If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
То преди изборите в САЩ война няма да има. Да не е луд Обама да влиза сега с този или онзи. Лято е, топло е... оставили са ги да се трепат като стой та гледай. Айде минават изборите и тогава ще стане интересно. Ама Израел едва ли ще скочат първи.
Нищо не са "оставили" помагат на бандитите с всичко, с каквото могат - пари, оръжие, хора...
Ако ги бяха "оставили", отдавна "бунт" нямаше да има ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
То преди изборите в САЩ война няма да има. Да не е луд Обама да влиза сега с този или онзи. Лято е, топло е... оставили са ги да се трепат като стой та гледай. Айде минават изборите и тогава ще стане интересно. Ама Израел едва ли ще скочат първи.
Симов , някога стрелял ли си по човек ?
Или по друг висш бозайник - куче, котка , прасе , кон ?
Всъщност , изобщо стрелял ли си ?
Служил ли си в армията?
Усещал ли си вкуса и миризмата на свежата артериална кръв по лицето си ?
Ако отговорите са "НЕ" , пробвай някое от тези неща. Може би ще ти помогне.....
защото в БГ си имаме достатъчно проблеми, че да се натоварваме с техните трагедии допълнително.
Това го кажи на външния министър Николай Младенов, който беше съорганизатор на срещата на тъй наречените "Приятели на Сирия" проведена в Истанбул преди 2 месеца! Там на тази среща, всъщност на неприятелите на Сирия, всяка държава пое конкретен ангажимент как ще помага с оръжие, пари, бази и обучение на терористите...
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Хей не ми показвай на живо какво става не обичам да гледам. Видеото не съм го гледал за да не се натоварвам прочетах статията.
Ами подкрепям напълно линча на 100%.
Колкото до Сирия а скоро и в Иран искам само да чета какво става там без снимков материал, защото в БГ си имаме достатъчно проблеми, че да се натоварваме с техните трагедии допълнително.
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Ерусалим, 1 август (Ира Коган от МИГнюз)* Бранейки режима на Асад, Китай и Русия бдят на стража не само на дипломатическия фронт.
През юни се разбра, че двете държави планират пълномащабно военно учение съвместно със Сирия и Иран - и то не къде да е, а на сирийска територия и в сирийските крайбрежни води на Средиземно море. Китайското министерство на отбраната получи разрешение 12 негови кораба да минат през Суецкия канал на път за пристанище Тартус.
Аааааа ето защо НАТО нямало да се намесва....Лесно е на умряла жаба нож да вадиш....,но когато срещу теб седят 12 китайски бойни кораба...не знам си колко руски такива и неизвестен брой подводници....Е тва е друга работа....Днес четох в руски сайт (по-късно ще го пусна),че вече в обхват били и самолетите от базата в Инджерлик....демек таман е отлепил от пистата...и е мишена...
Сега чакаме отговорът на НАТО....да ги видим колко са ербапи
Спокойно де. Първо да минат изборите в САЩ пък после като почнат да се пуцат Китайци и Руснаци само ще седят и ще се кефотят без да правят нищо. Са всичко е само за парлама.
Ерусалим, 1 август (Ира Коган от МИГнюз)* Бранейки режима на Асад, Китай и Русия бдят на стража не само на дипломатическия фронт.
През юни се разбра, че двете държави планират пълномащабно военно учение съвместно със Сирия и Иран - и то не къде да е, а на сирийска територия и в сирийските крайбрежни води на Средиземно море. Китайското министерство на отбраната получи разрешение 12 негови кораба да минат през Суецкия канал на път за пристанище Тартус.
Аааааа ето защо НАТО нямало да се намесва....Лесно е на умряла жаба нож да вадиш....,но когато срещу теб седят 12 китайски бойни кораба...не знам си колко руски такива и неизвестен брой подводници....Е тва е друга работа....Днес четох в руски сайт (по-късно ще го пусна),че вече в обхват били и самолетите от базата в Инджерлик....демек таман е отлепил от пистата...и е мишена...
Сега чакаме отговорът на НАТО....да ги видим колко са ербапи
Ал Кайда, талибаните и Иран трябва да платят шест милиарда долара на роднините на жертвите от 11 септември 2001 г., постанови американски федерален съдия, предаде Асошиейтед прес.
Коментар