IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Война - САЩ Иран !?!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    Да - първият ми ръчен часовник подарен от татко в трети клас. Марка "ЗИМ". Работеше безотказно до казармата където ми го откраднаха.
    Жигула. Автомобил който е закупил баща ми през 1979г. и на който смених оригинални руски гуми през 2006г. Гумаджията щеше да получи инфаркт.
    Калашник- цял свят го оценява!
    Рускини- цял свят ги оценява!
    Водка- цял свят я оценява.
    Алесандър ІІ- цяла България трябва да го оценява, не не го прави
    хахаххаа брато водката не е руска а полска
    оооооо неграмотни българино...........
    а относно жигулата и гумите ти сигурно си поставил световен рекорт за издържливост на твоите гуми хахаха
    това да ти седи в гаража 20 год не се брои за каране готин
    когато руснаците са правили жигули и москвичи хората на запад са имали БМВ и Мерцедес не го забравяй
    ако руските боклуци бяха по добри от западните нямаше да забраняват да вкарваш западни коли в България по време на комунизма нали?
    мисли малко преди да напишеш някви глупости за руските боклуци

я кажи една марка лсд телевизор или плазма
    или една марка руски лаптоп
    или нещо технологично
    но хайде да не прехвърляме темата от форума за безмислени спорове
    щом искаш възхищавай се на малоумието на руснаците
    и не забравяй да въртиш манивелата на жигулката рано сутрин въпреки че съм сигурен че караш западен автомобил...... защо ли????карай си руските боклуци щом им се възхищаваш толкова

Коментар

• Първоначално изпратено от BMWMANIAK Разгледай мнение
      Някой да ми даде един пример за нещо добро което е дошло от Русия
      нещо хубаво да сте видели от руснаците?
      Да - първият ми ръчен часовник подарен от татко в трети клас. Марка "ЗИМ". Работеше безотказно до казармата където ми го откраднаха.
      Жигула. Автомобил който е закупил баща ми през 1979г. и на който смених оригинални руски гуми през 2006г. Гумаджията щеше да получи инфаркт.
      Калашник- цял свят го оценява!
      Рускини- цял свят ги оценява!
      Водка- цял свят я оценява.
      Алесандър ІІ- цяла България трябва да го оценява, не не го прави

Коментар

• Аз съм на мнение, че трябва да се даде и да се помогне с всички сили на САЩ за предотвратяването на заплахата наречена Иран.
        Иран в пристъп на слабост и безсилие изсипват хиляди заплахи към всеки който е против тях. Просто няма какво друго да направят. САЩ ще ги прегазят за норматив (и силно се надявам да е така).
        А вие които мразите САЩ и боготворите Русия ходете да живеете заедно с пияните блядове що седите тук?
        Някой да ми даде един пример за нещо добро което е дошло от Русия
        нещо хубаво да сте видели от руснаците?
        Благодарение на тяхната алчност навремето са ни освободили от турско робство.Това не значи че ще им ближем задника до края на живота си.Трябва да си много малоумен за да боготвориш страна като Русия
        не напразно са я кръстили навремето "империя на злото"
        Там където е царувал комунизмът - нищо не е останало. Всичко е загнило и западнало.ФАКТ!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
          Както се казва време е да си кажем молитвите.
          Кажи една и за мен, че аз не знам нито една
          Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнение
            "Иран: Ще атакуваме всеки, който даде територия за удар срещу нас"
            http://www.dnevnik.bg/sviat/2012/02/...teritoriia_za/

Очаквайте световния блокбъстър "Аллах акбар, аллах акбар" в кино "Арена", Национален дворец на културата и Софийско метро.
            С любезната подкрепа на Бат Бойко.
            Както се казва време е да си кажем молитвите.
            Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнение
              "Иран: Ще атакуваме всеки, който даде територия за удар срещу нас"

Очаквайте световния блокбъстър "Аллах акбар, аллах акбар" в кино "Арена", Национален дворец на културата и Софийско метро.
              Не думай пепел ти на устата дано не става
              Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• "Иран: Ще атакуваме всеки, който даде територия за удар срещу нас"

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                  Войната тропа на вратата
                  Бат Бойко даде ли добро на Клинтън ?
                  Е па как? Полигона в Ново село е гнездото на ястребите срещу Персия.
                  Ама Персия не е лесна да знайте!

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                    Войната тропа на вратата
                    Даде даде той само за пред народа е Бат Бойко иначе за пред Хилъри е послушко като е Плевнелиев за него.

Коментар

• Войната тропа на вратата
                      Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• http://dnes.dir.bg/news/boyko-boriso...-10471146?nt=4
                        Като гледам как Лукчо се хвали, че ни е защитил от Шифтовия газ, а Хилари, че винаги ще ни защитят, значи - за друго е била срещата!
                        Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Черкезов знаеш ли какво са си говорили

Коментар

• Гигов, това е вътрешна инфорация и ти няма как да знаеш. Единствените преводачи които се долускат са външен или вътрешен министър.
                            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                              Бойко имал сща с Хилъри на 4 очи на неясно какъв език... От приятел, преводач на един от македонските президенти знам, че в подобни случаи превежда външният министър МАКСИМУМ! Никакви други преводачи не се допускат. Тогава обикновено американците набиват канчетата на непослушните...
                              Стига глупости бе !!!

На "четири очи" означава, че освен двамата високопоставени има и двама доверени преводачи. По един за всяка страна. Освен ако двамата срещащи се говорят един език.
                              Ще превежда външния министър?!?!?!?! Малоумие!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Хилари Клинтън за втори път в България.

За първи път Хилъри Клинтън беше в България преди почти 14 години – през 1998 г.

Основните теми на разговорите ще бъдат двустранното сътрудничество, ситуацията в Близкия изток, Югоизточна Европа и приноса на България в Афганистан.

----------------------------------

То е ясно, че е дошла тук заради Иран и Сирия иначе немаше и да се помръдне да си губи времето в тая държавица.

Коментар

Working...
                                X