IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Катуница се взриви !!! Какво предстои ???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от buluser Разгледай мнение
    Имам чувство, че репортера на НОВА, ще се разплаче докато обяснява състоянието на къщите на "царя"...
    Изключително гнусно кюфте!
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Аз пък питам каква работа биха имали там изброените?
      Това е работа на местния началник на полицията. Дори Калин Георгиев няма работа там. Ама хайде,той поне е главен секретар. Въпреки че пак не е професионален полицай. Филолог някакъв. Издигнал се в политически игри. Най-вероятно Бокова подлога.
      Аз ще ти отговоря:

1. Боко - нали ена всяка пътна отсечка мерудия, значи трябва да е там
      2. Цеко - нали е дясната ръка на Боко(заради това и Боко се раздели със Цецито- вече си има дясна ръка и тя не му трябвала) - значи трябва да е там
      3. Болен - нали е националист, а в момента се извършва генозцид над българите в Катуница, значи трябва да е там
      4. Гея - нали е водач на най-голямата опозиционна партия и сика политически дивидент от цялата работа, значи трябва да е там
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Това е работа на местния началник на полицията. Дори Калин Георгиев няма работа там. Ама хайде,той поне е главен секретар. Въпреки че пак не е професионален полицай. Филолог някакъв. Издигнал се в политически игри. Най-вероятно Бокова подлога.
        Виж, тук си напълно прав. В една нормална държава подобен проблем би бил изцяло в рамките на правомощията, отговорността и възможностите на регионалния полицейски началник. И всякаква политическа паплач и коментари не биха имали място. В това отношение Бате Бойко е прав че това е криминален случай и да не политизираме нещата. Само дето пропуска малкия факт, че полицията не е в състояние да се справи именно заради политическа намеса. Сигурен съм, че и най-некадърния шеф на РДВР би се справил в този случай ако политиците му развържат ръцете. В този смисъл Боленовите вопли да уволнят Тодор Чонов са абсолютно безпредметни.
        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
          Хитлер ли?Ти си фашист ?Кажи си.
          Фашизма не е само лошо и не бива да се отрича тотално! Верно, допуснали са някои грешки, но особено в икономически аспект са имали доста успехи!

Коментар

• То лесно може да спре всичко това, просто полицията оставя "царя" утре сам на площада, да си види къщата така да се каже. И се оттегля като взима със себе си и журналистите.

Коментар

• Феновете на Левски дали няма да се включат утре ,връщайки се от мача в Разград
              Искреността е много скъп подарък. Не го очаквайте от евтини хора!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                Аз питам:

1. Къде е Боко
                2. Къде е Цецо
                3. Къде е Болен
                4. Къде е Гея

как пък ни един не се появи там, на мястото на събитията. как един не взе категорична позиция. особено ти, Боленееееееее. Къде си к.рво на Боко?
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• нашите управници не са способни да се справят с бездомните кучета, камо ли с мангалите, които са наи-лесно купуваните гласове. Подкрепям всички излезли на улицата. Много лесно ще се справят с бай киро, само да го закбанат ДАНС, АФР, НАП, Кушлев поне да знаем защо им плащаме тези заплати.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                    точно същото, а преди това в разград, но там му забравих номера - пак беше нещо подобно. За Болен и аз го четох, но това, което иска е нищо. Няма как да се хвалиш, че си лидер на българските националисти и когато стават подобни неща:
                    1. да си на 300 км от събитията
                    2. Да искаш оставката на някакъв маргинален областен комисар, а не на министъра на вътрешните работи
                    3. Да не предприемеш нищо - спокойно можеш да изкараш структурите от Южна Бълагрия и да ги пратиш на протест в катуница
                    4. да мрънкаш някакви нелепости и накрая пак да те отебат, така както Боко го отеба в случая със сръбските милиционери, които не пуснаха нашата група на поклонение в Босилеград за 19. 02, а на следващият ден Тиквата и Тадич си направиха рабитен обяд и никой в Атака не протестира.

Е, затова Болен се доказа като нищожество и аз не съм убеден, че може д аима нормален бълграски националист, който да го подкрепя. Щом аз се разочаровах, дет съм си развалял почивките и съм пътувал по 300-400 км за да гласувам за него.....

Инетерсното е, че никой не смее да яхне тези протести - дали е от страх, че протестиращите ще ги изритат или просто цялата ни върхушка е от оплетени като свински черва във взаимните си интереси лайнари
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      3. Къде е Болен
                      http://www.dnevnik.bg/izbori2011/201...na_policeiski/

72345 ли?

Коментар

• Да много ми се щеше Цецо да е там, щеше да има такава вълна от напълно неадекватни реплики и паническо маниернечене пред камерите, че след това можеше да го пускат и в господари на ефира.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                          Евалла на Калин Георгиев!

Това е отговор на въпрос от поредната циганска телевизия защо полицията е позволила на тълпата да пали и руши.
                          Калин георгиев е поредното кученце на Боко, неспособно да мисли само и изпълняващо безропотно заповеди. В момента милиционерите са като защитниците на Парламента през 1997 - хем уж трябва да изпълняват заповеди, хем сърцето им не дава. така че не калинчо е причината, а просто самите милиционери не искат. да не говорим, че и не могат - бил съм войник във вътрешни войски (сегашната Жандармерия) и знам какви хора са вътре - праслаци и слаботелесни в основната си част. Щели да направят кордон - хаха, че подобен кордон се разбива точно за 2 минути, ако тръгне тълпата.

Аз питам:

1. Къде е Боко
                          2. Къде е Цецо
                          3. Къде е Болен
                          4. Къде е Гея

как пък ни един не се появи там, на мястото на събитията. как един не взе категорична позиция. особено ти, Боленееееееее. Къде си к.рво на Боко?

Едно голямо браво на феновете на Локо и Ботев- показхте, че сте истински българи. Браво, момчета, върнахте част от вярата ми в народа ни.......

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!!

Коментар

Вече съм фен на Ботев и Локо ПД - браво момчета!
                            +1 Само така!!!
                            Не се бъзи-кай !!!

Коментар

Имам чувство, че репортера на НОВА, ще се разплаче докато обяснява състоянието на къщите на "царя"...
                              Тоя прилича на педал, незнам защо са го пратили там.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Човека е пред нервна криза, най-вероятно в главата му се въртят някакви сценарии как изведнъж и него ще вземе да го преследва тълпата.
                                И въпросите му бяха малко неадекватни.....

Коментар

Working...
                                X