IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия се готви за война!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
    Колчо,това е най-лошият вариант ,който описваш.По-добре да паднат десетина американски и еврейски самолета за да се опомнят американците,отколкото евреите да си пратят атомните бомби в Иран.Няма да се учудя маите да излязат прави.

А че много войски се струпаха ...ясно.Ама какво правят и руските кораби там.И защо руснаците са сложили Ц-300 в Сирия така,че да прехващат самолети излитащи от Инджерлик и от израелски бази
    Руските кораби, са в Тартус, не край Иран...
    В момента, руснаците се опитват да спрат евентуална "демократизация" на Сирия. Затова им дадоха "Бастион-а" и комплектите амуниции към него..
    Иран, ми се струва обаче, че може и сам да се опъне на външна агресия. Голяма държава са - има, няма 75 милиона души... Ясно е, че във военно-техническо отношение отстъпват на САЩ, ама са си удома... Те просто няма къде да бягат...
    Въпросът е дали щатите и евреите ще успеят, като в ирак да изпоподкупят армията...
    Не успеят ли, без ядрено оръжие няма да могат да ги надвият...
    ....
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
      След като в Иран са си навирили носа толкова много аз подкрепям действията на САЩ или на който е по отношение на учените.
      1. Това не е обикновено действие, а убийство чрез терористичен акт.
      2. Важното е иранците да не навирят нещо друго, защото 60% от населението им е на възраст до 35 години!

Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
      Аз нещо много вече започнах да ги подкрепям САЩ дори и за войната в Ирак щото там управляваше фанатик който проповядваще тероризъм.

На края ще излезе, че САЩ са прави за водените от тях войни.
      1. Ти вече си станал жертва на пропагандата която всяка вечер се лее от тв екрана на казионните канали.
      2. Накрая... "Историята се пише от победителите" - Уинстън Чърчил
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Иран не трябва да има те там са фанатици като Садам.
        Иран не са водили нито една нападателна война през последните 100 години! Когато са водили войни то е било само за да се отбраняват. Факт!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Снощи пропищяха всички новини как някъв французин бил убит от паднали снаряди в Сирия. Но никой не обели дума как бе взривен в колата си професор по ядрена физика в Техеранския университет... Но по никакви от казионните и цензурирани канали не споменаха за прилагания тероризъм от САЩ и Израел с коли бомби да убиват учени по света!
          След като в Иран са си навирили носа толкова много аз подкрепям действията на САЩ или на който е по отношение на учените.

Аз нещо много вече започнах да ги подкрепям САЩ дори и за войната в Ирак щото там управляваше фанатик който проповядваще тероризъм.

На края ще излезе, че САЩ са прави за водените от тях войни.

Израел не го подкрепям. И откъде Израел се сдоби с ядрено оръжие. И Израел не трябва да има ядрено щото и те са до голяма степен фанатици.
          Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

ти от Садддам какво лошо видя?нима нападна той америка и европа?нима той направи кризата в бг?обясни ни моля те с какво ти пречи Саддам или тамошните управници на твоя мир?нали народът им ги е избирал
            молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
              Уффф бе Мартинчо,
              http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4454691
              ...
              а и не виждам, защо след като някой има някакъв вид оръжие, друг да няма право да има същото .. ???
              защото робите са роби за това да са слаби и да ги цицат ей тва искат американците защото ако се спре на ниво атомно оръжие добре това да бъде предимнството на америка те имат атомно другите не но ако много имат атомно трябва да разработват още по ефективно и възпирашто оръжие а земните технологии за из4ерпани ве4е.....
              молим?айде нема нужда

Коментар

а и не виждам, защо след като някой има някакъв вид оръжие, друг да няма право да има същото .. ???

Коментар

Ама моменталически трябва да бъде счукан Иран а на Русия трябва да се наложат санкции за това, че го подкрепя.
                  Батка, причината за това Иран да иска да има ядрени оръжия са самите хамериканцил Те нападат всеки когото могат да ограбят. Примери бол - и от по-старо и от по-ново време. Единствената спирачка е само ядреният щит. Ето защо всяка държава която иска да остане независима, да не бъде нападната и опоскана от натовските скакалци, трябва да притежава ядрен потенциал за възпиране.

От къде накъде някой ще ми казва какви оръжия мога и какви не мога да притежавам? Ама "международната общност"
                  била против... А да не би международната общност да е съгласта Израел да има ядрени бомби? А да не би инспекторите от МАГАТЕ да са проверявали израелската ядрена програма?... Чушки!

Снощи пропищяха всички новини как някъв французин бил убит от паднали снаряди в Сирия. Но никой не обели дума как бе взривен в колата си професор по ядрена физика в Техеранския университет... Но по никакви от казионните и цензурирани канали не споменаха за прилагания тероризъм от САЩ и Израел с коли бомби да убиват учени по света!
                  Last edited by Forex Master; 13.01.2012, 12:37.

