Първоначално изпратено от polizist
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Росен Плевнелиев встъпва на длъжност
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеами не бяха по малко честни от предните избори...То за комунистите когато не са на власт всичко е нечестно ..какво друго да кажат . Виж за местна власт наистина сигурно има на някои места някоя манипулацийка , но генерално да се говори за нечестни избори е тъпня.... Да ми каже някой комуняга ,че предишните избори бяха супер честни....
Коментар
-
Печално.
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеПожелавам му успех, макар да не тая някакви надежди за него, ще е като предните най-вероятно..
Не може да бъде морален обединител на нацията защото не е ЛИЧНОСТ.
Няма никакъв външнополит. опит/визия.
Общи, обтекаеми приказки - това да.
Печално.Не препоръчвам никому нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Copacabana Разгледай мнениеАбе по-добре пред алтернативата оня мазник Калфин или ако ГЕРБ бяха излъчили Цвъкито Друг е въпросът доколко честни бяха изборите и дали наистина ги е спечелил, но това е вече минало, квото било било. Така или иначе никога няма да разберем истината, сиреч кой наистина е имал най-много гласове. Мегленчето изненадващо получи доста "официална" подкрепа, неофициално може би и повече, но тва е положението...
Коментар
-
Президента не е нужно да разбира от всичко ,то такъв човек и няма де ,важното е да бъде "Обединител на нацията "и да вдъхва доверие пред света ,за всичко друго си има съветници ....То и училище за президенти няма де ...затова и много държави си ги избират по външен вид и ХАРИЗМА
Виж днес БФБт-то позеленя
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеАз бях прогербер доскоро /по-точно до пенсионната "реформа"/. От този повратен момент, аз съм антигербер. Даже от царя по-дълго ги подкрепях.
Що се отнася до Плевнелиев, струва ми се подходящ за много постове, но не и за президентския. Речта му не беше лоша, макар да си личеше доста, че не я е писал той. Новият президенте говори за история от която по-принцип хал-хабер си няма, както и за култура от която пак си няма хал-хабер, щото просто не е учил в такива сфери.
Коментар
-
Абе по-добре пред алтернативата оня мазник Калфин или ако ГЕРБ бяха излъчили Цвъкито Друг е въпросът доколко честни бяха изборите и дали наистина ги е спечелил, но това е вече минало, квото било било. Така или иначе никога няма да разберем истината, сиреч кой наистина е имал най-много гласове. Мегленчето изненадващо получи доста "официална" подкрепа, неофициално може би и повече, но тва е положението...
Коментар
-
Аз бях прогербер доскоро /по-точно до пенсионната "реформа"/. От този повратен момент, аз съм антигербер. Даже от царя по-дълго ги подкрепях.
Що се отнася до Плевнелиев, струва ми се подходящ за много постове, но не и за президентския. Речта му не беше лоша, макар да си личеше доста, че не я е писал той. Новият президенте говори за история от която по-принцип хал-хабер си няма, както и за култура от която пак си няма хал-хабер, щото просто не е учил в такива сфери.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokonut28 Разгледай мнениеКире, тебе жената ти най–много те лъже със съседа, а после и с всички останали, но тва е друга тема )
Ама да знаеш, че и преди тези 20 години пак те е лъгала, такава си е по природа, да не си мислиш, че е от 20 години само, пък и такива като теб как да не ги лъжеш при всяка възможност
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПожелавам му успех, дано ме изненада приятно, но не му вярвам.
Обещава да бъде президент на всички Българи, но аз смятам, че ще е президент на борисов.
Твърди, че не прави разлика между хората по етнос и религия, но като министър обеща да събори всичко незаконно в България, а посягаше само на построеното от бедни Българи - незаконните палати на т.нар. "цар" киро и незаконните катуни "не ги забелязваше".
Най-обикновен послушко на банкянският пъдар, плюшената му играчка. Много ще трябва да работи, за да промени мнението ми.
А твърдението, че 55% от хората го одобряват някак не ми се връзва с фактът, че за него гласуваха около 20% от реално имащите право на глас.молим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение20 ГОДИНИ НИ ЛЪЖАТ- КАКВО ДА СЕ РАДВАМЕ ЗА ОБЕЩАНИЯ
Ама да знаеш, че и преди тези 20 години пак те е лъгала, такава си е по природа, да не си мислиш, че е от 20 години само, пък и такива като теб как да не ги лъжеш при всяка възможностpodpis
Коментар
-
Тихомир Стойчев ще е секретарят по външната политика на президента Росен Плевнелиев http://www.dariknews.bg/view_article...icle_id=841530
БСП идеално си колаборира с ГЕРБ, докато за пред будалите се правят на противници.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
Коментар