IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Росен Плевнелиев встъпва на длъжност

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polizist Разгледай мнение
    Това жалко недоразумение и нещастен подлизурко си позволява да говори за Ботев и Левски-НИ СРАМ, НИ ОЧИ!
    Верно, мвого е нагъл тоя Гоце!
    Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
      ами не бяха по малко честни от предните избори...То за комунистите когато не са на власт всичко е нечестно ..какво друго да кажат . Виж за местна власт наистина сигурно има на някои места някоя манипулацийка , но генерално да се говори за нечестни избори е тъпня.... Да ми каже някой комуняга ,че предишните избори бяха супер честни....
      За комунягите съм съгласен с двете ръце и двата крака... Гоце спечели супер изненадващо след като соц. проучвания сочеха друг кандидат.. Тъй че тех изобщо не ги коментирам

Коментар

• Печално.

Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
        Пожелавам му успех, макар да не тая някакви надежди за него, ще е като предните най-вероятно..
        Между предишните президенти имаше и свясни. Плевнелиев е поставен висооооко над нивото на своята компетентност.
        Не може да бъде морален обединител на нацията защото не е ЛИЧНОСТ.
        Няма никакъв външнополит. опит/визия.
        Общи, обтекаеми приказки - това да.
        Печално.
        Не препоръчвам никому нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Copacabana Разгледай мнение
          Абе по-добре пред алтернативата оня мазник Калфин или ако ГЕРБ бяха излъчили Цвъкито Друг е въпросът доколко честни бяха изборите и дали наистина ги е спечелил, но това е вече минало, квото било било. Така или иначе никога няма да разберем истината, сиреч кой наистина е имал най-много гласове. Мегленчето изненадващо получи доста "официална" подкрепа, неофициално може би и повече, но тва е положението...
          ами не бяха по малко честни от предните избори...То за комунистите когато не са на власт всичко е нечестно ..какво друго да кажат . Виж за местна власт наистина сигурно има на някои места някоя манипулацийка , но генерално да се говори за нечестни избори е тъпня.... Да ми каже някой комуняга ,че предишните избори бяха супер честни....

Коментар

• Президента не е нужно да разбира от всичко ,то такъв човек и няма де ,важното е да бъде "Обединител на нацията "и да вдъхва доверие пред света ,за всичко друго си има съветници ....То и училище за президенти няма де ...затова и много държави си ги избират по външен вид и ХАРИЗМА

Виж днес БФБт-то позеленя

Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
            Аз бях прогербер доскоро /по-точно до пенсионната "реформа"/. От този повратен момент, аз съм антигербер. Даже от царя по-дълго ги подкрепях.
            Що се отнася до Плевнелиев, струва ми се подходящ за много постове, но не и за президентския. Речта му не беше лоша, макар да си личеше доста, че не я е писал той. Новият президенте говори за история от която по-принцип хал-хабер си няма, както и за култура от която пак си няма хал-хабер, щото просто не е учил в такива сфери.

Коментар

• Абе по-добре пред алтернативата оня мазник Калфин или ако ГЕРБ бяха излъчили Цвъкито Друг е въпросът доколко честни бяха изборите и дали наистина ги е спечелил, но това е вече минало, квото било било. Така или иначе никога няма да разберем истината, сиреч кой наистина е имал най-много гласове. Мегленчето изненадващо получи доста "официална" подкрепа, неофициално може би и повече, но тва е положението...

Коментар

• Аз бях прогербер доскоро /по-точно до пенсионната "реформа"/. От този повратен момент, аз съм антигербер. Даже от царя по-дълго ги подкрепях.
                Що се отнася до Плевнелиев, струва ми се подходящ за много постове, но не и за президентския. Речта му не беше лоша, макар да си личеше доста, че не я е писал той. Новият президенте говори за история от която по-принцип хал-хабер си няма, както и за култура от която пак си няма хал-хабер, щото просто не е учил в такива сфери.

Коментар

• Първоначално изпратено от kokonut28 Разгледай мнение
                  Кире, тебе жената ти най–много те лъже със съседа, а после и с всички останали, но тва е друга тема )

Ама да знаеш, че и преди тези 20 години пак те е лъгала, такава си е по природа, да не си мислиш, че е от 20 години само, пък и такива като теб как да не ги лъжеш при всяка възможност
                  остави го кирчо.. той сега влюбен в оная от темата Политика и е друсан от щастие..а тя се напила дзверски от кеф ,че след 50 г. някой и хвърлил око.... геронтофилски малко звучи , но наслука на влюбените

Коментар

• Да ни е честита новата марионетка, пардон кукла на верига
                    www.finance5.bg

Коментар

• Троле на тебе женати такива рога ти е сложила, че си подпираш роглавата с две ръце

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        Пожелавам му успех, дано ме изненада приятно, но не му вярвам.
                        Обещава да бъде президент на всички Българи, но аз смятам, че ще е президент на борисов.
                        Твърди, че не прави разлика между хората по етнос и религия, но като министър обеща да събори всичко незаконно в България, а посягаше само на построеното от бедни Българи - незаконните палати на т.нар. "цар" киро и незаконните катуни "не ги забелязваше".

Най-обикновен послушко на банкянският пъдар, плюшената му играчка. Много ще трябва да работи, за да промени мнението ми.

А твърдението, че 55% от хората го одобряват някак не ми се връзва с фактът, че за него гласуваха около 20% от реално имащите право на глас.
                        +1
                        молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          20 ГОДИНИ НИ ЛЪЖАТ- КАКВО ДА СЕ РАДВАМЕ ЗА ОБЕЩАНИЯ
                          Кире, тебе жената ти най–много те лъже със съседа, а после и с всички останали, но тва е друга тема )

Ама да знаеш, че и преди тези 20 години пак те е лъгала, такава си е по природа, да не си мислиш, че е от 20 години само, пък и такива като теб как да не ги лъжеш при всяка възможност
                          podpis

Коментар

• Всяко чудо за един мандат. Само Първанов за два.
                            Last edited by Moesia; 21.01.2012, 20:28.

Коментар

• 20 ГОДИНИ НИ ЛЪЖАТ- КАКВО ДА СЕ РАДВАМЕ ЗА ОБЕЩАНИЯ

Коментар

• Тихомир Стойчев ще е секретарят по външната политика на президента Росен Плевнелиев http://www.dariknews.bg/view_article...icle_id=841530

БСП идеално си колаборира с ГЕРБ, докато за пред будалите се правят на противници.
                                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Working...
                                X