IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Война - САЩ Иран !?!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Свободната сирийска армия се е сдобила с ракетни комплекси
    Те били доставени през Турция, произходът им е неизвестен

http://www.dnes.bg/blizak-iztok/2012...mpleksi.165211

С приближаването до изборите за президент в САЩ обстановката в Сирия все повече и повече се нажежава.

Освен Израел е много вероятно да почнат да се стрелят и с Турция която помагаше за Ирак сега е ясно, че ще помага на САЩ и за Сирия и Иран.
    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
      ...
      Такъв е момента засега чакаме промяна.
      Леле, Симов...
      ...
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
        И до това ти състояние те докара само спада в цената на Пътищата ли ?
        (сори за Off-a)
        Малко ли е. 2007-ма имах 10-ки хиляди в пиковия момент на парите ми сега имам 10 пъти по-малко само в шума на пътища последния ми бастион.

А иначе съм убеден, че самата Германия би одобрила едно смазване и на Сирия и на Иран тъй, че щом те са за и аз няма как да не съм за.

2007-ма много добра година само за половин година помня как си удвоих парите.Имах тогава и акции на Мостстрой и точно бях взел седмица две преди да се обяви, че си правят сплит и се качиха на 3600 лева за брой аз бях алчен и ги стисках вместо да продам и продадах на цената на която ги бях взел после вместо да прибера едно 5000 печалба и от там.

Извода е: Аз се чувствам зле, държавата се чувства зле и Иран ще се чувства Зле и Сирия ще се чувства зле и Израел той винаги си се чувства зле. И повечето акционери на БФБ се чувстват зле.

Такъв е момента засега чакаме промяна.

Коментар

Абе да де, бунт няма ма тоя бунт ша му изяде на Башарата ушите.
          Това са натовските скакалци... Като нацелят някой и ако без защита както Югославия, Афганистан, Ирак или Либия, му е спукана работата... Само че сега Русия и Китай казаха не на натовските самолети и бомби!... Нещо чувам и за бунтове в южната част на Саудитска Арабия... Разбира се, за тях няма да чуеш нищо от казионните медии! Затова пък минимум по 10 минути всяка вечер говорят за Сирия и дават гъсти черни пушеци, ама от далеч за да не се виждат че това са запалени автомобилни гуми от "бунтовниците"... Най-много работа в Сирия в момента пожарникарите да ги гасят тези автомобилни гуми...

Когато сирийската армия заобиколи бунтовниците им казват кой коридор са им оставили за изтугляне, за да не вземе случайно някой да се предаде че цялата международна "общност" ще ревне как се спазват правата на политическите затворници там.
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Нормално не е. но е наложително.
            И до това ти състояние те докара само спада в цената на Пътищата ли ?
            (сори за Off-a)
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

А сега вземи и прочети какво си написал ...
              Ей така ...
              Нормално ли ти се вижда ?
              Нормално не е. но е наложително.

Коментар

Честно пет пари не давам за Сирия нито какво се случва нито живи ли са или не па камоли дали ша ги тероризира Башарата или ще ги тероризира САЩ.

Ако за Сирия ми е все тая то за Иран не е така там изтрепването е със задължителен характер.
                А сега вземи и прочети какво си написал ...
                Ей така ...
                Нормално ли ти се вижда ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                  Какъв Бунт?!... Там няма бунт! Има изпратени наемници на които Саудитска Арабия и Катар им плащат заплати. Криво ляво са обучени на Турската и Иракската граници. ЦРУ им праща оръжие по скрити канали отново заплащано от САудитска Арабия и Катар. Оръжието е произведено и в БГ включително и ново и старо преправено... Я някой да пита гербаджийското правителство, защо им гръмнаха складовете на Петолъчката и за какво са тези 14 милиона долара "прибрани" вчера от Алжирска фирма?!...
                  Абе да де, бунт няма ма тоя бунт ша му изяде на Башарата ушите.

Коментар

Но иначе държиш да ги изтрепят, щото на някого не му харесва кой управлява в някаква друга държава ???
                    Честно пет пари не давам за Сирия нито какво се случва нито живи ли са или не па камоли дали ша ги тероризира Башарата или ще ги тероризира САЩ.

Ако за Сирия ми е все тая то за Иран не е така там изтрепването е със задължителен характер.

Коментар

Сирия бунта няма как да се спре.
                      Какъв Бунт?!... Там няма бунт! Има изпратени наемници на които Саудитска Арабия и Катар им плащат заплати. Криво ляво са обучени на Турската и Иракската граници. ЦРУ им праща оръжие по скрити канали отново заплащано от САудитска Арабия и Катар. Оръжието е произведено и в БГ включително и ново и старо преправено... Я някой да пита гербаджийското правителство, защо им гръмнаха складовете на Петолъчката и за какво са тези 14 милиона долара "прибрани" вчера от Алжирска фирма?!...
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Сирия абсолютно нищо просто си запълвам времето.
                        Но иначе държиш да ги изтрепят, щото на някого не му харесва кой управлява в някаква друга държава ???

Коментар

А теб какво те грее това мойто момче ?
                          Сирия абсолютно нищо просто си запълвам времето.

Коментар

Да да да както кажеш.

Колкото ще оръжие Русия да им продаде на Сирия бунта няма как да се спре.
                            Аз нищо не казвам....просто чета изявленията на Запада....Това е истината за мен.А и по-скоро да ударят Иран...от колкото Сирия....Вземат ли иран...Сирия ще капитулира сама

Коментар

Да да да както кажеш.

А теб какво те грее това мойто момче ?

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                                Ти какво очакваш....да излезе Русия и да го каже ли това....Бунтът там ще бъде СМАЗАН рано или късно,ако НАТО не се намеси.....а едва ли ще се намеси....преди изборите в щатите

Само ми е мъчно за хорицата там ,които ще измрат
                                Да да да както кажеш.

Коментар

Working...
                                X