Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия се готви за война!
Collapse
Заключена.
X
X
-
В. Гиберт о любви ,позитиве и ещё много о чём... http://www.youtube.com/watch?v=1WRPpiTPIVw
http://www.youtube.com/watch?v=tVVP4eicbRo
Виталий Гиберт, СПАСИБОДа се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеАми да ти преведа и последния, ако те мързи нещо а? Или не ти отърва?
Валера что произходит в Россию, у вас самые хорошие в мире Зенитно Ракетные Комплекси, а не смогли защитит россияне от метеорного дождя... У наших форумах пишут, что ето Американская атака против Россия
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеПревеждам ти предишния пост и го пращам на два три адреса и ще ти обобщя мненията на много отворени и интелигентни хора
Те много станаха въпросите, че има интелигентни и те също могат да ти са изгаврят като мен не се и съмнявам Само ти трябва да можеш да носиш.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеПревеждам ти предишния пост и го пращам на два три адреса и ще ти обобщя мненията на много отворени и интелигентни хораПростак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеИ марсиански технологии да имаш, като проспиш момента да ти пикам на технологиите.
И както го е написал един велик българин "човекът от земята изяви странно желание да уринира и то не къде да е а точно върху нашата техника"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
Ти ако обичаш да коментираш двете бомби на хирошима и нагасаки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеОК. Ще ми е интересен коментара на твоя пост, имам приятели от Екатеринбург, познавам лично директора на едно предприятие дето произвежда ЗРК
Погледни след шестата минута
И както го е написал един велик българин "човекът от земята изяви странно желание да уринира и то не къде да е а точно върху нашата техника"Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеДа им пикая на ПВО-то един метеорит не можаха да прихванат.
Погледни след шестата минута
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
Да им пикая на ПВО-то един метеорит не можаха да прихванат.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеВие се смеете но сега сериозно.
Имам приятел който работи в техните полицейски специални части.
Днес се чух с него, каза че на всички са им отменили отпуските и са командировани в областите където стана нападението. От Омон също били мобилизирани, и отделно имало команда допълнителни ракетни части да тръгнат на там.
И това ако не е доказателство че не става въпрос за метеорити...Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнениеМоже би СССР е станал излишен със създаването на ЕС
Коментар
Коментар