IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Катуница се взриви !!! Какво предстои ???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
    обърнете внимание на сградата на заден план и разговора също...прилики и разлики със ситуацията в България... ?
    Сградата на заден план си има документи, нотариален акт и т.н. собственикът и е спазвал законите, а не е коптор вдигнат незаконно на чужда земя, без документи и без никакво разрешение или с крадени пари. И собственикът на сградата май не извършвал предумишлени убийства и опити за убийство над полицаи, като е случая тук.
    Цвета на кожата няма значение - поведението е важно и най-вече това на държавата. Щом я няма, хората започват сами да раздават правосъдие, а когато тълпата прави това, то вече работата е дебела и не се знае с какъв финал ще свърши.
    Иди занеси цигари на съпартиеца си от ГЕРБ - Цар Киро, а ако се оприличаваш с него и толкова го жалиш, то толкова по-зле за теб. Баси.. за един боклук, цялата държава ще съсипят..
    Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    ...
    Гигов - стига и ти, че пък вие си имате Дон Цеци във вашата партия.
    Last edited by Jay Gould; 01.10.2011, 09:17.
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

    Коментар


    • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      От време на време поглеждам заглавието на темата. Втората част гласи: "Какво предстои???"


      Ами ето какво се случва



      А какво предстои според мен.
      Сега очаквам много удобно Кирил Рашков да се спомине от сърце. (Вече е отиграно в случая с Мишо Бирата) Така мангалът няма да може да свидетелства пред съда как министър Цветанов е уговарял с него ГЕРБ да получи циганските гласове от Столипиново, а в замяна "цар" Киро да получи протекция от полицията и имунитет спрямо прокуратурата и НАП.

      Това очаквам. Ама няма да стане преди изборите. Щото до изборите мангалът ще стои в ареста. Няма толкова луд съдия, който да го пусне. А в ареста няма да го убият.
      това пич с коя глава го измисли ..и преди това изми ли си гурелите или не ти стигна времето за да надраскаш този "страхотен" сценарий

      Коментар


      • От време на време поглеждам заглавието на темата. Втората част гласи: "Какво предстои???"


        Ами ето какво се случва

        А какво предстои според мен.
        Сега очаквам много удобно Кирил Рашков да се спомине от сърце. (Вече е отиграно в случая с Мишо Бирата) Така мангалът няма да може да свидетелства пред съда как министър Цветанов е уговарял с него ГЕРБ да получи циганските гласове от Столипиново, а в замяна "цар" Киро да получи протекция от полицията и имунитет спрямо прокуратурата и НАП.

        Това очаквам. Ама няма да стане преди изборите. Щото до изборите мангалът ще стои в ареста. Няма толкова луд съдия, който да го пусне. А в ареста няма да го убият.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
          истината за Катуница....

          http://www.youtube.com/watch?v=biJgI...eature=related
          обърнете внимание на сградата на заден план и разговора също...
          прилики и разлики със ситуацията в България... ?

          Коментар


          • Първоначално изпратено от machell Разгледай мнение
            ...
            Почти никой в България пет пари не дава за цвят на кожата. Стига с това расова! Расов проблем в България няма. Има цигански проблем! И политически - Пак цигански. Негрите в България нямат проблем. Нямат проблем и китайци, виетнамци и т.н. Дори арабите нямат проблем. Проблем са само циганите и то само някой, пък били и синеоки! Дори етнически проблем няма. Дали си от Салвадор или Армения, на никой не му пука, стига да спазваш правилата.

