Първоначално изпратено от gm67
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Война - САЩ Иран !?!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЕбати глупостите...
Какви носители на ЯО имат в Корейската народно-демократична република? На колко километра могат да пренесат ЯО? Стига простотии...
Могат само да си заврат ядрените бомби в гъза и да си ги взривят...
Даже руснаците нямат достатъчно сериозни носители...
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеВъобще не си в час. Най-много да имат 1-2 бомби, и не могат да ги пратят по-далеч от съседна Южна Корея. Даже за Япония и Китай се съмнявам дали могат. Причините да не размажат Северна Корея са съвсем други и се наричат КИТАЙ и РУСИЯ.
И по-скоро Китай.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеПо темата - що САЩ спреха да се дърват на Северна Корея ? А да, щото жълтите си направиха атомната бомба и също си направиха и ракети дето да стигат до всяка точка на земното кълбо. На тех вече не могат, по-точно не им е рентабилно - едно щото нямат някакви ресурси, които да им заграбят и две , щото могат да изпарят няколко много милионни американски града, ако лидера им нещо го стегне главата. Сега ако и чалмите извадат неколко атомни бомби и с тех нема да могат да се закачат и ще требва да разпуснат 90% от армията си , щото просто нема да има смисъл от нея. Това значи стотици хиляди американци да останат без работа , съответно и без препитание, точно под прозорците на wall street - ще им стане доста напечено.
Какви носители на ЯО имат в Корейската народно-демократична република? На колко километра могат да пренесат ЯО? Стига простотии...
Могат само да си заврат ядрените бомби в гъза и да си ги взривят...
Даже руснаците нямат достатъчно сериозни носители...Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение...........жълтите имат 2-3-10 бомби, които могат да им ги изсипят на американците . ............
П.С. А дори да имаха 10 бомби (както твърдиш) и съответните средства за доставка, нали се сещаш какъв процент о тях могат да стигнат американска територия? Отговорът е 0 (нула) %. Има всякакви противоракетни отбрани и т.н. Много се заблуждаваш ако си мислиш, че създаването на една ядрена бомба (което между другото е елементарна работа ако разполагаш с необходимото количество делящ се материал) те прави автоматично равен на големите момчета (САЩ, Русия, Китай, и в по-малка степен Великобритания и Франция)Last edited by netware5; 01.02.2012, 23:38.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеДрън, дрън ярина ..... Една бомба война не прави. И една ракета също .... Корейците ще ги оставят да се варят в собствен сос по същите причини, по които това ще се случи с Иран. Една разправа с Корея ще бъде кървава и с много жертви от корейска страна. Американците никога няма да го направят, освен ако жълтурите не направят първата крачка. Все пак в щатите плащат и данък обществено мнение. Иначе досега от Северна Корея да е останало едно мокро петно.
П.С. Ядрената програма на жълтурите ми е пределно ясна. Професионално. както и на Иран впрочем....
Американците няма да нападнат корейците единствено и само защото , жълтите имат 2-3-10 бомби, които могат да им ги изсипят на американците . До преди да ги направят, доста им се дървеха , налагаха им санкции, ембаргота и прочие глупости, точно както процедират с иранците в момента.
Коментар
-
Forex Master
Данните, които посочих аз са за 2009 и 2010г., а не за някакви периоди от '80 до '03, които бълнуваш.
ЗАТВОРНИЦИТЕ В САЩ СА 2.3млн. как да ти го обясня ?! Останалите 5 млн. души са на пробация. ( със закръгляния към 2009г. )
Явно не си погледнал и линка който ти дадох - http://bjs.ojp.usdoj.gov/
Bureau of Justice Statistics (BJS)
Ти просто целиш да си прав на всяка цена, но не и да приемеш обективната истина.Last edited by Moesia; 01.02.2012, 23:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеПо темата - що САЩ спреха да се дърват на Северна Корея ? А да, щото жълтите си направиха атомната бомба и също си направиха и ракети дето да стигат до всяка точка на земното кълбо.......
П.С. Ядрената програма на жълтурите ми е пределно ясна. Професионално. Както и на Иран впрочем....Last edited by netware5; 01.02.2012, 23:24.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
По темата - що САЩ спреха да се дърват на Северна Корея ? А да, щото жълтите си направиха атомната бомба и също си направиха и ракети дето да стигат до всяка точка на земното кълбо. На тех вече не могат, по-точно не им е рентабилно - едно щото нямат някакви ресурси, които да им заграбят и две , щото могат да изпарят няколко много милионни американски града, ако лидера им нещо го стегне главата. Сега ако и чалмите извадат неколко атомни бомби и с тех нема да могат да се закачат и ще требва да разпуснат 90% от армията си , щото просто нема да има смисъл от нея. Това значи стотици хиляди американци да останат без работа , съответно и без препитание, точно под прозорците на wall street - ще им стане доста напечено.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеПич, аз съм на 51 години. Мисля, че достатъчно знам от "предишния" живот.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКой знае в коя дупка си бил? Сигурно имаш спомен само от последните 3-4 години, когато нещата наистина забоксуваха заради натиска от Запада и натрапената надпревара във въоръжаването.Last edited by netware5; 01.02.2012, 23:05.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеТи си КРЕТЕН щото явно не познаваш най-новата българска история - България е единствената пост комунистическа страна, която на първите демократични избори отново си избира да бъде управлявана от леко пребоядисаните комунисти. Което ще рече, че средно статистическия пълнолетен българин преди 20 години, е бил доволен от този строй, за който най-голяма заслуга има точно Живков. Щото без него, "пребоядисаните" начело с Луканката се насраха много скорострелно .He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеИ за да съм напълно ясен - познавам живота преди 1989 г.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеИзвинявам се за обръщението, но ти си КРЕТЕН! И за да съм напълно ясен - познавам живота преди 1989 г.
Коментар
Коментар