IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Преброяване 2011 - ромите намалели с 45 000?!?!?!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнение
    Терминал две.................ама накъде ?

    Тук цигани, в европа - също навсякъде цигани . Верно , че от други дестинации, ама пак цигани..........


    НАКЪДЕ ДА ХВАНА, ЧЕ ДА НЕ СРЕЩНА ЦИГАНИ ??????????????
    Аз се замислям много сериозно за Австралия

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
      Най-много до 10-15 години ще си имаме циганин президент и тогава познайте каква съдебна система, МВР и армия ще имаме. Ще го сравняват с Обама, но много по-вероятно е да си е един Мугабе или Бокаса 1 ви.
      Дон Цеци го каза - "скоро президент циганин", а той може да е криминален елемент, но определено не е глупак, за разлика от повечето българи.
      Тя, системата, сега не иска да работи, с смятайте главния прокурор и президента да са цигани?! Зимбабве и отношението към белите там ще е песен в сравнение с това което ще става тук, на българите просто имуществото ще се взема както бе сторено с белите в Зимбабве и със сърбите в Косово и Босна. Който се съпротивлява ще бъде убит - Точно както там, дори без съпротива убийства ще има, пак точно както там. За какво да те оставят жив, ако ти вземат имота? Ако са изнасили дъщеря ти и са взели сина ти за органи, да те оставят жив? Забрави! "Родната полиция" ли ще ви пази? Тя сега не пази никого, а след 10-15 години когато и тя вече ще е пълна с цигани и на чело на МВР ще са пак цигани?
      Грабежите и убийствата и сега се правят абсолютно безнаказано в малките селища, където няма никаква централна власт и където най-силни са вече циганите, които вече са въоръжени и с огнестрелни оръжия.
      Докопат ли изпълнителната власт ще се конфискуват направо имоти, земя, фабрики и т.н. И иди се оплаквай на арменския поп, ще си благодарен ако въобще останеш жив. Вероятно ще има и търговия с органи на българи, като в Косово, а момичетата и децата ще ги продават - пак като в Косово и Чечня, освен ако направо не ги убиват. Етническите чистки се правят навсякъде по един и същи начин. Само разделение на страната, на поне 2 части, би спасило част от населението - българи и турци от едната страна, от другата - цигани. Прекалено е късно вече за каквото и да е друго. Раждаемостта им е повече от 50% от на всички останали, а младото им поколение в 90 % е лумпенизирано до почти животинско състояние. Милост от такива няма да дочакате. Културните хора убиват, а какво остава за полу-животни. Само въпрос на време е още малко да порасне и да започне да върлува в крайните квартали на градовете и да навлиза и към центровете на банди. Това са и гласоподавателите след няколко години. Как мислите, те за българин ли ще гласуват или за циганин?! Духът вече е вън от бутилката, само гражданска война може да спаси част от българите, обаче се съмнявам. На политиците на всичките до един, децата им са в чужбина (Бойко, Доган, Костов и т.н.), а точно те крепят циганизацията на страната. Тоест, те няма да позволяват българите да се бранят до последно. ЕС, НАТО, ООН ... ще се намесят? Ха, наивници! За Зимбабве не гъкнаха, видяхме и в Босна и в Косово какво стана, в Чечня където чеченците просто изклаха и изгониха руснаците, в Руанда... Това са абсолютно импотентни организации, а и никой няма интерес да брани българите, които сами се закопаха с простотията си и липсата си на елементарен инстинкт за самосъхранение. Сърбите поне се браниха, остана им поне част от Събия, а тук 90 % от мършата ще си иде както си заминава до сега. С наведена главица и ще ги е страх повече да не ги вземат за некултурни, отколкото да опъват щерките им пред тях, докато бавно им режат гърлото.
      снощи ми откраднаха бензина, деба тейната циганска верица деба
      Импе - мангустите трябва спешно да бъдат редуцирани. мощно напалм или трудова повинност - да се научат как се вади хляба с труд.

