Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Война - САЩ Иран !?!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение2. Иранския народ толкова подкрепя аятоласите, колкото българите - Тодор Живков преди 1989 г.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Ох, стига сте плещили глупости! Нещата са много прости:
1. Иранският народ точно толкова иска да нападне САЩ, колко българския народ преди 1989 г
2. Иранския народ толкова подкрепя аятоласите, колкото българите - Тодор Живков преди 1989 г.
3. Аятоласите и управляващата върхушка създават образа на врага (САЩ и Израел) само за да се задържат на власт и народът да не ги избеси по улиците. Те са готови да се стигне до война, за да задържат властта.
4. Една война между САЩ и Иран е с предизвестен край и ще доведе до много жертви сред невинни хора
5. Най-доброто, което може да се случи е ЦРУ да спретне някоя "цветна" революция и аятоласите да отидат там, където им е мястото - в ада.
6. Молете се на всички да им издържат нервите, щото иначе - виж т. 4.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение01.02.2012 Иран готвел удар срещу САЩ
Вашингтон. Иран е единствената отделна държава, представляваща терористична заплаха срещу САЩ и техните съюзници. Това обяви ръководителят на американското разузнаване Джеймс Клапър.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
01.02.2012 Иран готвел удар срещу САЩ
Вашингтон. Иран е единствената отделна държава, представляваща терористична заплаха срещу САЩ и техните съюзници. Това обяви ръководителят на американското разузнаване Джеймс Клапър.
Той поясни, че Вашингтон е в постоянен и близък контакт с Израел, който смята, че ядрената програма на Иран е "екзистенциална заплаха". Клапър се позова и на предполагаем заговор на Техеран за убийството на саудитския посланик в САЩ.
"Той показва, че някои ирански официални представители, вероятно включително върховният лидер аятолах Али Хаменей, са променили намеренията си и сега желаят да проведат атака в САЩ в отговор на реални или дочути действия, заплашващи режима", заяви Клапър.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнениеВместо това ти насочваш разговора в друга посока.
Вместо да ми се извинят лимонките, че ми загубиха толкова време, те вадят някакви данни от 1980 до 2003 г... и претендират че са ме опровергали... То и с просто око се вижда ДОРИ И ОТ ВАШИТЕ ДАННИ, че от 1980 за тези 23 години броят на лишените от свобода се е увеличил над 4 пъти! Това означава че на всеки 10 години броят на лишените от свобода се удвоява. Дори и елементарна екстраполация да се направи е видно че за 2011 г. това число се доближава до 6 милиона... Ето защо ти казах че това което си извадил само служи за доказателство на посоченото от мен... Но дървените кратуни не могат да разберат дори и такива елементарни неща...
Казах ти и те предупредих че трудно ще преглътнеш факта, но няма как. Съжалявам ако съм разбил детските ти разбирания за хамериканската мечта. Но уви, такава е реалността. САЩ е най-пандизчийската държава В МОМЕНТА със световен рекорд в цялата човешка цивилизация... Зная че пак и пак ще се връщаш към темата, защото очевидно е шок за теб! Няма проблем. Плачкай си... Все някога ще ти мине.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПожелавам ти да станеш горд магазинер в Америка и да ползваш правата си всеки ден!
http://www.economist.com/node/16636027
Вместо това ти насочваш разговора в друга посока. Както и да е - спора ти не е с мен, но подкрепих другия участник защото той е правия в случая. Мисля, че е мъжко да си признаеш пропуска, а не да ми правиш намеци.Last edited by Moesia; 01.02.2012, 20:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнениеПак не правиш разлика между различните понятия.
Тези които са рarole и probation не са в ЗАТВОРА, а си се разхождат свободно по улиците на градовете, въпреки че са under correctional supervision.
Тези които са в ЗАТВОРА са (в prison или jail) около 2,25 милиона към 2010г.
Всичко друго е изопачаване на фактите.
По-просто от това няма как да го обясня.
Аз преди време така го бях хванал в 5-6 откровени лъжи и манипулации - за "речта" на Ален Дълес, за жертвите в Ирак, за това кои компании са спечелили конкурсите за разработка на иракския нефт и още няколко подобни неща.Don't work hard, work smart!
Коментар
-
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеАхмадинеджад изтъква необходимостта страната да обогатява урана си до 20% за изследователски цели
Откъде на къде.
Това не е нова новина и добре се знае от Русия която явно напълно я одобрява щото ги снабдява с нужния материал.
Управата на Русия не е никак глупава и много добре ги знае какво им е в главата на Иранците.
Ако една маймуна се сдобие с автомат и няма как оръжието да и се отнеме не е ли редно да бъде застреляна в главата от упор. Ако тръгнеш да я стреляш в крака туку е натиснала спусъка и е изпозастреляла всичко око нея. Ако тръгнеш да я стреляш с приспивателно пак ще натисне спусъка. Това да опиташ да и отнемеш оръжието надали е постижимо.
Убеден съм, че ще се намерят много правозащитни организации които ще се застъпят за живота на маймуната но те в този случай трябва да търсят сметка от този който е позволил маймуната да се сдобие с автомат.
http://www.youtube.com/watch?v=GhxqIITtTtUПростак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
msimov
- първо янките правят , така че потенциалната им жертва да тръгне по кривия път е чрез ЦРУ помагат на режим , който ще прави глупости да застане на власт.
-втората стъпка е - ортаците им Русия и другите тарамбуки да "помагат" на режима да прави глупости.
- третата стъпка е - ОКУПАЦИЯ и ОГРАБВАНЕ НА ЖЕРТВАТА!!!!!!!
САЩ най старателно , чрез ЦРУ и в дълбока тайна подпомагат ислямизма във враждебната му към Света форма и ще продължават да го правят , ако петрола става все по важен за хората. Приключи ли петролната ера , ще се свърши и с това.D.Y.F-091066
Коментар
-
Ахмадинеджад изтъква необходимостта страната да обогатява урана си до 20% за изследователски цели
Откъде на къде.
Това не е нова новина и добре се знае от Русия която явно напълно я одобрява щото ги снабдява с нужния материал.
Управата на Русия не е никак глупава и много добре ги знае какво им е в главата на Иранците.
Ако една маймуна се сдобие с автомат и няма как оръжието да и се отнеме не е ли редно да бъде застреляна в главата от упор. Ако тръгнеш да я стреляш в крака туку е натиснала спусъка и е изпозастреляла всичко око нея. Ако тръгнеш да я стреляш с приспивателно пак ще натисне спусъка. Това да опиташ да и отнемеш оръжието надали е постижимо.
Убеден съм, че ще се намерят много правозащитни организации които ще се застъпят за живота на маймуната но те в този случай трябва да търсят сметка от този който е позволил маймуната да се сдобие с автомат.
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнениеИ какво сте тръгнали да търсите кусури на държава, в която ако аз съм магазинер и изведнъж вътре влезе въоръжен мъж и ме заплаши, за да открадне оборота, мога да го застрелям и след това да ме дават по телевизията като герой, а не като подсъдим ?!
Rough justice in America
Too many laws, too many prisoners
Never in the civilised world have so many been locked up for so littleСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар