напълно ясен - познавам живота преди 1989 г.
    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
      2. Иранския народ толкова подкрепя аятоласите, колкото българите - Тодор Живков преди 1989 г.
      Огромното мнозинство от българите подкрепяше Живков. Обратното твърдение би било манипулативна лъжа или просто брътвеж на заблуден човек непознаващ живота в БГ преди 1989 година.
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Ако Иран реши да стреля по Европа е по-вероятно да удари Гърция. Гърция също е в НАТО и е далеч по-значима от нас.
        Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Ох, стига сте плещили глупости! Нещата са много прости:

1. Иранският народ точно толкова иска да нападне САЩ, колко българския народ преди 1989 г
          2. Иранския народ толкова подкрепя аятоласите, колкото българите - Тодор Живков преди 1989 г.
          3. Аятоласите и управляващата върхушка създават образа на врага (САЩ и Израел) само за да се задържат на власт и народът да не ги избеси по улиците. Те са готови да се стигне до война, за да задържат властта.
          4. Една война между САЩ и Иран е с предизвестен край и ще доведе до много жертви сред невинни хора
          5. Най-доброто, което може да се случи е ЦРУ да спретне някоя "цветна" революция и аятоласите да отидат там, където им е мястото - в ада.
          6. Молете се на всички да им издържат нервите, щото иначе - виж т. 4.
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• В Либия и в Ирак просто отидоха и завзеха. Че с Иран ще се справят в това спор няма обаче е интересно дали този път САЩ няма да понесе и жертви щото чета, че Иран има и подводници.

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
              01.02.2012 Иран готвел удар срещу САЩ

Вашингтон. Иран е единствената отделна държава, представляваща терористична заплаха срещу САЩ и техните съюзници. Това обяви ръководителят на американското разузнаване Джеймс Клапър.
              Да де... Вече сме го чували... Когато САЩ бомбардират Иран то е "конфликт" но ако Иран бомбардира САЩ то е "тероризъм"... Чудно ми е, такива огромни пропагандни централи, с огромни бюджети и маса персонал, толкова ли не се усещат, какви смехотворни тъпни съчиняват?!?!?!
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• 01.02.2012 Иран готвел удар срещу САЩ

Вашингтон. Иран е единствената отделна държава, представляваща терористична заплаха срещу САЩ и техните съюзници. Това обяви ръководителят на американското разузнаване Джеймс Клапър.

Той поясни, че Вашингтон е в постоянен и близък контакт с Израел, който смята, че ядрената програма на Иран е "екзистенциална заплаха". Клапър се позова и на предполагаем заговор на Техеран за убийството на саудитския посланик в САЩ.

"Той показва, че някои ирански официални представители, вероятно включително върховният лидер аятолах Али Хаменей, са променили намеренията си и сега желаят да проведат атака в САЩ в отговор на реални или дочути действия, заплашващи режима", заяви Клапър.

Коментар

• Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнение
                  Вместо това ти насочваш разговора в друга посока.
                  Напротив. Това го правиш ти и жимката... Почвате да ми обяснявате що е пробация... Още веднъж абсолютно по темата, подтвърждавам че лишените от свобода в САЩ са над 6 милиона към края на 2011 г. Ако имаш някакви претенции към това число насочи ги към Corrections Corporation of America тъй като данните са техни. Няма никаква основа за съмнения защото те са най-голямата фирма в САЩ която управлява затвори...

Вместо да ми се извинят лимонките, че ми загубиха толкова време, те вадят някакви данни от 1980 до 2003 г... и претендират че са ме опровергали... То и с просто око се вижда ДОРИ И ОТ ВАШИТЕ ДАННИ, че от 1980 за тези 23 години броят на лишените от свобода се е увеличил над 4 пъти! Това означава че на всеки 10 години броят на лишените от свобода се удвоява. Дори и елементарна екстраполация да се направи е видно че за 2011 г. това число се доближава до 6 милиона... Ето защо ти казах че това което си извадил само служи за доказателство на посоченото от мен... Но дървените кратуни не могат да разберат дори и такива елементарни неща...

