IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

9-ти Май - Ден на Победата

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
    Тия китайци наистина са като роботи-терминатори.
    Пичове, само вижте за какво става въпрос. Идеално прави редици и колони, идеален синхрон. Все едно, че компютър ги командва.
    Не знаех, че и те имат толкова могъща армия и толкова развити военни технологии.

China's Military Capabilities 1945-2015: Si Vis Pacem, Para Bellum - Chinese Armed Forces 2015

Американците не смеят да се дървят на китайците, щото знаят, че ще бъдат смачкани като хлебарки за нула време.
    Част от изделията в клипа са експортни и руски, други са купени, но китайците се развиват с огромна скорост. Особено в областта на флота.

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
      Нещо си се объркал, Факи. Основната част по ленд-лиза е за Великобритания.
      И не само това. Техниката, материалите и въоръжението представено по ленд-лиза не надминава 4% от произведеното от СССР. Подигравките за изпратените оръжия от страна на руските войници са доста показателни. Така например танковете Шърман са получили изразителното определение "братска могила за шест човека" и "ронсън" по аналогия на запалките ронсън. Били са с бензинов двигател и бензиновите им резервоари са се палили от пушечен изстрел!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Едно поздравче за всички ПИНДОСИ . А и за приятелките на Кончита Вурст , също . https://www.youtube.com/watch?v=rp86Nn2eSEY

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
          Мхм, Русия неизбежно я очаква съдбата на другото изкуствено образувание - Югославия...
          САЩ са на първо място между изкуствените образования. Само бутафорията с "войната срещу тероризма" ги държи заедно.
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
            Също така пропускат, че ако САЩ не бяха влезли във войната и не ги бяха осигурили с достатъчно надеждни оръжия, боеприпаси, самолети и храни, днес основния език в руслямия щеше да е немски.
            Неизброими оръжейни и продоволствени доставки от САЩ към окупирания от германците СССР са изиграли спасителната роля за решителния обрат на военните действия.
            Между другото орките пристигат в България, натоварени на американски камиони, влачейки оръдия и картечници американско производство ...
            Нещо си се объркал, Факи. Основната част по ленд-лиза е за Великобритания.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
              Ще продължа мисълта ти по следния начин. И тогава имаше Барса и Байерн, но ЦСКА игра полуфинал. Защото имаше наши момчета, родни момчета, които бяха от световна класа, които знаеха какво е да носиш червената фланелка

А сега ЦСКА какво, в момента не им знам даже и състава... Някакви събрани от бананите, дето тичат за здраве
              И кво?

Това трябва да ме направи горд ли?

Проблемът с гордостта е, че не става за ядене.

А хората в крайна сметка искат да ядат.

Виж като нямат кво да ядат или животът им е мизерен - Крим наш, безсмислени паради на военна техника и прочие действия за повдигане на националния дух, определени помагат.

Повдигат националния дух - ама не правят хората по-богати.

Коментар

Абе хора спрете с тия глупости бе. Напишете в гуглето Войната в Югославия и отидете некаде компир да копате
                Мхм, Русия неизбежно я очаква съдбата на другото изкуствено образувание - Югославия...

Природен закон - всеки изкуствено събран конгломерат рано или късно се разпада на съставните си части...
                Last edited by kandid; 10.05.2015, 17:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
                  Абе другарят Ципрас що не отиде и той в Москва при Путлер?
                  Или след като се оказа, че и кремълските другари не искат да му дадат пари, изведнъж му охладня любовта към Русия.
                  Ужас!
                  А, ама то и другарят Лукашенко се измъкнал от парада в Москва. Най-близкия товарищ и него го хвана липсата.
                  Ужас!
                  А, че даже и другарят Ким от братската КНДР се скатал...
                  Ужас!

Всъщност, освен Си Дзинпин, кой отиде при Путлер на Червения площад?
                  ЩОТО НЯМА ДЕНГИ..

Коментар

• Айде, днес е ДЕСЕТИ, КРАЙ НА ИЗМИСЛЕНИЯ "ПРАЗНИК"!!

Коментар

Можеш ли да дадеш оценка, какво Русия е ограбила. Да сравниш ограбеното със унищожената икономика, безвъзвратни човешки загуби

Факти, не фолклор
                      Ето например през 1944 анексира държавата Тува - 170 000 кв. км. Прави неуспешен опит за анексия и на Монголия...

Коментар

Ще продължа мисълта ти по следния начин. И тогава имаше Барса и Байерн, но ЦСКА игра полуфинал. Защото имаше наши момчета, родни момчета, които бяха от световна класа, които знаеха какво е да носиш червената фланелка

А сега ЦСКА какво, в момента не им знам даже и състава... Някакви събрани от бананите, дето тичат за здраве
                        Така е... Аз обаче гледам футбол и очертаващите се полуфиналими се струват чудесни. Слабо ме грее името на отбора, аз гледам мач.

Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение

Очевидно им създават условия и предоставят много добри възможности да реализират в максимална степен потенциала си!
                        Така е, аз осъзнавам, че шовинизма в поста ми е в излишък, и не съм много прав, обаче честно - писна ми само лизане на задници. Било то на едната "велика" имеприя, било то на другата..

Дори заглавието на тая тема е отвратително. Вместо да пишем в "Ден на Европа!", ние пишем в "Ден на победата". И то победа над кого? Над НАС - защото ние сме губеща страна в тая прословута война.

Да не споменаваме, че ни набутаха губещи в война, в която най-големия ни принос е транзит на немски части от Румъния към Гърция...
                        Last edited by vankata23; 10.05.2015, 16:44.
                        #dagoduhatbednite

Коментар

• Абе хора спрете с тия глупости бе. Напишете в гуглето Войната в Югославия и отидете некаде компир да копате

"В този контекст трябва да се разглежда и днешния СКАНДАЛ с отказа на огромното мнозинство от световни лидери и на почти всички европейски лидери, да присъстват на парада в Москва. Помислете сами. Близо 69 години в Европа има мир. И на 70-та година руските власти взривиха този мир."

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнение
                            Мога да се обзаложа, със всичко на света, че не му пука за твоята гледна точка. За него е важно, че сме били ядрената мощ на Балканите, че сме имали армия по-силна от тази на комшиите, че е имало "работа за всички", че Х завод в град У е бил най-големия на Балканите! и т.н. и т.н.
                            Както казах по-долу, различни разбирания.

Коментар

• Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнение
                              Благодаря за уточнението, но тъй като същото не допринесе с нищо за прогресията на нашата дискусия, бих желал да се оттегля, пожелавайки Ви лек ден.
                              Благодаря Ви.
                              По-голям прогрес за дискусията не може да се желае ...

Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                                Абе какви са тия 300-400 лева за ток бе, ти да не живееш на някоя улица дето не изключват нощтното осветление и през деня?
                                Може и да ме лъжат в сметките тъй като съм малко наивен, но докато ми е топло през зимата и хладно през лятото, не мисля да обръщам внимание на това.

Коментар

Working...
                                X