Първоначално изпратено от volatilnia
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Катуница се взриви !!! Какво предстои ???
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от buluser Разгледай мнениеИмам чувство, че репортера на НОВА, ще се разплаче докато обяснява състоянието на къщите на "царя"...
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеПо тезите ти личи Сополе,че си бездушно,анонимно нищожество.Такива ,като теб не могат да инициират НИЩО.Хайде изпуснах си нервите,но в такива моменти си личи какъв е човека.Ти най-вероятно си роден със златна лъжичка в устата и най те е грижа да не се наруши статуквото и да се размърдат пластовете ,затова ръсиш бездушно миротворство,но като попаднеш на мястото на тези хора дето са загубили сина си тогава се сети за думите ми."Няма по-голямо успокоение за мъката на наранената душа от отмъщението." "ОКО за ОКО ,ЗЪБ за ЗЪБ." Не тръгвй виевато срещу исконни библейски мъдрости,щото ще станеш смешен.....или пък ти въобще не си християнин.
ще се оплаче на модератора и всичко му е точно. той така си решава проблемитеТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Многократно вече съм казвал какво трябва да се направи - престъпниците Боко Кратуната и Цецо Маймуната незабавно да бъдат свалени от власт и съдени !!! Особено последният - колко пъти вече мангалите грабят и убиват пред очите на подчинените му !!! Боби Райнов помните ли? А нападнатите от мангали болници, разграбените фабрики и мандри, мародерстваният ТИР? Що за държава е това, в която полицията оставя бандитите да грабят и убиват безнаказано в нейно присъствие? Щом такива безобразия се случват навсякъде из България, щом апатично гледащите мангалските издевателства ушеви остават ненаказани, значи всичко става по заповед отгоре !!! Его и тоя случай - ако полицаите се бяха намесили навреме - след жалбата на Българите за отправяните към тях заплахи с убийство - тая трагедия нямаше да се случи - политиците и МВР ще запалят гражданска война с престъпното си поведение, с престъпнато си безхаберие !!!
ЦЕЦО МАЙМУНАТА - НА СЪД ЗА ПРОТИВОДЪРЖАВНА ДЕЙНОСТ !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Евалла на Калин Георгиев!
2000 души не могат да бъдат овладяни без да се стигне до употреба на физическа сила и да има пострадали гражданиHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Бенатовата ми беше без звук на компа.
Но кадрите бяха прилични, да. Още в 19 часа ми станаха ясно и реших да не ги слушам.
По Тв7 обаче се изказаха, че вчера е имало 10-ина коли с брадви и ножове, нещо което досега никъде не се спомена?
Интересен беше и дядката, преводач от арабски, превеждал на Кирил Рашков за наркотици.
Утре ще се види на светло резултата. Както и на погребението.
Странно как не могли да спрат тая тълпа.
Сам мисля знаеш, netware5, че каже ли им Калин - ще мачкат.
По-скоро се опитват да смекчат ударната вълна срещу управляващите.
Следващи дебати за Шенген 17-18.10, това изскочи така да се каже от нищото - да няма учудени покрай изборите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеГнусната Бенатова твърди, че полицията и жандармерията са получили заповед да бездействат докато "футболни хулигани" опожаряват къщите на Киро Циганина.
Бенатова - в Столипиново! Мръсна Кучка!
Журналистите през това време ще вършат, както винаги поръчковата работа по манипулиране на общественото мнение. Вече изкараха протестиращите пияни, дрогирани и т.н.
Смешна и жалка българска картинка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от buluser Разгледай мнениеВече съм фен на Ботев и Локо ПД - браво момчета!
Коментар
-
Гледайте Бтв! Вижда се кой какъв е! Очевидно полицията и жандармерията са на страната на българите. А гнусната телевизия се държи като американска подлога. Миролюба Бенатова демонстрира че е окончателно покварена от "политическата коректност". Явно не е в ГЕРБ проблема, а в продажните ни журналисти, платени с американски пари.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
Коментар