Първоначално изпратено от buluser
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Катуница се взриви !!! Какво предстои ???
Collapse
X
-
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеАз пък питам каква работа биха имали там изброените?
Това е работа на местния началник на полицията. Дори Калин Георгиев няма работа там. Ама хайде,той поне е главен секретар. Въпреки че пак не е професионален полицай. Филолог някакъв. Издигнал се в политически игри. Най-вероятно Бокова подлога.
1. Боко - нали ена всяка пътна отсечка мерудия, значи трябва да е там
2. Цеко - нали е дясната ръка на Боко(заради това и Боко се раздели със Цецито- вече си има дясна ръка и тя не му трябвала) - значи трябва да е там
3. Болен - нали е националист, а в момента се извършва генозцид над българите в Катуница, значи трябва да е там
4. Гея - нали е водач на най-голямата опозиционна партия и сика политически дивидент от цялата работа, значи трябва да е тамNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеАз пък питам каква работа биха имали там изброените?
Това е работа на местния началник на полицията. Дори Калин Георгиев няма работа там. Ама хайде,той поне е главен секретар. Въпреки че пак не е професионален полицай. Филолог някакъв. Издигнал се в политически игри. Най-вероятно Бокова подлога.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнениеХитлер ли?Ти си фашист ?Кажи си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАз питам:
1. Къде е Боко
2. Къде е Цецо
3. Къде е Болен
4. Къде е Гея
как пък ни един не се появи там, на мястото на събитията. как един не взе категорична позиция. особено ти, Боленееееееее. Къде си к.рво на Боко?
Това е работа на местния началник на полицията. Дори Калин Георгиев няма работа там. Ама хайде,той поне е главен секретар. Въпреки че пак не е професионален полицай. Филолог някакъв. Издигнал се в политически игри. Най-вероятно Бокова подлога.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
1. да си на 300 км от събитията
2. Да искаш оставката на някакъв маргинален областен комисар, а не на министъра на вътрешните работи
3. Да не предприемеш нищо - спокойно можеш да изкараш структурите от Южна Бълагрия и да ги пратиш на протест в катуница
4. да мрънкаш някакви нелепости и накрая пак да те отебат, така както Боко го отеба в случая със сръбските милиционери, които не пуснаха нашата група на поклонение в Босилеград за 19. 02, а на следващият ден Тиквата и Тадич си направиха рабитен обяд и никой в Атака не протестира.
Е, затова Болен се доказа като нищожество и аз не съм убеден, че може д аима нормален бълграски националист, който да го подкрепя. Щом аз се разочаровах, дет съм си развалял почивките и съм пътувал по 300-400 км за да гласувам за него.....
Инетерсното е, че никой не смее да яхне тези протести - дали е от страх, че протестиращите ще ги изритат или просто цялата ни върхушка е от оплетени като свински черва във взаимните си интереси лайнариNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение3. Къде е Болен
72345 ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеЕвалла на Калин Георгиев!
Това е отговор на въпрос от поредната циганска телевизия защо полицията е позволила на тълпата да пали и руши.
Аз питам:
1. Къде е Боко
2. Къде е Цецо
3. Къде е Болен
4. Къде е Гея
как пък ни един не се появи там, на мястото на събитията. как един не взе категорична позиция. особено ти, Боленееееееее. Къде си к.рво на Боко?
Едно голямо браво на феновете на Локо и Ботев- показхте, че сте истински българи. Браво, момчета, върнахте част от вярата ми в народа ни.......
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от buluser Разгледай мнениеВече съм фен на Ботев и Локо ПД - браво момчета!Не се бъзи-кай !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от buluser Разгледай мнениеИмам чувство, че репортера на НОВА, ще се разплаче докато обяснява състоянието на къщите на "царя"...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЧовека е пред нервна криза, най-вероятно в главата му се въртят някакви сценарии как изведнъж и него ще вземе да го преследва тълпата.
Коментар
Коментар