IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия се готви за война!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
    Напълно съм съгласен но фактите са, че ми действа успокояващо нема да се лъжем са.

В Сирия изстрадаха достатъчно. Но Иранците имат крештяща нужда да им се покаже къде им е мястото.

САЩ и в момента могат да смачкат и Сирия и Иран но целия въпрос е да въвлекат Нато в това за да им се приспаднат разходите за войната.
    аз проблем с исляма нямам мисли му ти.....не забравяй 4е Иран не е страна с която могат да се бъзикат.....и агресорите са отново америка и нато
    молим?айде нема нужда

Коментар

• http://www.globalfirepower.com/count...son-detail.asp

Трудно ще им е на янките ....Особено ако Русия негласно се намеси под формата на ПВО системи Ц-300.Тактиката на американците е ясна...подтискане на ПВОто,бомбени удари от авиацията и ракети Томахоук от кораби и подводници....докато не остане камък върху камък....и тогава влизат кашимерията.Ако обаче се окаже,че противникът има сериозно ПВО ...и Хамериканските самолети почнат да падат като круши....едва ли ще им е хубаво.Никой не иска втори Виетнам...затова си мисля,че война няма да има....Обама няма да се прекара.Просто ще накара съузниците си да не купуват петрол от Иран.Мисля,че вчера беше...Японски министър някакъв обяви,че страната му купувала досега 10процента от петрола си от Иран....и за в бъдеще щели да намалят процента.Абе....едва ли ще има война...

Коментар

Напълно съм съгласен но фактите са, че ми действа успокояващо нема да се лъжем са.

В Сирия изстрадаха достатъчно. Но Иранците имат крештяща нужда да им се покаже къде им е мястото.

САЩ и в момента могат да смачкат и Сирия и Иран но целия въпрос е да въвлекат Нато в това за да им се приспаднат разходите за войната.
        Симов,
        би ли ми обяснил, къде точно им е мястото на иранците и как точно пречат на едно объркано българско момченце.. ?
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от gm67 Разгледай мнение
          Няма по-ужасно нещо от войната.Наистина си ненормален (или тийнейджър-геймър),за да кажеш това.

Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от gm67 Разгледай мнение
            Симов,Русия размаза Грузия (която беше подкрепена от американски и израелски съветници и оръжие) за ПЕТ ДЕНА.
            Нато и САЩ воюваха срещу самотна Либия ШЕСТ МЕСЕЦА.
            О убеден съм, че цели дебати могат да се водят по въпроса но фактите са си факти. Майка плаче.

А САЩ и НАто всички знаем, защо не приключиха войната и за месец даже и за седмици. Що старо оръжие имаше да си пласира САЩ не е истина.

При една война е важно освен да се окупира искам да кажа освободи територията да може и междувременно да се пласира и малко старо оръжие щом е намесено Нато.

Всички видяхме колко бързо приключи Ирак когато няма кой да им плаща старото оръжие на САЩ.

Коментар

Не невярвам, но войната ми действа успокояващо в момента.
              Няма по-ужасно нещо от войната.Наистина си ненормален (или тийнейджър-геймър),за да кажеш това.

Коментар

• Симов,Русия размаза Грузия (която беше подкрепена от американски и израелски съветници и оръжие) за ПЕТ ДЕНА.
                Нато и САЩ воюваха срещу самотна Либия ШЕСТ МЕСЕЦА.

Коментар

• Стари лаври.

10 Юли 2009 Руската военна мощ пак се изложи, но митът за нея е здрав

Миналото лято в Грузия Русия е загубила 6 самолета, като поне (!) три от тях руснаците са си ги свалили сами. Това е заключението от разследване на руското военно списание Moscow Defense Brief, което излиза на английски.

По официални данни на началника на Генералния щаб ген. Анатолий Ноговицин Русия е изгубила три самолета Су-25 плюс един стратегически бомбардировач Ту-22М3. Което пак не е малко за прехвалената руска армия, срещу слаб противник като Грузия. Но списанието се е добрало до данни с имена на екипажи, точни разписания, разположения и типове на самолети, според които са свалени още два самолета - щурмови бомбардировачи Су-24М. Имало още няколко сериозно повредени, но успели да кацнат.
                  И се оказва, че три от тези самолети със сигурност са свалени от приятелски огън, а един – най-вероятно.
                  Грузинците пък твърдят, че са свалили 15 руски самолета. Както и да е. Има още един инцидент - след края на сраженията руски транспортен хеликоптер при кацане се блъснал в боен хеликоптер и се потрошили.

Излиза, че руската армия е “майка плаче”. Тръгнали на война и се изпотрепали сами.
                  “Пилотите не са били напълно наясно със ситуацията на земята, получавали са неточни и остарели разузнавателни данни… Често руските и осетинските войници са мислели руските самолети за грузински и са стреляли по тях преди да ги разпознаят и без пилотите им да са извършвали някакви агресивни действия”, пише списанието.
                  Петдневният конфликт в Грузия показа, че руската армия е в катастрофално състояние и неспособна да победи по-сериозен противник. И това след два мандата управление на силната ръка Путин. Което ще рече, че диктатурите не са плодотворни дори за реда в армията.

http://e-vestnik.bg/?p=6591&cp=1#comments

С две думи ша има да почакат Иран и Сирия на подкрепа от Русия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                    От Русия и Китай подкрепа на Запада по отношение на Иран няма да има.
                    ....
                    .....
                    Черкезов,
                    добре би било да намериш начин да се отървеш от дуалността която те обзема. Има доста заведения които с радост биха се опитали да помогнат.
                    Казвам опитали, защото май няма да могат.
                    ...
                    Всъщност никой не се нуждае от подкрепата на Русия, още по-малко Китай.
                    прочети това и ще ти стане ясно защо.
                    За Китай засега няма да пускам линк, защото шемета ще подскочи, а и съвсем ще спихне самочувствието на червенушковците.

