IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Война - САЩ Иран !?!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    В този ред на мисли показваш че си гола вода... Абсолютно свободни съчинения!

Ето ти едно примерче:

In November Gold & Silver Reserve CEO Douglas Jackson was sentenced to 300 hours of community service, a $200 fine, and three years of supervision, including six months of electronically monitored home detention.

Ясно се вижда, че домашният арест е част от ПРИСЪДАТА. Наред с глобата и наред с полагането на обществено полезен труд има и 6 МЕСЕЦА ДОМАШЕН АРЕСТ! Шест месеца затвор в собствения дом! Нямаш право да излизаш дори и до магазина, защото имаш електронна гривна с GPS! Кви процесуални процедури кви 5 лева?!?!

http://news.cnet.com/8301-13578_3-10104677-38.html

Стига вече с тези преразкази по картинка. Слушай хората които повече знаят от теб и не упорствай в невежеството си!
    Ей болен боклук.Заради такива като тебе и подобни болни душици трябва да ме арестуват за една цигара марухуана да лежа най долен тъмничен затвор, а къде си ти от реалността да те питам ли?
    И да ми остава цял живот дъмга, че едва ли не съм наркоман.хахахаха
    Та вие сте напълно изостанали и нямате оправия 50 години разлика от реалността.Това вие диагнозата.
    Айде замисляй е защо тогава Държавата България ви изисква това.Успех..

Абсолютен гьон сурат си спри да ни занимаваш с точно тези ти вътрешни различия.
    Не ни интересуват нито хора с твоето мислене, нито подобни глупости. Разбра ли го това.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение

Ето ти едно примерче:

In November Gold & Silver Reserve CEO Douglas Jackson was sentenced to 300 hours of community service, a $200 fine, and three years of supervision, including six months of electronically monitored home detention.

Ясно се вижда, че домашният арест е част от ПРИСЪДАТА. Наред с глобата и наред с полагането на обществено полезен труд има и 6 МЕСЕЦА ДОМАШЕН АРЕСТ! Шест месеца затвор в собствения дом! Нямаш право да излизаш дори и до магазина, защото имаш електронна гривна с GPS! Кви процесуални процедури кви 5 лева?!?!

Стига вече с тези преразкази по картинка. Слушай хората които повече знаят от теб и не упорствай в невежеството си!

Форекс,какво пак те ядосаха!Иначе на пръв прочит ми стана интересен спора ви!Сега съм на домашно парти,но утре с мнение мога да се включа и аз!Навремето ей така от любопитство съм го прелиствал наказателното право и утре от любопитство ще се върна назад и прочета точно за какво сте спорили,пък и да помисля кой е правия,щото пак съм решил да го захващам да чета тоз учебник.

Коментар

• Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнение
        Грешен въпрос, съжалявам.

Домашния арест е мярка за неотклонение. Тя не е свързана с изтърпяване на наказание и в този ред на мисли ..

Ето ти едно примерче:

Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
          Декларацията за етническо прочистване 85-89г Вчера турчелята са заявили че ще съдят България за милиарди евро в Хага!Въпреки че разликата между 1914-18г и 86-89г е огромна!Прабаба и прадядо ми,са тръгнали да бягат със едно повесмо вълна!Били са зверски заклани в Странджа от башибозуци,баба ми е била осиновена в черквата във Малко Търново от прабаба Юрдана!А 88г резаците си тръгваха със цялата покъщнина и колите!Даже се заканваха че си тръгват с колите а ще се върнат с танкове!А сега мангала костов им разреши да имат претенции върху почти непокътнатите им имоти и къщи!Кога резаците са си оставяли децата в храстите,само и само да не ги издадът със гладня си плач?Никога,тръгнаха си оттук необезпокоявани,дори голяма част от тях са молени да останат,но те твърдяха че във ана-ватан ще им е по-хубаво!Чудно,защо тогава се върнаха?Пратени от турция,да се размножават тук и да вършат гадната си и подривна работа чрез дпс!
          1914-1918, по времето на първата световна, сме били съюзници с Турция. Не знам какви гонения те гонят.Вероятно говориш за Балканската война, ма нея ние сме я започнали, по точно оня идиот Фернинад. Гонили баба му ... ма са пак ще те гонят бе, и ще те и еб*т даже. Като само подстрекаваш тука към войни, се готви и твоя задник да пострада