      Коментар


      • Кое по-точно е крайно? Нима сме ДЛЪЖНИ да храним някакви изроди и да им търпим престъпленията? Аз не виждам нещо невъзможно, в смисъл противоправно на ДЪРЖАВНИТЕ мерки които препоръчвам - напротив - привличането на сънародници от други страни и особено защитата на собствеността и животът на гражданите, е единствената възможна политика в много страни.

        Относно мерките, които всеки от нас предлагам да вземе - в тях няма нищо незаконно или нередно, напук на медийните подлоги, които едва ли не се опитват на НАС да ни вменят чувство за вина, че хъхрещите получовеци си захвърлят малките и ги оставят да мрат от глад.
        Last edited by Императорът; 22.07.2011, 16:41.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

        Коментар


        • Прав си Импе, но си много краен, което прави плана ти невъзможен за изпълнение изначално. Реално нещата не са чак толкова зле и както ти ги показваш и все още, ако се пипне здраво, сиъуацията е поправими. За съжаление и аз смятам, че до 20-на години, ще достигнем point of no return и след това ще ни остане само името, но искрено се надявам, че бъркам и че подобни предположения с дълга перспектива са погрешни.

          За развеселяване на обстановката - ето приемр за "истинска" жураналистика и от от един от най-уважаваните вестници 24 часа A+ | A-
          Ромите намалели с 55 000
          - е, как 370К-325К=55К не знам, но явно "журналистът" знае и не само знае, но го има изтипосано и на пърявата страница на печатното издание, и в интернет страницата им - тотални идиоти на квадрат. Ужас, но е факт, че там където мине Доган и неговият холдинг нивото рязко пада, което пък потвърждава тезите на Импето за унтерменшите, но........

          Може би наистина, след някоя и друга година, на такива като мен ще им писне и ще се вдигнат - въпросът е дали ще се вдигнат към терминал 2 или към парламента....
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

          Коментар


          • Не бързайте да обвините статистиката - всъщност тя може и да е права, за себе си, макар и семантично. Според мен ключът е в успеха на доктрината на ДПС за "потурчване" на циганите, и по този начин приобщяването им към партията. Така че, напълно е възможно циганите да са писали масово, че са "турци", каквото и да означава това в техния случай...
            Custodite sortem vestram

            Коментар


            • Първо - незабавно уволнение на шефката на НСИ. Затова ли бяха пропилени десетки милиони от данъците ни - за да ни тръснат сега тия абсурдни данни? Вина носят и преброителите - как може да виждат, че пред тях стои хъхряк и да го пишат човек, било то турчин или Българин?


              Иначе Жей рисува апокалиптическа картина, която трудно ще се осъществи само по една причина - ако гнусотиите ни прогонят или избият, самите те ще измрат, това ще се случи и ако станат мнозинство и изцяло завладеят някои райони, просто защото няма да има кой да ги храни, а когато разграбят всичко - какво ще правят те, дето са неспособни да отгледат едни картофи? Първо ще си изядат чааветата, а после?


              Иначе е прав, че ако най-спешно не се вземат нужните мерки, положението ще стане страшно. А мерките са елементарни:
              - Спиране на всякаква издръжка на хъхряшката измет.
              - Безмилостно смазване на хъхряшкият бандитизъм.
              - Премахване на незаконните мангалски развъдници.
              - Отнемане на Българското гражданство на същества, които не са Българи, не могат да пишат, четат и говорят по Български.
              - Пълна забрана на дейността в България на всякакви престъпни мангалозащитни организации - те се борят за етнически привилегии на мангалите, в пълно противоречие с Българската Конституция и Всеобщата декларация за Правата на човека. Всички членове на подобни организации, стъпили на Българска земя да бъдат третирани като терористи.
              - Забрана на мангалските партии и всички фондации, подпомагащи лица на етнически принцип - по горепосочената причина.
              - Дългосрочна програма за привличане в България на:
              А/ Българи, емигрирали през последните 20 години - колкото се може повече;
              Б/ Етнически Българи от Македониа, Западните покрайнини, Одринска и Беломорска Тракия, Бесарапия, Волшка България - поне 600-700 000 (нещо постижимо, понеже външните Българи са поне 5-6 000 000.
              В/ Ограничен брой емигранти от Азия, може и малко от Негрия - но на малки "партиди" подбрани внимателно хора - и да не се допуска гетовизиране отстрана на тези емигранти. Общ брой - до 250 000.