            Много българи са по-тъмни от много цигани, но това не ги прави цигани, както и светлите цигани не са българи, нито турци, арменци, евреи или някакви друго. Циганин, не значи цвят на кожата.
            Така не разбрах какво се предлага на българите в тоя пост; Да стоим и да блеем докато някой ни утрепе децата ли? Ами, ако имаше правосъдие, нямаше да има насилие! Не знам кой не го проумя, щом дори в ЕС и Русия го проумяха за 2-3 дни! Когато липсва правосъдие, хората вземат нещата в свои ръце! Мир и любов, мир и любов и 2 000 000 българи ги няма вече, а имаме 1 000 000 цигани 2/3 от които дори не могат да говорят езика на страната която казват, че била тяхна, които са от 700, 600, 300 години по земите на България и така не се научиха да говорят членоразделно! Защо? Защото не си дават зор. Или да влизат в час и те и политиците, или някой ден ще тръгнат ловни дружинки и ще отстрелват всеки. Приказвате, че си имате свои закони и обичаи, ама като опря до правосъдие - Той Цар Киро няма нищо общо с нас! Ами нали сте си били имали закони или поне имахте само до преди седмица. Да си го бяхте обесили нямаше да има проблеми.
            Много ясно трябва да се разбере - Една държава се крепи на правосъдието. Когато него го няма, всичко се разкапва, а когато се стигне дадена граница идва закона на Линч. Защото като няма друго и Линч е закон. Хората искат правила и когато ги няма си ги измислят. Това е вродено в хомо-сапиенс! Само тъпунгерите политици и циганите не го знаят, явно защото и двата вида не са стигнали още това ниво на еволюция. Друго обяснение няма за поведението на двата вида. Само човек който спазва реда и закона, бил той и зелен на цвят може да бъде човек.
            Тези които са живеели извън правила, винаги накрая племето ги е убивало. Защото са заплаха за околните! Властта трябва да проумее, че страхът понякога предизвиква най-голямата смелост. 22 години искаха от българите да отстъпват, а те вече няма на къде. Границата вече е техния живот. Убийството на това момче и опита за убийство на останалите + ранените полицаи го доказва. Българите вече трябваше да избират, да се бият, или да умрат. Ако не се бият, умират, ако се бият все пак имат шанс. Кой не би се спрял на втория избор?

            Дори ескимосите и папуасите си имат правила и закони, само тук някой хора не знаят, че имало било такива. Тоест, те си били имали, ама явно не се отнасят за убийства над българи!
            Last edited by Jay Gould; 01.10.2011, 09:43.
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

            Коментар


            • Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
              Това ми е мнението, позицията и виждането, което ще отстоявам, доколкото мога.
              Не намирам за демократично, някой да ми налага гласуването като задължение.
              Това е право и когато намеря идеята и лицето или партията, които искам да ме представляват ще наложа правото си.
              На тези избори няма да гласувам.
              Не искам. Противна ми е играта, в която ме забъркват лицата от политическата вихрушка, която е навсякъде и не допуска външни елементи, включително с купените медии. Колко нови лица си видял за тези избори. Вече си мисля, че и Светльо са го пуснали, за да изпусне малко парата и да се активизира масата, до вероятно белотаж за президент...
              За общините - там направо купуват
              На миналите избори гласувах ..."против", но днес не го виждам "по-малкото зло" и затова не искам да гласувам
              +1

              Сички са МАСКАРИ

              Бай Ганю вероятно се харесва заради вечните истини.
              Не мога да си представя как МАСКАРИТЕ биха допуснали да се кандидатира някой, който не е МАСКАРА

              П.П.
              Сложих на челото си ясна плакарда човек без капчица чест,
              но странно - презрение няма ни капка
              Last edited by mechobikov; 01.10.2011, 08:32.
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

              Коментар


              • Първоначално изпратено от machell Разгледай мнение
                Нито ние българите, нито кой да е друг етнос може да бъде обединен под общ знаменател.
                +1

                Когато вали дъжд - керемидите са мокри
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

                Коментар


                • Справедливостта не безчинства

                  http://http://fortisimo.eu/index.php...chno&Itemid=90


                  Пак се разделихме. Готови сме да се хванем за гушите, нещо повече – готови сме за война. Когато има умишлено убийство и когато има несправедливост е трудно да търсиш истината и да се придържаш към нея.

