IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

9-ти Май - Ден на Победата

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
    Отгоре на всичко, на България е наложено да забрави за вземанията си от Германия отпреди и по време на войната по клиринговите спогодби. не и е позволено да се обезщети и с германски активи, останали на наша територия след изтеглянето на немските войски. Всичко е забърсано от руснаците. И т.н и т.н.
    И не само това. На всичко, което е построено като предприятия от Третия Райх на територията на България, за да обслужва немската армия му е одарен "шамар" от "братушките". Заграбени са не само фабрики изнасящи за Германия, но и такива, които са нямали нищо общо с нац. Германия.
    п.п.На едно от тези предприятия-голям консервен завод в южна България до скоро му работеше хладилния цех с оригиналната инсталация от времето на Райха.

Коментар

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
      Щото аз доколкото знам от историята, тази победа не е извоювана само от комунисти.

================================================== =============================
      Абе нали точно това се мъчат хората да обяснят на такива като тебе. Победа за нас, българите, няма. Има само за "интернационалистите".
      Ровер аз не държа някой да ми обеснява нещо. За мен има победа над фашизма, който аз не одобрявам.Не ме интересува, кой се е "облажил". Важно е, че е сложен краят на едно голямо зло.
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• И все пак за този ден има няколко страхотни песни - руският народ не е виновен за малоумията на лидерите си, а Русия и Германия винаги са били приятели - та поливината им царе са с немски корени. Да не говорим за голямото количество немци в Русия, но.....

Поствам няколко от невероятните песни за този ден - руската лирика е недостижима на тази тематика:

день победы
        вставай страна огромная
        Нам нужна одна победа
        КАТЮША

Слава на войните на Русия и Германия, показали чудеса от храброст и създали едни от чудесата на военната техника на 20 век - врагът им беше друг, но.... американските евреи изклатиха страхотно Европа - друг им свърши мръсната работа, а те просто станаха господари на света. И за това се изскава акъл - да противопоставиш 2 братски народа....
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
          А ти щом не можеш да схванеш какво говориш като кажеш на някои "Другарю",има ли смисъл да ти обяснявам за неща които са ти изтрили от мозъка.И затова си лек Типаж,не заради килограми.
          Погледни надолу какви мнения се дават от същите такива леки типажи проРуски.
          Възможно ли е след всичко последните 65г. да ми говорят или мислят така.Явно може.
          Ами леки сте и си оставате такива.
          Соколче, аз съм аполитичен и проСебе си Ето ти и малко инфо да се просветиш, че мнооо простотия и елементаризъм лъха от теб. Чак смърдиш

Значение на думата другар

другарят, другаря, мн. другари, м.
          1. Човек, който е свързан с друг посредством обич, взаимно доверие, дружба; приятел. Той ми е добър другар.
          2. Човек, който е свързан с друг поради временна обща съдба, общи цели, общи интереси, обща работа и др. Другарят му в килията беше блед младеж. Другар по съдба. Другар по убеждения.
          3. Истор. В речевия етикет при управлението на комунистическата власт – господин.
          4. Разг. Съпруг.
          прил. другарски, другарска, другарско, мн. другарски.
          Синоними на думата другар

(същ.) приятел, колега, побратим, аркадаш, близък, компаньон, събеседник
          (същ.) сподвижник, съмишленик, съучастник, съюзник
          (същ.) сътрудник, съдружник
          (същ.) събрат, съученик
          (същ.) помощник, последовател
          Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Щото аз доколкото знам от историята, тази победа не е извоювана само от комунисти.

================================================== =============================
            Абе нали точно това се мъчат хората да обяснят на такива като тебе. Победа за нас, българите, няма. Има само за "интернационалистите".
            Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
              Великолепна военна техника и впечатляваща боева мощ.А посерковците,които си чешат дръгливите езици,си въобразяват,че можем да им бъдем противник.
              ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААААААА....
              СДЕЛАНООООО..
              РУСКИЯТ ЧИП ПРИСТИГА НА 2РИ КОЛОВОЗ...
              ХАХАХАХАХАААА