              Всичко по отношение на хъхряците до голяма степен е въпрос и на гражданска съвест:

              Крайно време е да престанем да бъдем човечни и състрадателни към твари, у които няма нито човещина, нито състрадание:
              - Ако мангал се мъчи да ви продаде нещо, не купувайте, колкото и да е евтино;
              - Ако чааве проси стотинки, не му давайте, ако ще от глад да умира;
              - Ако имате нещо за вторични суровини, занесете си го до пункта сами;
              - Не хвърляйте в контейнерите нищо годно за ядене или употреба;
              - Пазете зорко имотът си, за да не могат изродите да грабят;
              - Ако сте дискриминирани за сметка на гнусното племе, не мълчете, а си търсете правата, най-добре чрез съдът;
              - Преди да си платите данъците, намерете всички законни начини да ги намалите – 10 лева по-малко платен данък от вас – бутилка ракия по-малко за гнусния циганор.
              - Не се поддавайте и на сополивите кампании по медиите - да станете приемен родител или да нахраните гладно "дете", защото знаем кои си захвърлят малките. Вместо да храните малък мангал, ако нямате свое дете, говорете с ваши близки или приятели - разберете се, ако си родят още едно Българче, да ви го дадат за осиновяване или вие доброволно да го подпомагате, а ако имате 1-2 лева за СМС, по-добре ги пуснете в пощенската кутия на някой беден пенсионер от вашия блок - той ги е заслужил много повече от гнуснявото човекоподобно чааве.
              - Не давайте и пари на Бг-УНИЦЕФ, въпреки голямото данъчно облекчение - всички тия пари отиват в мангалските гърла. Подбирайте внимателно благотворителните каузи, в които участвате - за да подпомагате ХОРА, а не изроди.




              Не забравяйте нито за миг, че мангалите са паразити, че оцеляват и се плодят като плъхове само защото ги храним. Не забравяйте, че мангалът, който ви продава нещо, го е откраднал от някой като вас или продава контрабанда, не забравяйте, че мръсното чааве, което жално ви проси стотинки, утре ще граби и тероризира вашето дете, не забравяйте, че мангалите, дето ще ви отнесат старата готварска печка, се мъкнат с мръсна незаконна каруца, водена от нерегистриран никъде кон, докато вие плащате данъци и вадите куп документи за малката булонка на детето си, не забравяйте, че тия дето ровят по кофите получават пожизнени помощи от джоба ви, късайки от залъкът на старите ви родители, не забравяйте, че тази страна е наша, а не на мръсните мангали, които са единственото племе, несъздало никога нито държава, нито писменост поради вродената си непълноценност и негодност за нищо, не забравяйте, че вие сте господари и никой няма право да харчи вашите данъци против волята ви, за да храни тия, дето ви грабят и убиват, не забравяйте, че мангалите са зверове и изроди, които отговарят на благодеянието със зло и с това стоят много по-ниско в морално отношение дори от най-свирепите хищници в природата и заради това не заслужават никаква милост или снизхождение !!!

              Нека нашата НЕТОЛЕРАНТНОСТ започне от днес.


              ДА ПРЕБЪДЕ БЪЛГАРИЯ !!!
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнение
                Терминал две.................ама накъде ?

                Тук цигани, в европа - също навсякъде цигани . Верно , че от други дестинации, ама пак цигани..........


