IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тракторната революция в България ?!?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бареков кога стана мишка и взе да гризеш чувалите !! Не се виждаш и ти къв Бански селянин тръгнал акъл да дава !!! Жълт боклук !!
    Каквото и да ти говорят знай, че става дума за пари!

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
      http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4369571
      това незнам за революцията ли е или за бисери и вицове
      Какви вицове ? Бисер си е и го поздравявам!

Коментар

• В БГ всичко е бисер , а пък в ЕС виц. Въобще не е този начина да се супсидира местното производство.Трябва да се субсидира потребителя на местното производство , като му се връщат такси след като е купил местни стоки.Да дават бюджетни пари събрани от данъци на милионерите само глупаците могат да го направят , по европейски обаче така се прави и затова е тая прокопсия ...
        D.Y.F-091066

Коментар

• http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4369571
          това незнам за революцията ли е или за бисери и вицове
          “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Съгласен съм, че не трябва да реват, че са зле. Много от тях нямат никаква финансова дисциплина и култура. Обаче, все пак тези пари са обещани под една или друга форма, предизборно пак им ги обещаха, и не на последно място те са заложени в бюджета за 2011г. Това че лумпенизираните ни управници са ги изхарчили не им дава право да просто да ги зачеркнат. Аз съм за това парите да си се платят в пълен размер 10 кинта, и не защото земеделците са бедни, а защото така е предвидено и малкото по интелигентни земеделци са си направили план за тези пари. От догодина като искат да режат, ама да им кажат сега, а не после.

А това за певачките и бентлитата. Ами то 90% от наште "бизнесмени са такива". Започва бизнес, планира колко ще спечели след 20 години, след което тегли кредит до размера на тази печалба и го опуква. И после реве. Не са само земеделците.

Прости хора е тва е проблема. А най - простите ни управляват. Но такива си ги избираме.
            Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Незнам как е при вас, но кооперациите в Бургас първо сеят, а после питат на кой е земята и давата аренда само ако си я потърсиш... иначе : ) си прибират реколтичката, а ние собствениците на 10-20 дка лапаме мохите докато не им цъфнем в офиса и не им сложим на масата договорчето за арендичка.
              МАМА ИМ ГЛАДНИ ЗЪРНОПРОИЗВОДИТЕЛи.... толкова са ми долни, че няма на къде повече.... 1 тракторист тук в Бургас получава 2000 лв заплата да седи в трактора с климатика и да обикаля нивата за 6-8 часа на ден. От къде толкова парички за заплати ?? от Субсидийки ли ?
              Нямам думи... долна зърнопроизводствена измет!
              Цифрите които ви казвам са реални защото си патих наскоро с една кооперация и сега за 6 дка ми плащат средно по около 120 лв на година (в зависимост от добива) ? А те дали са на загуба а? или са толкова зле на колко се правят ?
              Уорън Бъфет
              "Пази се когато другите са алчни, но бъди алчен когато те се пазят."

Коментар

• дон корлеоне от добружа

Само не можах да разбера тия малоумници , защо не купуваха земя като три години наред яко пълниха гуши !?? Ами харчиха пари за родата ,колата и певачки да им пеят ! Ся като им вдигнаха рентите им стана криво - ми купи си земя да си е твоя глупако , не е ясно какво ще се случи утре и в други ден !!

Иначе тимаджийчетата сеят яко наред без да подбират и питат както си дойде !!

Аре сега разходка с лодка - трактор !
                Каквото и да ти говорят знай, че става дума за пари!

Коментар

• Както е казал поетът:

"Нема кинти, нема, нема кинти
                  скоро нема да си зимам Бентли"

Коментар

• Това с бентлитата е голяма глупост! Познавам трима от баровците ,но само един е с бентли ,двамата имат мерцедесЧета от преди 3-4 години./ моят е някаква скапана очиларка!/

Коментар

• По принцип съм за свободата на хората да протестират и да си изразяват свободно мнението. Но в случая, като знам какво случва в глобален мащаб, точно това ни липсва - шепа затруднени кредитополучатели да искат още пари. Откъде ще дойдат тези пари?

Коментар

• Предаването на НТВ "Фермер търси жена" да бъде спряно! Това прерасна в 160 трактора пред "Ал. Невски" ... Девойките не седят пред църквата, момчета!!!!
                        Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                          А по време на последните избори га мрънкаха на хората да гласуват за гербаджиите, тогава не беше смешно, а?... Щом сте им обещавали разни неща преди изборите трябва да си спазвате обещанията, а не сега да се обяснявате че няма пари. То още преди изборите бе ясно, че няма да има пари... Излиза, че просто сте ги лъгали?
                          Е че на лошия човешки материал истини ли да му говорят - той щото па ще вземе да ги разбере

А инак за мутро-зърнарите всички ги знаеме. Га зимаха лесни кредити да купуват трактори не реваха. После, вместо да си ги плащат, си изпонакупиха джипове , удариха го на живот и сега като банките си търсят парите, искат правителството да им плаща борчовете. Епа нема да стане Аз лично ям по един хляб на седмица - и 10лв да стане , все ми е тая

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr. Dick Разгледай мнение
                            Смешно е тие механизирани мутри дето дават работа на 5 човека да мрънкат за пари
                            А по време на последните избори га мрънкаха на хората да гласуват за гербаджиите, тогава не беше смешно, а?... Щом сте им обещавали разни неща преди изборите трябва да си спазвате обещанията, а не сега да се обяснявате че няма пари. То още преди изборите бе ясно, че няма да има пари... Излиза, че просто сте ги лъгали?
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Колеги трейдъри и инвеститори, бъдете сигурни, че джипа на един зърнопроизводител, който арендува 2-3 малки села, е по-хубав от вашия. И в банката има повече пари. И от време на време му пее певица с оркестърче, а на по-дебелите арендатори - и тие хубавици от телевизора

Смешно е тие механизирани мутри дето дават работа на 5 човека да мрънкат за пари

Коментар

• Първоначално изпратено от tstoyanova Разгледай мнение
                                И на мен ми направи впечатление, че не са самите зърнопроизводители, а наетите от тях работници. На всичко отгоре хората си казаха, че отиват на хотел, който им се поема от "фирмата"...колкото и да гори тряктора + хотел си е цифра на човек. ..

На мен ми е по-интересно до къде ще я докарат с БДЖ...
                                Цялата работа е нагласена да се бута правителството - ясно е и на малките деца - доста хора имат изгода да настане анархия

Коментар

Working...
                                X