IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Война Турция - Израел. Вероятността вече е над 50%.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мастър, колко са били палестинците в Ивицата Газа през 1967г?
    Отговорът има отношение към въпроса за "Най-големия концентрационен лагер".

п.п.Нали знаеш, че там е една от най-високите раждаемсоти и с най-малък цикъл.

Коментар

• В края на 19 век и в началото на 20-то евреите са започнали да ИЗКУПУВАТ каменистата земя от арабите за жълти стотинки. Обработвали са, облагородявали и т.н. В един момент арабите се светнали за какво става дума, защото с променената собственост се променял и етническия състав, но било ту лейт. Процесът бил в ход и почти необратим.
      На мястото на сегашните богати арабски страни ревящи сега с/у Израел е имало едни въшливи бандустани занимаващи се предимно с риболов.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        От педали докарали по педалска линия коронован педал вкарал България в две национални катастрофи и загубила от това 1/4 от територията и населението си.... акъл не щем!

Твоите хомосексуални излияния не ме интересуват. Марш при манафите да си намериш любовник. Типична трансформация на комунист-русофил в туркофил....

Коментар

• Вече е късно историята да се върне. Хвърлих един поглед на картата кое е Израел кое е Палестина.

Това в тъмно зеленото е Палестина.

Израелците са постъпили несправедливо, защото винаги са били един стиснат народ. Трябвало е да разделят държавата по-равно.

От друга страна блокадата на Гъза я подкрепям за да не се вкарват оръжия по море там. Да се проверяват корабите а който откаже стрелба.
          Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Мастер искаш ли да заложиш. Предлагам ти изгоден залог.

Според теб е 50% - 1:1. Аз съм готов на 1:5 да заложа, че няма да има.

Срок - 1 година. Все пак трябва да има някакво ограничение във времето.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              Пешка Турция има оръжие и армия с която може да помете евреите ,обратното твърдение е заблуда.Също така арабите ще обсипят с пари - петродолари Турция ако го направи ..т.е. става въпрос за пари.Те много добре осъзнават своята сила и затова се репчат ,срещу заплащане разбира се. Ако нападнат ще измучат много пари и няма друг начин да се предотврати освен да им се дадат много пари от друго място..но ОТКЪДЕ ? това е въпроса и кой да им плати.Кой да плати да нападнат - ИМА ! Въпреки ,че евреите са многокаратно по слаби във военно отношение , ще нанесат такива големи загуби че Ердоган ще трябва да избяга от Турция въпреки победата , която му е гарантирана от военната машина. Най съществения риск е военните въпреки че ще се справят с Израел накрая да не го смачкат него , а те със сигурност ще го направят при всички положения.
              Трейдър да не би да искаш да ми кажеш че арабелите имат повече пари от евреите?????!!!!!!!!!!!!!!!!!Ти осъзнаваш ли ЯСНО факта че ИЗРАЕЛ Е ЯДРЕНА ДЪРЖАВА

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                По същата логика какъв процент при основаването на Българската държава са били българи? Какво значение има това, след като тези хора са сключили съюз да живеят и да се отбраняват заедно(създали са Държава) и се самоопределят като еврей?
                Преобладаващата част мойто момче са били българи, точно за това става дума.

По абсолютно същата логика сега гърците могат да си направят на територията на България гръцка държава, защото едно време е била тяхна, пък няма значение, че нямат и 2% от населението на тази държава, щом имат историческите си претенции и зад гърба си някоя велика сила.

Просто спирам да споря, щом за теб няма значение като какво се самоопределеня преобладаващото население на дадена държава, то какво повече да си говорим.

Коментар

• Първоначално изпратено от simo.smo Разгледай мнение
                  Така, спри да ме пращаш да се ограмотя, ами направо ме ограмоти ти - кажи ми знаеш ли какъв процент от населението на новосъздадената държава Израел са били евреи, тогава когато е основана като подчертавам еврейска държава. И спри да гледаш в wikipedia-та, там това не го пише.
                  По същата логика какъв процент при основаването на Българската държава са били българи? Какво значение има това, след като тези хора са сключили съюз да живеят и да се отбраняват заедно(създали са Държава) и се самоопределят като еврей?

Коментар

Първо прочети къде е възникнала еврейската държава и тогава говори глупости. Ако някой по силен дойде и те изхвърли от дома ти и избива близките ти, и когато дойде Видьов ден и нещата се обърнат и ти станеш по силния, няма ли да си потърсиш отнетото. дай боже и България да стане толкова силна ,че да може да се обедени с български говорящите отнети и територии!
                    Така, спри да ме пращаш да се ограмотя, ами направо ме ограмоти ти - кажи ми знаеш ли какъв процент от населението на новосъздадената държава Израел са били евреи, тогава когато е основана като подчертавам еврейска държава. И спри да гледаш в wikipedia-та, там това не го пише.

Коментар

А ако този някой друг ти го е забил отзад , ще му се връткаш ли, както правиш сега?
                      Чунчо, много си неадекватен днес. Повече от обикновено... Да не те е нагряло много слънцето?
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Нормален човек е всеки който реагира нормално на условията в които е поставен!
                        Не прави на другите това, което не би желал някой друг да прави с теб!
                        А ако този някой друг ти го е забил отзад , ще му се връткаш ли, както правиш сега?

Коментар

• Първоначално изпратено от baiH
                          Аиде кажи де.....Какво е нормален човек? Моля!
                          Нормален човек е всеки който реагира нормално на условията в които е поставен!
                          Не прави на другите това, което не би желал някой друг да прави с теб!
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Не знаех, че концлагерите в наше време са част от цивилизацията... И на мен да ме изгонят от земята ми, да си я припишат и да почнат да си строят къщи върху нея, да ме натикат в миша дупка мен и семейството ми, да я оградят тази дупка с телени мрежи и бетонни стени, да ме обявят за терорист щото правя опити да си я върна... хмммм... и аз бих станал изверг!

Основаването на държавата Израел обаче е само част от хилядолетната история на евреите. Полулегендарното Давидово царство е първото единно държавно формирование на евреите. Според повечето историци то е съществувало между 1020 и 930 година преди Христа, и е основано след като еврейските народи в Ерец Израел, преди това обединени в племена от т.нар. Съдии на Израил, образуват съюз. Саул от племето на последният според книгата Битие син на Иаков Венямин става първият цар на държавата (разказано е в Библията, Първа книга на царете). Вторият (или третият, ако се брои Йевосфей) цар — Давид, определя за столица Йерусалим и укрепва царство
                            Ти да си чул по това време да има палестинска държава
                            Палестина (латински: Syria Palæstina; иврит: פלשתינה Палестина, ארץ־ישראל Ерец Израел; арабски: فلسطين Филастин) е регион в Близкия Изток, граничещ със Средиземно море.
                            Колкото Македония е държава толкова и Палестина.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                              Какво ли още има да видим?
                              От педали докарали по педалска линия коронован педал вкарал България в две национални катастрофи и загубила от това 1/4 от територията и населението си.... акъл не щем!

Коментар

Дадеш ли им власт свършено е цивилизацията.
                                Не знаех, че концлагерите в наше време са част от цивилизацията... И на мен да ме изгонят от земята ми, да си я припишат и да почнат да си строят къщи върху нея, да ме натикат в миша дупка мен и семейството ми, да я оградят тази дупка с телени мрежи и бетонни стени, да ме обявят за терорист щото правя опити да си я върна... хмммм... и аз бих станал изверг!

Коментар

Working...
                                X