Да имаш идея за механизма на изгонването? Как си мислиш, изгонваш длъжник...и той ти връща в обезценени дрънкулки. УжасЪ
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разпад на Еврозоната - дали и кога ?
Collapse
X
-
Вместо да си чешем езиците с глупости, мисля че е по-добре да гледаме тия дни какво ще правят вътрешнярите от международен мащаб. Най-вероятно на 12 декември форекса ще отвори с гап в едната или другата посока, а вътрешнярите ще са си опекли работата още тази седмица и следващата седмица до четвъртък.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеМного ми е странно като се говори за разпад на еврозоната и изчезване на еврото. Ако въобще има значима вероятност за такова нещо, досега валутните пазари да са полудели. Всичко живо щеше да разпродава евра срещу каквото завари, даже срещу монголски тугрици и виетнамски донги. Нищо такова обаче не се случва. Следователно всички тия приказки и слухове са кьорфишек и преследват някакви цели.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеМного ми е странно като се говори за разпад на еврозоната и изчезване на еврото. Ако въобще има значима вероятност за такова нещо, досега валутните пазари да са полудели. Всичко живо щеше да разпродава евра срещу каквото завари, даже срещу монголски тугрици и виетнамски донги. Нищо такова обаче не се случва. Следователно всички тия приказки и слухове са кьорфишек и преследват някакви цели.Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар
-
Много ми е странно като се говори за разпад на еврозоната и изчезване на еврото. Ако въобще има значима вероятност за такова нещо, досега валутните пазари да са полудели. Всичко живо щеше да разпродава евра срещу каквото завари, даже срещу монголски тугрици и виетнамски донги. Нищо такова обаче не се случва. Следователно всички тия приказки и слухове са кьорфишек и преследват някакви цели.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнениеМного се коментира по медиите това >>> нека си има място и в Инвестора като темаhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
Коментар