Казах ти и те предупредих че трудно ще преглътнеш факта, но няма как. Съжалявам ако съм разбил детските ти разбирания за хамериканската мечта. Но уви, такава е реалността. САЩ е най-пандизчийската държава В МОМЕНТА със световен рекорд в цялата човешка цивилизация... Зная че пак и пак ще се връщаш към темата, защото очевидно е шок за теб! Няма проблем. Плачкай си... Все някога ще ти мине.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                    Пожелавам ти да станеш горд магазинер в Америка и да ползваш правата си всеки ден!

http://www.economist.com/node/16636027
                    Не виждам нищо срамно да си признаеш, че или не си запознат с това що е пробация или просто не си догледал данните.
                    Вместо това ти насочваш разговора в друга посока. Както и да е - спора ти не е с мен, но подкрепих другия участник защото той е правия в случая. Мисля, че е мъжко да си признаеш пропуска, а не да ми правиш намеци.
                    Last edited by Moesia; 01.02.2012, 20:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
                      Пак не правиш разлика между различните понятия.
                      Тези които са рarole и probation не са в ЗАТВОРА, а си се разхождат свободно по улиците на градовете, въпреки че са under correctional supervision.
                      Тези които са в ЗАТВОРА са (в prison или jail) около 2,25 милиона към 2010г.
                      Всичко друго е изопачаване на фактите.
                      По-просто от това няма как да го обясня.
                      Зарежи го Форката , той си има задачи по пропагандата и си повтаря глупостите като латерна
                      Аз преди време така го бях хванал в 5-6 откровени лъжи и манипулации - за "речта" на Ален Дълес, за жертвите в Ирак, за това кои компании са спечелили конкурсите за разработка на иракския нефт и още няколко подобни неща.
                      Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
                        Върховно Е точно това имах предвид.

10X

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                          Ахмадинеджад изтъква необходимостта страната да обогатява урана си до 20% за изследователски цели

Откъде на къде.

Това не е нова новина и добре се знае от Русия която явно напълно я одобрява щото ги снабдява с нужния материал.

Управата на Русия не е никак глупава и много добре ги знае какво им е в главата на Иранците.

Ако една маймуна се сдобие с автомат и няма как оръжието да и се отнеме не е ли редно да бъде застреляна в главата от упор. Ако тръгнеш да я стреляш в крака туку е натиснала спусъка и е изпозастреляла всичко око нея. Ако тръгнеш да я стреляш с приспивателно пак ще натисне спусъка. Това да опиташ да и отнемеш оръжието надали е постижимо.

Убеден съм, че ще се намерят много правозащитни организации които ще се застъпят за живота на маймуната но те в този случай трябва да търсят сметка от този който е позволил маймуната да се сдобие с автомат.

хехе:
                          http://www.youtube.com/watch?v=GhxqIITtTtU
                          Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• msimov
                            - първо янките правят , така че потенциалната им жертва да тръгне по кривия път е чрез ЦРУ помагат на режим , който ще прави глупости да застане на власт.
                            -втората стъпка е - ортаците им Русия и другите тарамбуки да "помагат" на режима да прави глупости.
                            - третата стъпка е - ОКУПАЦИЯ и ОГРАБВАНЕ НА ЖЕРТВАТА!!!!!!!
                            САЩ най старателно , чрез ЦРУ и в дълбока тайна подпомагат ислямизма във враждебната му към Света форма и ще продължават да го правят , ако петрола става все по важен за хората. Приключи ли петролната ера , ще се свърши и с това.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Ахмадинеджад изтъква необходимостта страната да обогатява урана си до 20% за изследователски цели

Откъде на къде.

Това не е нова новина и добре се знае от Русия която явно напълно я одобрява щото ги снабдява с нужния материал.

Управата на Русия не е никак глупава и много добре ги знае какво им е в главата на Иранците.

Ако една маймуна се сдобие с автомат и няма как оръжието да и се отнеме не е ли редно да бъде застреляна в главата от упор. Ако тръгнеш да я стреляш в крака туку е натиснала спусъка и е изпозастреляла всичко око нея. Ако тръгнеш да я стреляш с приспивателно пак ще натисне спусъка. Това да опиташ да и отнемеш оръжието надали е постижимо.

Убеден съм, че ще се намерят много правозащитни организации които ще се застъпят за живота на маймуната но те в този случай трябва да търсят сметка от този който е позволил маймуната да се сдобие с автомат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнение
                                И какво сте тръгнали да търсите кусури на държава, в която ако аз съм магазинер и изведнъж вътре влезе въоръжен мъж и ме заплаши, за да открадне оборота, мога да го застрелям и след това да ме дават по телевизията като герой, а не като подсъдим ?!
                                Пожелавам ти да станеш горд магазинер в Америка и да ползваш правата си всеки ден!

Rough justice in America

Too many laws, too many prisoners

Never in the civilised world have so many been locked up for so little
                                http://www.economist.com/node/16636027

Коментар

Working...
                                X