IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Война Турция - Израел. Вероятността вече е над 50%.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    ...
    Комунистите-русофили станаха и туркофили. Забавно...

Сега очакваме да ни ограмотиш какъв голям държавник е Ердоган и колко добър приятел е с Путин и арабите.

Какво ли още има да видим?

Коментар

• Първоначално изпратено от simo.smo Разгледай мнение
      Хахаха, т.е. ти броиш това нападение срещу Израел за началото на конфликта така ли? А това, че там се появява държава Израел, това го приемаш за даденост? Тя е паднала от космоса или господ бог е звъннал и е казал "Там ще е", пък гадните араби ритат срещу ръжена и нападат горката, слаба, нова държава, ... която съответно някак си им разказва играта в резултат. Да много имам да се ограмотявам

Това е все едно аз да дойда увас, хванат под ръка с един въоръжен до зъби английски войник и да се настаня в хола и да кажа - тука ще е мойта стая и само аз имам права в тая стая, а другите ако ползвате хола сте ми на гости и да внимавате в картинката. След това да почна постепенно да те изритвам теб и семейството ти от хола. В един момент ти естествено се вбесяваш и се опиташ да ме изриташ мен от хола и в тоя момент идва пак английския войник и ти строшава носа щото си ме нападнал супер нагло в собствения ми хол. След това, след като веднъж съм се настанил в хола почвам да се оплаквам, че хола е преходен, че не мога да си го защитавам от тебе и за това завземам и кухнята и коридора и теб те наритвам с килера и ти казвам - ще ядеш само ако ти пратят храна отвън и аз ще проверявам какво ти пращат и да траеш, че ще ти спра провизиите.

Та горе долу така и арабите нападат горкия Израел.

Айде отивам да се ограмотявам, че много има да уча ...
      Първо прочети къде е възникнала еврейската държава и тогава говори глупости. Ако някой по силен дойде и те изхвърли от дома ти и избива близките ти, и когато дойде Видьов ден и нещата се обърнат и ти станеш по силния, няма ли да си потърсиш отнетото. дай боже и България да стане толкова силна ,че да може да се обедени с български говорящите отнети и територии!

Коментар

• Първоначално изпратено от baiH
        Нали знаете че при човекоядците е нормалното меню е ближния.
        Палестинците вече и човекоядци ли станаха?... Ама няма да се очудя... То като оградиш толкова много хора на толкова малко място с телени огради и бетонни стени... и не даваш и пиле да прехвръкне, нищо чудно хората да станат и канибали... Примери в историята много.
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

чунчо, ти бизнес в концентрационен лагер развивал ли си?! Имаш ли дори и бегла идея що е то ивицата Газа? Колко е голяма? Колко хора живеят там?

Ивицата Газа е един правоъгълник дълъг около 40 км и широк 7-8 км. На тази "територия" са натъпкани да живеят 1,7 милиона човека. Отвсякъде са оградени с телени мрежи, бетонни стени и морска блокада. Нула комуникации, нула ресурси и нула сигурност! Какъв бизнес може да се развива там? Никакъв!... Накратко, говориш с гъза си...
          Значи са си го заслужили. Нали искаха автономия. ето имат я и в най скоро време ще станат самостоятелна държава. А ти как намираш хора за които камилата е по скъпа от човека(жената)? Много си демократичен, ама ти трябват 20 манафа да ти се изредят за да ти уври манерката, че ценностите на Арабския(мюсюлманския) свят не трябва да се толерират по никакък повод. Да си спомним ,за кланетата на хиляди хора в Армения Македомия и Одринска Тракия през 19 век. Съвсем скоро е било прадедите ни са клани като овце, както Милошевич изтреби хиляди невинни. Докато тези нации не започнат да зачитат правата на човека. не трябва да бъдат толерирани. Това са изверги. Дадеш ли им власт свършено е с цивилизацията.
          Last edited by 4un4o; 14.09.2011, 17:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
            Между другото нещо друго освен wikipedia-та да чета ли, или това ми е достатъчно?

