IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Война - САЩ Иран !?!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
    Мда, те САЩ + Израел с едни Палестинци не могат да се справят та с Иран нали ... Ако беше толкова лесно, щеха да ги изнесат като Авганистан и Ирак , а не само да им се заканват. Пък и силата на Иранците е точно в балистичните ракети, а те със сигурност имат много от тях. Имат и уран, имат и ядрен реактор почти готов - може и да не успеят да направят бомба, ама е достатъчно да натоварят малко гняс на ракетите и да ги изсипят над Израел, който както се вижда от по-долната картинка им е баш в обсега. Да , верно ако ги налазят за по-малко от седмица ще им изнесат държавицата , ама през това време евреите ще отнесат много ракети
    как точно разбра че не могат да се оправят с палестинците?
    според теб трябва да се избият всички палестинци до последния човек ли за да бъде решен въпроса с тях???
    Ако не знаеш територията на която се намира Израел принадлежи на палестинците.
    А реално палестинците живеят под абсолютен контрол от страна на Израел. Ако според теб това не е оправяне на проблема незнам кое е. Явно по горното което написах смяташ че трябва да се направи.

Коментар

• Първоначално изпратено от BMWMANIAK Разгледай мнение
      ооооо колко си пр.... има ли смисъл с теб да говоря.........
      Е те за тва ти приказвам - нема , намери си друг форум
      Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

кви ракети кви 5 лв бе хора?
        айде да бъдем реалисти малко!
        ако САЩ кажат да ударят Иран те ще си измислят най добрия и ефективен вариант за това.
        още в първия ден ще им нанесат такива бомбандировки че иранците ще се чудят ракетите си ли да изтрелват или да се крият в убежищата си.
        аз ви гарантирам че ако САЩ ударят Иран както трябва нито една ракета и нито един самолет няма да излети от иранска страна към която и да е било цел по света.
        Направо ще ги прегазят като хлебарки.
        Къде са Иран къде са САЩ
        Иран само плашат в признак на безсилието си. Те и протока бяха казали че ще затворят но още си вървят корабите от там. Стига се плашихте от някви чалмари дето имат по 2 калашника
        Това не е честно. Не може ли да се споразумеем да изстрелят поне 5 ракети по посока на Израел и Ивицата ГАза.
        Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
          Аз пък имам ДВА кухненски ножа и мога да ги въртя като нинжа професионален китайски готвач. Къде съм Аз къде си ти бре ?
          ооооо колко си пр.... има ли смисъл с теб да говоря.........

Коментар

кви ракети кви 5 лв бе хора?
            ако САЩ кажат да ударят Иран те ще си измислят най добрия и ефективен вариант за това.
            още в първия ден ще им нанесат такива бомбандировки че иранците ще се чудят ракетите си ли да изтрелват или да се крият в убежищата си.
            аз ви гарантирам че ако САЩ ударят Иран както трябва нито една ракета и нито един самолет няма да излети от иранска страна към която и да е било цел по света.
            Къде са Иран къде са САЩ
            Иран само плашат в признак на безсилието си. Те и протока бяха казали че ще затворят но още си вървят корабите от там. Стига се плашихте от някви чалмари дето имат по 2 калашника
            Мда, те САЩ + Израел с едни Палестинци не могат да се справят та с Иран нали ... Ако беше толкова лесно, щеха да ги изнесат като Авганистан и Ирак , а не само да им се заканват. Пък и силата на Иранците е точно в балистичните ракети, а те със сигурност имат много от тях. Имат и уран, имат и ядрен реактор почти готов - може и да не успеят да направят бомба, ама е достатъчно да натоварят малко гняс на ракетите и да ги изсипят над Израел, който както се вижда от по-долната картинка им е баш в обсега. Да , верно ако ги налазят за по-малко от седмица ще им изнесат държавицата , ама през това време евреите ще отнесат много ракети

Коментар

Стига се плашихте от някви чалмари дето имат по 2 калашника
              Аз пък имам ДВА кухненски ножа и мога да ги въртя като нинжа професионален китайски готвач. Къде съм Аз къде си ти бре ?

