Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
2011g. била годината на Дянков според премиерът
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАми изглежда реалистично. Дянков бе докаран - очевидно не е бил в България преди това и явно не се е натискал сам да става министър.
И в същото време съсипва икономиката ни.
Така че очевидно е докаран за да съсипва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеВиж Борисов го разбирам прекрасно.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениедокаран за да съсипе....Кое бе тъпако да съсипе... да ти открадне тъпия мозък сигурно...Стига с плоски фантазии...докаран за да съсипе ..много тъпа идея ( допада ти де)
И в същото време съсипва икономиката ни.
Така че очевидно е докаран за да съсипва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСамо се правиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнениеШимон Дянков - мръсен еврейн е докаран тук да разсипе българската икономика като той просто е една марионетка която получава нарежданията си директно от СВЕТОВНАТА БАНКА ( СВЕТОВНИТЕ ЛИХВАРИ) от ВАШИНГТОН
Световнаа банка директно управлява и разсипва БЪЛГАРИЯ ЧРЕЗ СВОИТЕ ПРОДЖНИ И РОДОСТЪПНИ ПИОНКИ В БУЛГАРИСТАН
Шимон Дянков и еврейската слуга Борисов водят война спрямо собствения се народ
кой ще им потърси сметка ??? дали ЕВРЕИНЪТ ШИМОН ДЯНКОВ не е по-голямата беда от неадекватникът Борисов ???
Русия не я гледайте - тя ще се оправи - вижте нас как ни разсипват ЦИОНИСКИТЕ БАНДИТИ и слуги на дявола тук - ШИМОН ДЯНКОВ И БОКО БОРИСОВ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнениеА обяснението на ББ бе, "заради доброто справяне с кризта"
Безумецът Дянков му е спуснат ОТГОРЕ - от Вашинтгон
ние понеже сме прост народ и търпим подобни малоумници ше страдаме
НЯМА ДА СЕ КОСИТЕ - ОТ КЪДЕТО СА МИНАЛИ СВЕТОВНИТЕ ЛИХВАРИ
СБ И МВФ там следват революции
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениепоредната ти мнооого умна мисъл... но аз съм глупав и не можах да те разбера пич...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВъзможностите за разбиране силно зависят от нивото на самия слушащ
С това и Бойко печели - неговото ниво е едно към едно с това на една камара безмозъчни лузъри, които се кефят че някой като тях ги управлява. Някой който ги разбира и те го разбират.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнениеВчера премиерът се изказа, че 2011г. била годината на Дянков
По-голяма глупост не бях чувал, а вие?
Световнаа банка директно управлява и разсипва БЪЛГАРИЯ ЧРЕЗ СВОИТЕ ПРОДЖНИ И РОДОСТЪПНИ ПИОНКИ В БУЛГАРИСТАН
Шимон Дянков и еврейската слуга Борисов водят война спрямо собствения се народ
кой ще им потърси сметка ??? дали ЕВРЕИНЪТ ШИМОН ДЯНКОВ не е по-голямата беда от неадекватникът Борисов ???
Русия не я гледайте - тя ще се оправи - вижте нас как ни разсипват ЦИОНИСКИТЕ БАНДИТИ и слуги на дявола тук - ШИМОН ДЯНКОВ И БОКО БОРИСОВ
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеТо и от тебе нищо умно не съм чувал , само бози припяваш на групата идиоти
С това и Бойко печели - неговото ниво е едно към едно с това на една камара безмозъчни лузъри, които се кефят че някой като тях ги управлява. Някой който ги разбира и те го разбират.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДа може да се каже на провала на Дянков
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз от премиера друго нещо освен глупости не съм чувал. Та и това не е изключение
Коментар
Коментар