Коментар

Британският мандат е прекратен през 1948 година, и на 14 май премиерът Давид Бен Гурион обявява независимостта на израелската държава. Тя е призната веднага от САЩ, СССР и много други страни, но не и от съседните арабски държави. В следващите няколко дни близо 700 ливански, 1900 сирийски, 4000 иракски и 2800 египетски войници нападат новата държава,[23] полагайки началото на израелско-арабските войни и съвременния Израелско-арабски конфликт. Да видим кой кого напада и кой се защитава? и тогава да говорим за глупостите ти!
              http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%...B0%D0%B5%D0%BB
              Ето ти да се ограмотиш малко.
              Хахаха, т.е. ти броиш това нападение срещу Израел за началото на конфликта така ли? А това, че там се появява държава Израел, това го приемаш за даденост? Тя е паднала от космоса или господ бог е звъннал и е казал "Там ще е", пък гадните араби ритат срещу ръжена и нападат горката, слаба, нова държава, ... която съответно някак си им разказва играта в резултат. Да много имам да се ограмотявам

Това е все едно аз да дойда увас, хванат под ръка с един въоръжен до зъби английски войник и да се настаня в хола и да кажа - тука ще е мойта стая и само аз имам права в тая стая, а другите ако ползвате хола сте ми на гости и да внимавате в картинката. След това да почна постепенно да те изритвам теб и семейството ти от хола. В един момент ти естествено се вбесяваш и се опиташ да ме изриташ мен от хола и в тоя момент идва пак английския войник и ти строшава носа щото си ме нападнал супер нагло в собствения ми хол. След това, след като веднъж съм се настанил в хола почвам да се оплаквам, че хола е преходен, че не мога да си го защитавам от тебе и за това завземам и кухнята и коридора и теб те наритвам с килера и ти казвам - ще ядеш само ако ти пратят храна отвън и аз ще проверявам какво ти пращат и да траеш, че ще ти спра провизиите.

Та горе долу така и арабите нападат горкия Израел.

Айде отивам да се ограмотявам, че много има да уча ...

Коментар

Никой не им пречи на палестинците да развиват бизнес в териториите си и да се препитават от това. ама ги мързи.
                чунчо, ти бизнес в концентрационен лагер развивал ли си?! Имаш ли дори и бегла идея що е то ивицата Газа? Колко е голяма? Колко хора живеят там?

Ивицата Газа е един правоъгълник дълъг около 40 км и широк 7-8 км. На тази "територия" са натъпкани да живеят 1,7 милиона човека. Отвсякъде са оградени с телени мрежи, бетонни стени и морска блокада. Нула комуникации, нула ресурси и нула сигурност! Какъв бизнес може да се развива там? Никакъв!... Накратко, говориш с гъза си...
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                  Пешка Турция има оръжие и армия с която може да помете евреите ,обратното твърдение е заблуда.Също така арабите ще обсипят с пари - петродолари Турция ако го направи ..т.е. става въпрос за пари.Те много добре осъзнават своята сила и затова се репчат ,срещу заплащане разбира се. Ако нападнат ще измучат много пари и няма друг начин да се предотврати освен да им се дадат много пари от друго място..но ОТКЪДЕ ? това е въпроса и кой да им плати.Кой да плати да нападнат - ИМА ! Въпреки ,че евреите са многокаратно по слаби във военно отношение , ще нанесат такива големи загуби че Ердоган ще трябва да избяга от Турция въпреки победата , която му е гарантирана от военната машина. Най съществения риск е военните въпреки че ще се справят с Израел накрая да не го смачкат него , а те със сигурност ще го направят при всички положения.
                  Страната има над 4000 съвременни танка и над 10 000 бронирани машини, както и над 2000 бойни самолета и вертолета. Техниката на Израел е последно поколение, като страната освен внос осъществява и разработка на пълен спектър въоръжения — безпилотни самолети, броня, лазерно оръжие, космически спътници и балистични ракети. Цялата територия на Израел е защитена от т.нар. ракетен щит. Вероятно още от 1967 г. страната разполага със собствено атомно оръжие, разработено в изследователския център край Димона, в пустинята Негев. По неофициални данни ядреният арсенал наброява не по-малко от 80 бойни глави,[27] като Израел разполага с междуконтинентални ракети тип Йерихон-3 с обсег до 11 500 километра.[28]
                  Това е за теб. Турция има ли космически спътници ,че не ми е ясно. и лазерно оръжие???

Коментар

• Аз, като не много запознат с турската политика, да питам:
                    - Що сте решили, че Турция ще напада Израел? Не, че Израел не си заслужават боя, но ако е само затова, че турците са разработили своя система за опознаване на самолетите... То по тази логика те може да се готвят за война и срещу всеки друг от НАТО.
                    А иначе вероятността за война с Израел е 50/50 - или ще има, или ще няма.
                    Някои умират да си чешат езиците по всякакви теми.

Коментар

• Първоначално изпратено от simo.smo Разгледай мнение
                      Кой им е дал земя и от къде я е взел, че да им я даде?

На теб по-лесно (по-доходоносно) ли ти е да се самовзривиш някъде в Израел, отколкото да си работиш и да си живееш живота? Ако това е по-лесното, защо не го направиш и ти?

