Първоначално изпратено от toto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврозоната експлодира. Нашите медии въвеждат цензура.
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от toto Разгледай мнениеМаджо, темата не е за имоти, но да попитам, ти като си богат и не искаш да живееш с бедняци в един вход, що не си купиш в сграда само с богаташи?
Какъв ти е проблема точно?Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеОтговора е лесен... Когато приключи прехода ще има 5%-10% богати хора, 30-40% средна класа с ипотека за жилище, 20-30% работници живеещи под наем,10-15% мизерници, мързеливци и тъпаци едва свързващи двата края, надяващи се да се върне комунизма и да се вземе от богатите за да се даде на тях... Собсвтеността на имоти и акции ще се съсредоточава във все по-малко ръце, а обема на кредитите ще нарасне в пъти. Но за да стане това факт са нужни според мен поне още 20 години...
Тепърва трябва да се въведат още регулации особено в жилищната собственост, защото не е недопустимо в една сграда да живеят богати хора и мизернции, които няма какво да ядат , да не гововрим за плащане на общи разходи, но с наследени апартаменти... Трябва да мине време докато тези хора разпродадат тези си имоти на заможни и умни хора, а не на такива взели ги по един или друг начин преди 89год.
Какъв ти е проблема точно?
Коментар
-
Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнениеОсновния проблем не са политиците а хората от народа. В последните десетилетия 70% от българския народ се превърна в едно разплуто стадо хленчещи овце които се клатушкат в ритъма на чалгата , наливат се от сутрин до вечер с домашен дестилат, псуват целия си живот и всичко около тях и не им пука.. Ако хората бяха на място тия "политици" отдавна щяха да бъдат избити, в затвора или прогонени в чужбина. А циганите щяха да бъдат впрегнати да работят на полето да изхранват България и който не ще да работи ГЛАД и никакви помощи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеСтоилов, аз себе си имам за богат човек... Ама си живея в хАпартамент и си ми е перфектно. В къща никога не бих живял, защото не ме кефи... А освен това най-богатия човек, който познвам и е мултимилионер също си живее в центъра на Софето и не му пука... Това клише, че богатия трябва да живее в къща е ебаси смеха, направо не е истина... Ама дето се вика ако някой има нужда от допълнително чувство за престиж нека си живее в къща. Но къщата определено не е показател за благосъстоянието на един човек... Омръзнало ми е от клишета... Това с къщата е старо... Другото, което ме кефи е ,че всеки уважаващ себе си бизнесмен трябва да кара кола за 100 бона.. Еми аз пък карам колело и имам кола 12 000 лева... и не ми пречи даже напротив...
Различни хора, различни приоритети... Едни купуваха акции на HDPAT, защото било престижно да имаш акции в такава голяма компания. Същите тези хора НЕ купуват акции в София Комерс, защото лихварството не било достоен бизнес и т.н ...и т.н.
Абе това човешката психология е по трудно от инвестирането и правенето на мангизи...Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Стоилов, аз себе си имам за богат човек... Ама си живея в хАпартамент и си ми е перфектно. В къща никога не бих живял, защото не ме кефи... А освен това най-богатия човек, който познвам и е мултимилионер също си живее в центъра на Софето и не му пука... Това клише, че богатия трябва да живее в къща е ебаси смеха, направо не е истина... Ама дето се вика ако някой има нужда от допълнително чувство за престиж нека си живее в къща. Но къщата определено не е показател за благосъстоянието на един човек... Омръзнало ми е от клишета... Това с къщата е старо... Другото, което ме кефи е ,че всеки уважаващ себе си бизнесмен трябва да кара кола за 100 бона.. Еми аз пък карам колело и имам кола 12 000 лева... и не ми пречи даже напротив...
Различни хора, различни приоритети... Едни купуваха акции на HDPAT, защото било престижно да имаш акции в такава голяма компания. Същите тези хора НЕ купуват акции в София Комерс, защото лихварството не било достоен бизнес и т.н ...и т.н.
Абе това човешката психология е по трудно от инвестирането и правенето на мангизи...Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнениеСлучайно да знаеш какво е МЗР , колко процента е в БГ , колко са парите в брой и кредитите ? Не е лошо да се запознаеш преди да пишеш глупости.
Кой ги кара насила "богатите" да живеят в една сграда с "мизерниците" ? , Или ти се имаш за "богат" и те дразнят комшиите ти пенсионери и безработни ?
п.с
Не съм видял богат човек да живее в хапартамент , та дори бил той и тухлен
Коментар
-
Случайно да знаеш какво е МЗР , колко процента е в БГ , колко са парите в брой и кредитите ? Не е лошо да се запознаеш преди да пишеш глупости.
Кой ги кара насила "богатите" да живеят в една сграда с "мизерниците" ? , Или ти се имаш за "богат" и те дразнят комшиите ти пенсионери и безработни ?
п.с
Не съм видял богат човек да живее в хапартамент , та дори бил той и тухлен
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеОтговора е лесен... Когато приключи прехода ще има 5%-10% богати хора, 30-40% средна класа с ипотека за жилище, 20-30% работници живеещи под наем,10-15% мизерници, мързеливци и тъпаци едва свързващи двата края, надяващи се да се върне комунизма и да се вземе от богатите за да се даде на тях... Собсвтеността на имоти и акции ще се съсредоточава във все по-малко ръце, а обема на кредитите ще нарасне в пъти. Но за да стане това факт са нужни според мен поне още 20 години...
Тепърва трябва да се въведат още регулации особено в жилищната собственост, защото не е недопустимо в една сграда да живеят богати хора и мизернции, които няма какво да ядат , да не гововрим за плащане на общи разходи, но с наследени апартаменти... Трябва да мине време докато тези хора разпродадат тези си имоти на заможни и умни хора, а не на такива взели ги по един или друг начин преди 89год.Last edited by SStoilov; 13.09.2011, 17:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеПерун, оди се пери!това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеА как ще познаем кога е дошъл краят на прехода? И какво следва след това!?
Тепърва трябва да се въведат още регулации особено в жилищната собственост, защото не е недопустимо в една сграда да живеят богати хора и мизернции, които няма какво да ядат , да не гововрим за плащане на общи разходи, но с наследени апартаменти... Трябва да мине време докато тези хора разпродадат тези си имоти на заможни и умни хора, а не на такива взели ги по един или друг начин преди 89год.Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Perun Разгледай мнениеМного правилно казано, турското присъствие е дало много на народа ни през възраждането, но никой не го оценява. Я погледнете какъв икономически подем бележат нашите съседи последните години, лошо ли щеше да ни е и ние да участваме в него, а не само да гледаме отстрани?
Винаги съм смятал, че колкото по-малка е една държава, то толкова е по-слаба, защото и малките и големите държави следва да покриват едни разходи по управлението на народа и поддържането на държавата, които така или иначе ги има. На глямата държава разходите са относително малки спрямо БВП, обаче на малките дъжави този относителен дял е голям ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеА как ще познаем кога е дошъл краят на прехода? И какво следва след това!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mnz Разгледай мнениеАбе стига вече с тези революции, не ви ли стига тази от 1990г., и после другата от 1997г. Стига толкова революции, работа трябва за да завършим прехода и търпение за да дочакаме неговия край.
Коментар
Коментар