Коментар

• кви ракети кви 5 лв бе хора?
                Къде са Иран къде са САЩ

Коментар

• Спокойно слава богу ние сме в най-отдалечения обсег на възможностите на Иран тъй, че по-вероятно е вместо по нас да стрелят по някой по важен в Европа щото това са ценни ракети
                  Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
                    Дреме им на Иранците за ембаргото, ще си изнасят петрола към Индия, Китай и Япония - ЕС да му мисли от де ще внася. Плюс това Иранците имат твърде хитра дипломация - сега пак ще седнат и ще започнат да преговарят, да овъртат и да печелят време - докато сглобят 2-3 бомби от "хубавите" после никой нема да смее да им се дърви. Отделно , имат прекалено много ракети от всякакви видове и класове и при един директен конфликт, ще ги изсипят всичките върху Израел , а евреите не са толкова глупави. По скоро очаквам да им спретнат некоя арабска пролет
                    Като вземете да говорите едни глупости, чак сълзи ми текат от смях. Какво въоружение имат Иран след като 10 години се бъхтаха с Ирак и победител нямаше а Ирак видяхме с какво воюват-с прашки
                    А според теб с прашка можеш ли да воюваш срешу модерно оборудвани самолети,хеликоптери и танкове, умни бомби и Т.Н. в днешно време ,числеността на армията е без особенно значение. първо ще ги опържат и после ще влезнат за си вземат кладенците без никой да им се опълчи! Единствено Русия, ако помогне може да им съсдаде ядове на янките или евреите. а както гледаш, за акцията е подготвено и общественото мнение. Ще се включат всички велики сили (заинтересовани да цоцат от иранските залежи)

Коментар

• Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнение
                      BMWMANIAK аз лично смятам, че тези от рода - щом не си за САЩ значи си за Русия и обратното са доста първични и подценяваш хората тук.

Но понеже искаш да кажем "Някой да ми даде един пример за нещо добро което е дошло от Русия нещо хубаво да сте видели от руснаците?"

- Многото руски постижения в космическата надпревара.
                      - първи изкуствен спътник
                      - първо живо същество
                      - първи човек
                      - Менделеев знаеш ли кой е ?
                      Ами кой е измислил радиото!? Вече се разбра, че хамериканците не са кацнали на луната, но руснаците обещаха до 2020г. да кацнат.

Коментар

• Това няма нищо общо с воината - аз искам аяталасите да се махнат и този древен народ да е свободен

Коментар

• Момчета спора за водката е вековен- Води се между Русите, Шведите и Поляците. Разбира се всеки вади своите аргументи и се фука- по важното е , че по продажби , експорт и пиене първи са русите

Коментар

• BMWMANIAK аз лично смятам, че тези от рода - щом не си за САЩ значи си за Русия и обратното са доста първични и подценяваш хората тук.

Но понеже искаш да кажем "Някой да ми даде един пример за нещо добро което е дошло от Русия нещо хубаво да сте видели от руснаците?"

- Многото руски постижения в космическата надпревара.
                            - първи изкуствен спътник
                            - първо живо същество
                            - първи човек
                            - Менделеев знаеш ли кой е ?
                            Last edited by Moesia; 05.02.2012, 23:52.

Коментар

хахаххаа брато водката не е руска а полска
                              оооооо неграмотни българино...........
                              а относно жигулата и гумите ти сигурно си поставил световен рекорт за издържливост на твоите гуми хахаха
                              това да ти седи в гаража 20 год не се брои за каране готин
                              когато руснаците са правили жигули и москвичи хората на запад са имали БМВ и Мерцедес не го забравяй
                              ако руските боклуци бяха по добри от западните нямаше да забраняват да вкарваш западни коли в България по време на комунизма нали?
                              мисли малко преди да напишеш някви глупости за руските боклуци

я кажи една марка лсд телевизор или плазма
                              или една марка руски лаптоп
                              или нещо технологично
                              но хайде да не прехвърляме темата от форума за безмислени спорове
                              щом искаш възхищавай се на малоумието на руснаците
                              и не забравяй да въртиш манивелата на жигулката рано сутрин въпреки че съм сигурен че караш западен автомобил...... защо ли????карай си руските боклуци щом им се възхищаваш толкова
                              Колкото повече пишеш , толкова повече лъсва простотия.
                              Кви поляци са измислили водката бе пич? Ти въобще не си в час!
                              Жигулата съм я върнал на вторични, но преди това не съм спирал да я карам. Питай жена ми.
                              Сега карам "Опел". Има някои предимства спрямо жигулата, но жигата съм я палил при -30 когато БМВ-та, мерджани и аудита издъхваха в студа. Много ми беше смешно

Коментар

Иран в пристъп на слабост и безсилие изсипват хиляди заплахи към всеки който е против тях.
                                В духа на демокрацията - даи линк или ще считам , че ме будалкаш !

Коментар

Working...
                                X