                  Не дай Боже, някой да се изправя пред такъв въпрос. Не знам къде е истината!!!

                  Вярно е, че циганите са мързеливи в по голямата си част, вярно е, че са лъжливи, крадливи, тарикати, раждат деца и ги изоставят, използват държавата, излагат я навън и изобщо са пълни асоциални елементи. Така от много години.
                  Само те ли са виновни?

                  Каквото и да си говорим пак става въпрос за баницата. Изтъркано, но вярно - не е луд този дето яде баницата, а този който я дава. Тези хора са такива каквито са. А нашата омраза, на българите, е към самите нас. Защото ние ги направихме такива. Години наред търпяхме беззакония, защото сме толерантни и пак години наред търпяхме до голяма степен те да избират измамното управление на държавата ни, защото на нас не ни пука. Ние сме над нещата. Можем и да не гласуваме, можем и да се правим, че нищо не се случва, тук в нашата държава. И сега изведнъж се сетихме, така повече не може.

                  През тези няколко дни аз се стреснах, честно. Видях, че има омраза, която не почива на разумни аргументи, а на емоции. Мразят те хора, които не те познават, мразят те защото си с тъмен цвят на кожата, може да те мразят и защото си бял, защото живееш по различен начин или на определено място. Това ме уплаши, честно.

                  Не мога да си представя, моето момче, което е с по-тъмен цвят на кожата, някой ден да има проблеми за това. Защото се надявам той да порасне и живее в тази държава.

                  „Аз се ужасявам, че някой може да пребие Сами, просто защото е по-мургав. Или в по-реалния случай да го избягва. И този някой въобще няма да се интересува колко умно е момчето ти и колко възпитано. Дали си черен или бял? На кого му пука. Виждаш едни красиви хора колко грозни са отвътре”, това каза мой приятел за моето момче. „Всеки може да бъде дискриминиран. Едни са ниски, другите дебели третите досадни... Така че колкото и да не е популярна моята теза, аз ще я отстоявам докрай. Съдя индивидуално. Точка!”

                  Не приемам да се слагат етикети на хората, само по външния вид, просто защото принадлежат към определена етническа група. Нито ние българите, нито кой да е друг етнос може да бъде обединен под общ знаменател. И ние не сме идеални, всеки да си признае сам пред себе си. Защото ако около мен има гадове, които например ми плетат интриги на работното място, не е задължително да са „мангали”, нали така?! Ако в личния ми живот някой иска да ме преметне на дребно, също не е задължително пак да е „мангал”, нали?!

                  Не приемам расовата, половата, възрастовата и каквато и да е друга дискриминация. И както ми каза днес един мой приятел, не искам да ме дискриминират и няма да дискриминирам.

                  Всеки, който призовава към насилие е престъпник. Защото днес нападаш, но утре може теб да нападнат. Имам право да не искам насилие, да съм против анархията и беззаконието. Ако никой не спре, никой никъде няма да спре.

                  От дете имам приятели цигани, израснах с тях, никога не съм ги считала за врагове. Моите приятели не са всички роми, така както аз не съм всички българи. И държа да има разграничаване. Който каквото заслужи, нека си плати, нека изстрада, но не приемам невинни да страдат заради многото.