Коментар

Мисля, че ще има удар (много армия съсредоточиха там "миротворците")
                    Руснаците няма да се намесят (имат си достатъчно дертове и без това)... сделката с С300 я развалиха...
                    Иначе, не виждам причина в Иран да влиза пехота ... Няма какво да прави там, а и там са си бая народ...
                    Само ще ги замерят с ракетки от всякакви носители.. Кеф ти кораби, кеф ти самолети, вертолети, подводници ... има
                    Просто ще раздълбачат цялата държава и ще си тръгнат.. Както до момента ...
                    Не ми е ясно иранците какво ще направят ...
                    Ще изстрелят къде що имат ракети към евреите(които почти сигурно, също ще участват в атаката) и ако "купола" не успее да отрази този удар (повечето ирански ракети стигнат по предназначение, изпотрепят сума ти народ и нанесат големи материални щети ), не ми се мисли какво ще последва...

Колчо,това е най-лошият вариант ,който описваш.По-добре да паднат десетина американски и еврейски самолета за да се опомнят американците,отколкото евреите да си пратят атомните бомби в Иран.Няма да се учудя маите да излязат прави.

А че много войски се струпаха ...ясно.Ама какво правят и руските кораби там.И защо руснаците са сложили Ц-300 в Сирия така,че да прехващат самолети излитащи от Инджерлик и от израелски бази

Коментар

Руснаците няма да се намесят (имат си достатъчно дертове и без това)... сделката с С300 я развалиха...
                      Иначе, не виждам причина в Иран да влиза пехота ... Няма какво да прави там, а и там са си бая народ...
                      Само ще ги замерят с ракетки от всякакви носители.. Кеф ти кораби, кеф ти самолети, вертолети, подводници ... има
                      Ще изстрелят къде що имат ракети към евреите(които почти сигурно, също ще участват в атаката) и ако "купола" не успее да отрази този удар (повечето ирански ракети стигнат по предназначение, изпотрепят сума ти народ и нанесат големи материални щети ), не ми се мисли какво ще последва...
                      АААА добре ги разбираш нещата ти Сега най-важното е да застанеш на страната на САЩ.

Коментар

09 ное 2011 Иранският президент Махмуд Ахмадинеджад заяви, че държавата "няма да отстъпи нито на йота" от ядрената си програма и отхвърли доклада на Международната агенция за атомна енергия (МААЕ), съобщи "Асошиейтед прес". В същото време френският външен министър Ален Жупе каза, че е готов да засили санкции срещу Иран до безпрецедентни нива, след като МААЕ официално заяви, че Техеран работи за създаване на атомни оръжия, съобщи в. "Аарец".

В документа на МААЕ се посочва, че Техеран продължава да натрупва нискообогатен уран, който би бил достатъчен за 4 атомни бомби, ако бъде пречистен.

Ама моменталически трябва да бъде счукан Иран а на Русия трябва да се наложат санкции за това, че го подкрепя.
                        Уффф бе Мартинчо,
                        http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4454691
                        ...
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

09 ное 2011 Иранският президент Махмуд Ахмадинеджад заяви, че държавата "няма да отстъпи нито на йота" от ядрената си програма и отхвърли доклада на Международната агенция за атомна енергия (МААЕ), съобщи "Асошиейтед прес". В същото време френският външен министър Ален Жупе каза, че е готов да засили санкции срещу Иран до безпрецедентни нива, след като МААЕ официално заяви, че Техеран работи за създаване на атомни оръжия, съобщи в. "Аарец".

В документа на МААЕ се посочва, че Техеран продължава да натрупва нискообогатен уран, който би бил достатъчен за 4 атомни бомби, ако бъде пречистен.

а бе бате ти 4етеш ли се кво пишеш?
                          молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                            http://www.globalfirepower.com/count...son-detail.asp

Трудно ще им е на янките ....Особено ако Русия негласно се намеси под формата на ПВО системи Ц-300.Тактиката на американците е ясна...подтискане на ПВОто,бомбени удари от авиацията и ракети Томахоук от кораби и подводници....докато не остане камък върху камък....и тогава влизат кашимерията.Ако обаче се окаже,че противникът има сериозно ПВО ...и Хамериканските самолети почнат да падат като круши....едва ли ще им е хубаво.Никой не иска втори Виетнам...затова си мисля,че война няма да има....Обама няма да се прекара.Просто ще накара съузниците си да не купуват петрол от Иран.Мисля,че вчера беше...Японски министър някакъв обяви,че страната му купувала досега 10процента от петрола си от Иран....и за в бъдеще щели да намалят процента.Абе....едва ли ще има война...

Коментар

Симов,
                              би ли ми обяснил, къде точно им е мястото на иранците и как точно пречат на едно объркано българско момченце.. ?

Коментар

• Если бы Россия захватила весь мир

http://ziza.qip.ru/2012/01/13/esli_b...r_21_foto.html

Коментар

Working...
                                X