Ако бих могъл да си позволя да те посъветвам:

Мисли съзнателно и самостоятелно, въоръжи се и помогни на тези които могат да спасят Европа от ислямиските нашественици!

Коментар

• От Русия и Китай подкрепа на Запада по отношение на Иран няма да има.
                      Иран получи "упреци" от Русия за обогатяването на уран,но Москва ще продължи да го защитава от Запада.
                      Новината за възобновяване от Иран на обогатяване на уран срещна доста сериозна критика от Москва. Дипломатите смъмриха Иран, но намекнаха, на Запада, че Русия възнамерява да продължи да изпълнява регулаторните функции по този въпрос.
                      Дипломатът отбеляза, че Иран предварително е информирал Международната агенция за атомна енергия (МААЕ) за началото на обогатяване , и че всички ядрени материали, са под контрола на агенцията.
                      САЩ уважава правото на Иран за мирния атома, но изпраща нови кораби в Персийския залив.
                      Съединените щати, наричайки действията на Иран "скандално безотговорност" и призова за незабавно спиране на обогатяването на ядрено гориво.
                      "Тази стъпка ( началото на обогатяване дейности уран до 20%) дава възможност на Иран да получи ядрено оръжие. "
                      Клинтън добави, че не вярва, че уверения на иранското ръководство, че обогатяването на горивото, необходимо за изследователския проект.
                      Влошаване на ситуацията около иранската ядрена програма идва на фона на политическата криза в отношенията на републиката със западния свят.
                      В края на ноември миналата година, САЩ, Великобритания и Канада обявиха влизането на санкции срещу енергийния и финансовия сектор на иранската икономика. Франция предложи да се въведат "безпрецедентни" мерки, като например замразяване на активите на иранската централна банка и бойкот на ирански петрол.
                      В отговор на санкции на Техеран заплаши да блокира Ормузкия пролив, през която се извършва доставката на петрол Близкия изток в САЩ, с въвеждането на новите западни санкции. След това, демонстрация на сила: 10-дневен военноморски маневри, " за страх" на американския флот. Въпреки това, в района Ормузкия пролив до бреговете на Иран идват все повече и повече кораби на редица страни от НАТО- самолетоносача Карл Винсън, британски разрушител Daring и други.
                      Руските власти, като изразява "съжаление" за "ядрените" новините от Иран, са направили ясен знак на западните си партньори,че ще търсят дипломатическо решение на проблема.
                      Китайската преса е уверена,да не се очаква от китайското ръководство подкрепата на Запада срещу Иран.
                      "Войната в региона ще бъде катастрофа ... Ние не приемаме използването на сила за решаване на иранския проблем."
                      "Ние също така сме изключително ядосани, че редица страни едностранно налагат санкции."
                      Някои анализатори смятат, че войната на САЩ с Иран е малко вероятно сега преди президентските избори.
                      Ирански университетски преподавател,който е и зам.-директор на търговския отдел в завода за обогатяване на уран в Натанз, бе убит днес при бомбен атентат в Техеран.
                      Нападател с мотоциклет е поставил магнитна бомба на колата на 32-годишния химик Мостафа Ахмади Рошан. При атаката са били ранени още двама души.
                      Според Фарс взривът е бил "терористично нападение" срещу Рошан, отбеляза Асошиейтед прес.
                      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

11.01.2012 ООН "преброи" 400 убити в Сирия за две седмици

Повече от 400 души са били убити в Сирия в рамките на две седмици, откакто Арабската лига изпрати наблюдатели в страната в края на декември като част от мирния план за прекратяване на насилието в арабската държава.

Това заяви заместник-генералният секретар на ООН по политическите въпроси Лин Паско, предаде „Новости".

Много мургави тея арабески.
                        А от тия убитите, знаеш ли колко са "революционерите" и колко са сирийците ?
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Муамар Асад

11.01.2012 ООН "преброи" 400 убити в Сирия за две седмици

Повече от 400 души са били убити в Сирия в рамките на две седмици, откакто Арабската лига изпрати наблюдатели в страната в края на декември като част от мирния план за прекратяване на насилието в арабската държава.

Това заяви заместник-генералният секретар на ООН по политическите въпроси Лин Паско, предаде „Новости".

Много мургави тея арабески.

Коментар

Нали ти казвам, отиди на доктор ..
                            На 4-ти километър ще ти обърнат внимание...

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                              Момко, агресорското поведение на НАТО(САЩ) няма нищо общо с неумението да търгуваш ...
                              Ако наистина вярваш, че Асад или който и да е друг е виновен за краха на ХДПАТ, ОЦК или където там си се пооакал, .. просто отиди на доктор...
                              Поне ще се опитат да помогнат ...

Коментар

Да се счукат. Покрай падането на борсата настроението е войнствено и трябва кръв да се лее.
                                Момко, агресорското поведение на НАТО(САЩ) няма нищо общо с неумението да търгуваш ...
                                Ако наистина вярваш, че Асад или който и да е друг е виновен за краха на ХДПАТ, ОЦК или където там си се пооакал, .. просто отиди на доктор...
                                Поне ще се опитат да помогнат ...

Коментар

Working...
                                X