                  Мнение от социалната мрежа -
                  Мили младежи, ние вашите родители изживяхме и понесохме на гърба си т.н. преход. С толкова ентусиазъм посрещахме перестройката и с толкова надежда за Вас, нашите деца!
                  Уви, 20 и кусур години в България нищо не се е променило...Едни и същи се въртят по върховете на властта и само сменят партии, лозунги и цветове!
                  Те са тези, които прогониха множеството в чужбина - да се скитат и да търсят прехраната си! Те са тези, които докопвайки се до властта, първо мислеха за себе си, крадяха, лъжеха и мамиха като винаги се оправдаваха с "другите", предишните...А те... са същите!
                  Има ли надежда за България?! Дано има, но от къде ще дойде,когато кадърните и можещите НЕ ЖЕЛАЯТ ДА СЕ цапат с политика. Системата е такава - или ще станеш като всички в нея, или системата ще те изхвърли зад борда!
                  То ако имаше свестен ЛИДЕР , отдавна да е вдигнал знамето на промяната при тази "революционна ситуация"!
                  Вие сте нашето бъдеще, деца! Учете се от грешкте ни, трупайте опит и възродете прекрастната ни страна, толкова изтерзана и измъчена...
                  Не е важен моделът на управление, важни са правилата! Ако има правила, всеки ги спазва, и ако има контрол, всичко ще си дойде на мястото...
                  MaShell

                  Коментар


                  • Last edited by Данни; 22.11.2012, 12:41.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                      Няма какво да ми отговориш защото си демагог и политиканстваш.
                      Ти си абсолютно същата както политическата номенклатура - Аз ти казвам - Дай да направим задължително гласуването и ти почваш като гол охлюв (плужек) да се плъзгаш. Ама то нямало да гласували хората, щели да подават недействителни бюлетини, пък какво ще правим с тези недействително гласувалите, пък защо трябвало да караме хората насила до урните (що пък трябва да ги караме насила и в НАП?) и още малко усещам как ще предложиш да направим комисия, да обсъдим, да преценим, да мине време и всичко да утихне и се забрави.
                      Другите в темата и те - ама трябвало да имат образование, да обитавали законно жилище и т.н. - Все да давате поводи на управляващите да не приемат подобен закон за изборите, щото веднага ще ни погне Европа, че нарушаваме граждански права.
                      Императоре - ако един човек няма основно образование или не обитава законно жилище и го лишиш от право на гласуване, тогава що не го "лишиш" и от задължението да си плаща данъците? Нали - щото трябва да има танто за кукуриго.
                      Казвал съм ви сто пъти - Гениалните и работещите неща са кратки и ясни. Няма смисъл да усложняваме.

                      Ей, на - днес гледам по новините тоя пикльо дето уби 6 деца в Симеоновград. Правили ШЕСТНАЙСЕТОРНА експертиза на автомобила и местопроизшествието. Откъде тръгна тая мода с тези -торни експертизи - не знам. Май от делата с Маргините.
                      И какво?! - минали са няколко месеца от катастрофата, пикльото е подкован здраво от адвоката си, свидетелите почват да забравят детайли, а родителите са в черно.
                      Ей затова трябва да разбереш Съни(тя) - не съм самовлюбен, а мразя подобни действия като горните.
                      Не аз съм демагог, а ти не четеш или не разбираш. Изморително е да внимаваш за всяка дума, независимо по кое време пишеш....в един форум, защото, някой като Анон внимателно после ще дисектира думите, но не идеята...

                      Това ми е мнението, позицията и виждането, което ще отстоявам, доколкото мога.
                      Не намирам за демократично, някой да ми налага гласуването като задължение.
                      Това е право и когато намеря идеята и лицето или партията, които искам да ме представляват ще наложа правото си.
                      На тези избори няма да гласувам.
                      Не искам. Противна ми е играта, в която ме забъркват лицата от политическата вихрушка, която е навсякъде и не допуска външни елементи, включително с купените медии. Колко нови лица си видял за тези избори. Вече си мисля, че и Светльо са го пуснали, за да изпусне малко парата и да се активизира масата, до вероятно белотаж за президент...
                      За общините - там направо купуват
                      На миналите избори гласувах ..."против", но днес не го виждам "по-малкото зло" и затова не искам да гласувам
                      А ако мислиш, че така би напълнил бюджета, аз съм готова и глобата да си платя.

                      И освен това, посочих и как не би се променила много ситуацията, ако е задължително гласуването, но хората не виждат за кого...
                      Та и твоите приказки са демагогия. При това търсиш решение по пътя на най-малкото съпротивление - народът да ходи да гласува, а не да се търси решение за отговорност от избраните...