                НАКЪДЕ ДА ХВАНА, ЧЕ ДА НЕ СРЕЩНА ЦИГАНИ ??????????????
                мдам, горе-долу навсякъде в европа положението е подобно на нашето, с някоя и друга година закъснение, но навсякъде процесите са необратими, освен при една определена ситуация, за която е забранено да се пише и говори. Жалко, но европа, по начина, по който я познаваме, е обречена и то само заради толерастията си, която унтерменшите използват идеално за целите
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                Коментар


                • aми не, не е реално - няма как едни 10% от населението да не запълнят изобщо въпросника - просто са прекалено голям процент. Моето мнение е, че тези 700К са надписаните хорица - просто ако ги пишат само българи съвсем ще омотат статистиката, а пък няма начин да се организират така, че всеки 10-ти надписан да гозапишат турчин, а всеки 20-ти - циганин. Естествено, мога и да греша, но това си е моето мнение, а и някакси се връзва с числата, които се извадиха....
                  Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
                  Макар че конспирациите явно са на мода, мисля че това което виждаме като числа е реално.
                  Трябва да се има предвид, че далеч не само българите отиват да живеят в чужбина. Това важи в пълна сила и за турците и циганите.

                  Самоопределянето не разбоирам защо е проблем. Принципно, ако някой не иска да го отнасят към дадена група - то защо някой ще го слага там?!? Моето предположение е, че на някои хора въпросника им се е видял дълъг и досаден и са пропуснали полетата, които не са задължителни. Ако за някой е важна етническата му (не)принадлежност, по-скоро би се определил към различна от неговата, отколкото да не се определя.
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                  Коментар


                  • Терминал две.................ама накъде ?

                    Тук цигани, в европа - също навсякъде цигани . Верно , че от други дестинации, ама пак цигани..........


                    НАКЪДЕ ДА ХВАНА, ЧЕ ДА НЕ СРЕЩНА ЦИГАНИ ??????????????

                    Коментар


                    • Напълно съм съгласен с Jay Gould, само че смятам годината 2020 за point of no return. даже мисля, че съм го казвал по-рано, ако не са ме изтрили. Това е краят на историята на България и вече почти нищо не може да се направи, освен ако веднага не се вземат мерки, като тези, които предлага Императора. Евтествено, няма да се вземат и ще бъдем свидетели на ужасите, които предвижда Jay. Ако още навремето се наблягаше на образование и разтурване на гетата, както и смелост на управниците да се изправят срещу проблем, от който могат да трупат само негативи и никакви облаги, може би, но само може би, ситуацията нямаше да е толкова безнадеждна. Сега просто страната ни умира и този процес е почти необратим.
                      И да напомня на Императора, че кастрирането е геноцид.....

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        да, де, ама и турците са намаляли със 160К. Пък едновремемнно с това има едни 700К дет не само не са се самоопределили, ама и изобщо липсват в справката на НСИ, както отбеляза и Джей. какви са тези 700К - българи, цигани, индианци, извънземни? И защо в данните на НСИ, те просто са извадени от картинката и диаграмките се правят без тях? Щото ако се включат, ще се оказже, че бъ;гарският етнос е намалял процентно от 84 на 77%, а българите в страната са намалели с около 1 млн., при реално дадено намалелни на всички живущи в страната с около 600К.

                        какви са тези 700К неопределени души????
                        Макар че конспирациите явно са на мода, мисля че това което виждаме като числа е реално.
                        Трябва да се има предвид, че далеч не само българите отиват да живеят в чужбина. Това важи в пълна сила и за турците и циганите.

                        Самоопределянето не разбоирам защо е проблем. Принципно, ако някой не иска да го отнасят към дадена група - то защо някой ще го слага там?!? Моето предположение е, че на някои хора въпросника им се е видял дълъг и досаден и са пропуснали полетата, които не са задължителни. Ако за някой е важна етническата му (не)принадлежност, по-скоро би се определил към различна от неговата, отколкото да не се определя.