Честно, такива си ги наплещил, че даже няма смисъл да коментирам повече....
                      Британският мандат е прекратен през 1948 година, и на 14 май премиерът Давид Бен Гурион обявява независимостта на израелската държава. Тя е призната веднага от САЩ, СССР и много други страни, но не и от съседните арабски държави. В следващите няколко дни близо 700 ливански, 1900 сирийски, 4000 иракски и 2800 египетски войници нападат новата държава,[23] полагайки началото на израелско-арабските войни и съвременния Израелско-арабски конфликт. Да видим кой кого напада и кой се защитава? и тогава да говорим за глупостите ти!
                      http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%...B0%D0%B5%D0%BB
                      Ето ти да се ограмотиш малко.
                      Last edited by 4un4o; 14.09.2011, 16:32.

Коментар

Ами те и по-голямата част от нашите цигани живеят при същите условия. А какво, да кажем за целия арабски свят. Ако ги боли колкото ги мързи до сега един жив арабин нямаше да има. Дадоха им земя (ама била корава и трудно се обработвала) и по лесно е да правиш атентати и да получаваш кинти от антиеврейски настроени богати арабели за тази си дейност. Стените са предпазна мярка за нахлуване на терористи в Израел. Никой не им пречи на палестинците да развиват бизнес в териториите си и да се препитават от това. ама ги мързи.
                        Кой им е дал земя и от къде я е взел, че да им я даде?

На теб по-лесно (по-доходоносно) ли ти е да се самовзривиш някъде в Израел, отколкото да си работиш и да си живееш живота? Ако това е по-лесното, защо не го направиш и ти?

Честно, такива си ги наплещил, че даже няма смисъл да коментирам повече....

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                          не мога да разбера как така си седнал да съдиш израел пред турция при положение, че ...
                          Аз не ги съдя по принцип, а по конкретен повод!!! Конкретният повод се казва морска блокада на ивицата Газа от страна на държавата Израел. Осъждам отношението на Израел и подкрепям изцяло отношението на Турция по този въпрос... Всеки нормален човек с необременено чувство за справедливост би постъпил като мен... Всички останали куци доводи на проеврейското лоби са именно това, куци доводи, нямащи нищо общо с конкретния случай!

Коментар

На всеки нормален човек трябва да му пука, защото гаврите са направо садистични... Колко човека от пишещите в тази тема знаят какво става когато ЕС реши да достави няколко цистерни с бензин като помощ за концлагеристите от ивицата Газа?... Държавата Израел спира тези цистерни на границата и събира данъци и акцизи върху тях преди да ги пусне!!! Но не си мислете че тези пари влизат автоматично в касите на "администрацията" в Газа... Няма такъв филм! Всеки разход на това "самоуправление" трябва да бъде предварително удобрен от държавата Израел и едва тогава тези пари може да се отпуснат, но може и да не се отпуснат ако държавата Израел е в режим на наказателна акция!
                            не мога да разбера как така си седнал да съдиш израел пред турция при положение, че дедите ни са клани от турците, които сега го отричат, че и жертви се изкарват.

бащата на светската турска държава Кемал Ататюрк седи в основата на Арменския Геноцид, който Турция така и не иска да признае...

както беше писал един колега тук - секса ти е малко и се чудиш кви глупости да редиш..или дет' се вика - правиш се на интересен
                            Last edited by bertram; 14.09.2011, 16:11.
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                              Израел и Палестина са във Война.
                              Войната свърши още през 1967 г. От тогава палестинците биват прогонени от земите им и натикани в малката имвица земя наречена Газа. Сега вече няма война. Все едно да кажеш че по време на лагерите Освиенцим и Дахау германците и евреите са били във война?! каква война когато единият е въоръжен до зъби с най-модерна техника, а другият е затворен гол и бос зад телените мрежи?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                                Не вярвам на някого да му пука за хората.Просто използват факта за лични цели и амбиции
                                На всеки нормален човек трябва да му пука, защото гаврите са направо садистични... Колко човека от пишещите в тази тема знаят какво става когато ЕС реши да достави няколко цистерни с бензин като помощ за концлагеристите от ивицата Газа?... Държавата Израел спира тези цистерни на границата и събира данъци и акцизи върху тях преди да ги пусне!!! Но не си мислете че тези пари влизат автоматично в касите на "администрацията" в Газа... Няма такъв филм! Всеки разход на това "самоуправление" трябва да бъде предварително удобрен от държавата Израел и едва тогава тези пари може да се отпуснат, но може и да не се отпуснат ако държавата Израел е в режим на наказателна акция!

Коментар

Working...
                                X