                      А за другите ограничения - винаги съм била против, не от днес

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от buluser Разгледай мнение
                        ... начало на реабилитация на Андрей Луканов ... това ли е ... днес берем - това, кото пося той... що за тема?!? ... кой отваря темата - милионерите Виза и Андрей?
                        ...хайде, лека нощ че започвам да се нервя...

                        КОМУНИСТИТЕ СА ВИНОВНИ ЗА ДНЕШНОТО ЛОШО ДНЕС!!!
                        докато не влезе това в тъпите кратуни на всеки българин ще обикаляме пустинята завинаги!!!! ... и нашите деца също!!!
                        Нямам предвид коментарите на Виза -говоря за встъпителния четириминутен филм .

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
                          http://bnt.bg/bg/news/view/61307/car...ganskoto_ljato Много вярно обобщение на случилото се.Колко спокоен и хармоничен стана форума след като някои ултра елементи се отдръпнаха.Дано и в по-общ план това да се случи.
                          ... начало на реабилитация на Андрей Луканов ... това ли е ... днес берем - това, кото пося той... що за тема?!? ... кой отваря темата - милионерите Виза и Андрей?
                          ...хайде, лека нощ че започвам да се нервя...

                          КОМУНИСТИТЕ СА ВИНОВНИ ЗА ДНЕШНОТО ЛОШО ДНЕС!!!
                          докато не влезе това в тъпите кратуни на всеки българин ще обикаляме пустинята завинаги!!!! ... и нашите деца също!!!

                          ПП - силно се надявам рекламирайки Панорама да си нямала пред вид присъствието на Виза в предаването!
                          ... цялата толерантност ми се изпари... пфу...
                          Last edited by buluser; 01.10.2011, 00:34.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
                            Е, и аз каквам същото , защото не знам някой да не плаща ДДС , дори да успее да избегне другите данъци,

                            а фиска се пълни основно с ДДС.

                            ОБАЧЕ , ако вземе някой да даде пример с ЮАР , тогава ще е наистина трудно за оборване
                            Да, аз написах поста си по-скоро към Императора. Не спорех с теб.

                            П.П. А и сега ми хрумна: Императора иска и неграмотните да не гласуват. Как и кой точно ще оценява какво е степен на грамотност, отговаряща на ценз за гласуване?
                            Щото, ако е малко висока бариерата, току-виж половината форум останал без право на глас.
                            Last edited by anon6706; 01.10.2011, 00:23.

                            Коментар


                            • Е, и аз каквам същото , защото не знам някой да не плаща ДДС , дори да успее да избегне другите данъци,

                              а фиска се пълни основно с ДДС.

                              ОБАЧЕ , ако вземе някой да даде пример с ЮАР , тогава ще е наистина трудно за оборване

                              п.с. - с "оборването" се бъзиках , щото знам, че няма как да те оборят.


                              Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                              Не могат да ме оборят, защото дори само един човек да живее в незаконно жилище, но си подава данъчна декларация и плаща ДОД, то цялата идея на Императора отива по дяволите.
                              Императора върви от частното към общото, а това е много по-трудно. Давайте от общото към частното.
                              Last edited by SStoilov; 01.10.2011, 00:18.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
                                Аноне, са ще те оборят, че необитаващите законни жилища , не плащат данъци , удобно забравяйки основния данък в БГ - ДДС-то

                                Идеята с ограничено право на глас е отдавна проиграна (дори тази с имуществен ценз) и е доказано, че не работи , но е твърде привлекателна
                                Не могат да ме оборят, защото дори само един човек да живее в незаконно жилище, но си подава данъчна декларация и плаща ДОД, то цялата идея на Императора отива по дяволите.
                                Императора върви от частното към общото, а това е много по-трудно. Давайте от общото към частното.

                                Коментар

                                Working...
                                X