Коментар

• Декларацията за етническо прочистване 85-89г Вчера турчелята са заявили че ще съдят България за милиарди евро в Хага!Въпреки че разликата между 1914-18г и 86-89г е огромна!Прабаба и прадядо ми,са тръгнали да бягат със едно повесмо вълна!Били са зверски заклани в Странджа от башибозуци,баба ми е била осиновена в черквата във Малко Търново от прабаба Юрдана!А 88г резаците си тръгваха със цялата покъщнина и колите!Даже се заканваха че си тръгват с колите а ще се върнат с танкове!А сега мангала костов им разреши да имат претенции върху почти непокътнатите им имоти и къщи!Кога резаците са си оставяли децата в храстите,само и само да не ги издадът със гладня си плач?Никога,тръгнаха си оттук необезпокоявани,дори голяма част от тях са молени да останат,но те твърдяха че във ана-ватан ще им е по-хубаво!Чудно,защо тогава се върнаха?Пратени от турция,да се размножават тук и да вършат гадната си и подривна работа чрез дпс!
            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Заради такива хюмнета като теб които не помнят историята пак ще ни избиват като диви прасета.

П.П.
              Оооо аз по-скоро се възхищавам на парада на Българската армия в Скопие 41г когато Вермахта ни предава управлението на изконната българска земя Мизия,Тракия и Македония!
              П.п. искам да си взема репарациите за 3000 декара имот в Беломорска Тракия,ама сега заради мангала костов,няма да мога.
              http://www.youtube.com/watch?v=ne6UB...e=related:mad:
              Mда ясно, циклофрения. А аз си мислех, че е шизофрения

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
                Имали сме дръжки - 160к пушечно месо, което уж да забави турците, докато /ако въобще/ дойдат руснаците . Айде пий си хапчетата и стига насажда етническа омраза спрямо турците, едно щото не е хубаво , и две щото съм сигурен, че никой турчин не е дошъл, лично на тебе да ти прави нещо лошо
                Заради такива хюмнета като теб които не помнят историята пак ще ни избиват като диви прасета.

П.П.
                Оооо аз по-скоро се възхищавам на парада на Българската армия в Скопие 41г когато Вермахта ни предава управлението на изконната българска земя Мизия,Тракия и Македония!
                П.п. искам да си взема репарациите за 3000 декара имот в Беломорска Тракия,ама сега заради мангала костов,няма да мога.
                http://www.youtube.com/watch?v=ne6UB...e=related:mad:
                Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Черкезов как нищо- нали Монсанто е зад тебе

Коментар

Преди поне имахме здравия гръб на руснаците,а сега нямаме нищичко!Нито армия,нито добре обучена патриотична младеж!Само едни хюмнета по форумите като теб, с оголени задници,готови да се нанижат на анадолската рязана карабина!
                    Имали сме дръжки - 160к пушечно месо, което уж да забави турците, докато /ако въобще/ дойдат руснаците . Айде пий си хапчетата и стига насажда етническа омраза спрямо турците, едно щото не е хубаво , и две щото съм сигурен, че никой турчин не е дошъл, лично на тебе да ти прави нещо лошо

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
                      Нема дупе за тая работа, щял да стреля в краката, сакън да не утрепе някои.
                      Преди поне имахме здравия гръб на руснаците,а сега нямаме нищичко!Нито армия,нито добре обучена патриотична младеж!Само едни хюмнета по форумите като теб, с оголени задници,готови да се нанижат на анадолската рязана карабина!

Коментар

Аз мойта младеж няма да я пусна да си оставя червата и краиниците по полята за корпоративни интереси а ако някои дойде и я поиска ще го застрелям на секундата!!!
                        Автомата бебелашников ви свърши добра работа в Косово и Босна!

Другари, Ред е на Родопите и колкото по- рано го осъзнаем,толкова по-добре!Но за жалост с политици като костов,доган и бб,няма как да стане!

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
                          Ма аз от кога разправям да инвестираме в едно шишане и да го пратим другаря Черкезов да завладява Иранските петролни находища
                          Нема дупе за тая работа, щял да стреля в краката, сакън да не утрепе някои.
                          Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

Аз мойта младеж няма да я пусна да си оставя червата и краиниците по полята за корпоративни интереси а ако някои дойде и я поиска ще го застрелям на секундата!!!
                            Ма аз от кога разправям да инвестираме в едно шишане и да го пратим другаря Черкезов да завладява Иранските петролни находища

Коментар

• Мастъра получава два пъти по ниски лихви от моите дивиденти на трупащото загуби БФБ, а лихвите падат ли падат

Коментар

Затова-добре обучена и патриотично подготвена младеж
                                Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

Working...
                                X