                        Коментар


                        • Най-много до 10-15 години ще си имаме циганин президент и тогава познайте каква съдебна система, МВР и армия ще имаме. Ще го сравняват с Обама, но много по-вероятно е да си е един Мугабе или Бокаса 1 ви.
                          Дон Цеци го каза - "скоро президент циганин", а той може да е криминален елемент, но определено не е глупак, за разлика от повечето българи.
                          Тя, системата, сега не иска да работи, с смятайте главния прокурор и президента да са цигани?! Зимбабве и отношението към белите там ще е песен в сравнение с това което ще става тук, на българите просто имуществото ще се взема както бе сторено с белите в Зимбабве и със сърбите в Косово и Босна. Който се съпротивлява ще бъде убит - Точно както там, дори без съпротива убийства ще има, пак точно както там. За какво да те оставят жив, ако ти вземат имота? Ако са изнасили дъщеря ти и са взели сина ти за органи, да те оставят жив? Забрави! "Родната полиция" ли ще ви пази? Тя сега не пази никого, а след 10-15 години когато и тя вече ще е пълна с цигани и на чело на МВР ще са пак цигани?
                          Грабежите и убийствата и сега се правят абсолютно безнаказано в малките селища, където няма никаква централна власт и където най-силни са вече циганите, които вече са въоръжени и с огнестрелни оръжия.
                          Докопат ли изпълнителната власт ще се конфискуват направо имоти, земя, фабрики и т.н. И иди се оплаквай на арменския поп, ще си благодарен ако въобще останеш жив. Вероятно ще има и търговия с органи на българи, като в Косово, а момичетата и децата ще ги продават - пак като в Косово и Чечня, освен ако направо не ги убиват. Етническите чистки се правят навсякъде по един и същи начин. Само разделение на страната, на поне 2 части, би спасило част от населението - българи и турци от едната страна, от другата - цигани. Прекалено е късно вече за каквото и да е друго. Раждаемостта им е повече от 50% от на всички останали, а младото им поколение в 90 % е лумпенизирано до почти животинско състояние. Милост от такива няма да дочакате. Културните хора убиват, а какво остава за полу-животни. Само въпрос на време е още малко да порасне и да започне да върлува в крайните квартали на градовете и да навлиза и към центровете на банди. Това са и гласоподавателите след няколко години. Как мислите, те за българин ли ще гласуват или за циганин?! Духът вече е вън от бутилката, само гражданска война може да спаси част от българите, обаче се съмнявам. На политиците на всичките до един, децата им са в чужбина (Бойко, Доган, Костов и т.н.), а точно те крепят циганизацията на страната. Тоест, те няма да позволяват българите да се бранят до последно. ЕС, НАТО, ООН ... ще се намесят? Ха, наивници! За Зимбабве не гъкнаха, видяхме и в Босна и в Косово какво стана, в Чечня където чеченците просто изклаха и изгониха руснаците, в Руанда... Това са абсолютно импотентни организации, а и никой няма интерес да брани българите, които сами се закопаха с простотията си и липсата си на елементарен инстинкт за самосъхранение. Сърбите поне се браниха, остана им поне част от Събия, а тук 90 % от мършата ще си иде както си заминава до сега. С наведена главица и ще ги е страх повече да не ги вземат за некултурни, отколкото да опъват щерките им пред тях, докато бавно им режат гърлото.
                          Last edited by Jay Gould; 21.07.2011, 17:14.
                          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                            Ми аз се писах джедай например ...
                            Значи попадаш в графа "друго" А 700-те хиляди нищо не са писали... И на миналото преброяване е имало само 2к такива фантоми. Истинската картинка е много-много по-черна, особено имайки напредвид, че сред тия преброени 5.6 млн. българи има доста, които постоянно живеят в чужбина (и то точно от по-младите кохорти). Изобщо изчезването на нацията върви с пълна сила

                            Коментар


                            • Леле Импе,що си направил бре!!!

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                да, де, ама и турците са намаляли със 160К. Пък едновремемнно с това има едни 700К дет не само не са се самоопределили, ама и изобщо липсват в справката на НСИ, както отбеляза и Джей. какви са тези 700К - българи, цигани, индианци, извънземни? И защо в данните на НСИ, те просто са извадени от картинката и диаграмките се правят без тях? Щото ако се включат, ще се оказже, че бъ;гарският етнос е намалял процентно от 84 на 77%, а българите в страната са намалели с около 1 млн., при реално дадено намалелни на всички живущи в страната с около 600К.

                                какви са тези 700К неопределени души????
                                Ми аз се писах джедай например ...
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

                                Коментар

                                Working...
                                X