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                Ееех ти пък сега, лек 115 килограма съм. Тежа та дрънкам Аз като по-прост, ако може да ми обясниш тогава, кое му е комунистическото на празника. Щото аз доколкото знам от историята, тази победа не е извоювана само от комунисти. Ама ти може и друга някаква, секретна информация да имаш, щот си от най умните тука.
                А ти щом не можеш да схванеш какво говориш като кажеш на някои "Другарю",има ли смисъл да ти обяснявам за неща които са ти изтрили от мозъка.И затова си лек Типаж,не заради килограми.
                Погледни надолу какви мнения се дават от същите такива леки типажи проРуски.
                Възможно ли е след всичко последните 65г. да ми говорят или мислят така.Явно може.
                Ами леки сте и си оставате такива.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майор Деянов Разгледай мнение
                  Великолепна военна техника и впечатляваща боева мощ.А посерковците,които си чешат дръгливите езици,си въобразяват,че можем да им бъдем противник.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                    Аз да съм защитник на Бойковците???
                    Боже опази, нещо си в грешка. Просто винаги, когато видя платените пропагандатори да придават апокалиптични или изкривени факти и новини ги поправям и ги карам да сравняват действията на това или друго правителство с лукановото, Виденовото или Станишевото и да отговорят дали е било по-добре.
                    Герберите имат много дупки, но както съм казвал и преди в БГ се налага да се избере по-малкото зло (поне за момента), по-голямо зло от КДС,КГБ,БСП,БКП,ДПС няма - та по пътя на елиминацията.... Иначе много ми се ще да имаше силна дясна партия, а не остатъците от Синята Коалиция (ЗА КОЯТО ВСЕ ПАК ГЛАСУВАМ ! ).
                    точно Бойко е убиеца на дясното, ама нейсе, Костов има много кусури, но това не е темата тук. успех и на теб - дано да имаме някого силно дясно, каквото България заслужава!!!
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Пилешки си ти глупи.

а така ли стана едните другари,другите били тъпанари.Ей глупак да не ни занимаваш с глупостта си.
                      Такива леки типажи,като тебе много,ама пак се доказа колко ти е акъла.
                      Ееех ти пък сега, лек 115 килограма съм. Тежа та дрънкам Аз като по-прост, ако може да ми обясниш тогава, кое му е комунистическото на празника. Щото аз доколкото знам от историята, тази победа не е извоювана само от комунисти. Ама ти може и друга някаква, секретна информация да имаш, щот си от най умните тука.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                        Нещо се бъркаш. Масовото преселение на беломорските българи във вътрешността на България не е след Втората световна война, а след Първата!

Фори, поправям те за последен път и то заради предишни твои мнения, които са били обективни - по тази тема си сред хората от подписа ми. Мадам Ше е права - плаща се с имотите на беломорските бежанци след Първата световна. Тогава има едно спогодба Моллов-Кафендарис, можеш да я позачетея. Та там има едни имоти, които маляките трябва да платят - те не ги плащат, ние пък си ги прихващаме за репарациите от Втората световна, като добавяме и водите на Места и Струма, та с други думи: С имоте на тракийските бежанци от Първата световна, плащаме репарациите на маляките за Втората световна+оставената инфраструктура от военно време (над 37% от БВП на Бг се инвестира в новите земи, годишно)+малко кинта от износ+водите на Струма и Места. Толкова и за теб. Уека и доходна.

Коментар

Смисълът, който влагам в думата другари не е това, което асоциира пилешкият ти, ограничен мозък, Гос'ин Соколова.
                          Пилешки си ти глупи.

Я малко да се посмеем,кои са ти другарите тука и кои не????
                          Така ли стана,едните другари,другите били тъпанари.Ей глупак да не ни занимаваш с глупостта си.
                          Такива леки типажи,като тебе много,ама пак се доказа колко ти е акъла.
                          Last edited by SoKoLoV; 09.05.2011, 20:06.

Коментар

Другари ли,ей много си тъпо май.Тия дето говорят на другари,като майор деянов и такива има явно в 21в, акъла им е толкова.
                            И понеже е толкова затова и ви е така леко простовато и то в 21 в. хахаха
                            Смисълът, който влагам в думата другари не е това, което асоциира пилешкият ти, ограничен мозък, Гос'ин Соколова.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bonbon Разгледай мнение
                              Хубаво е да има такива дискусии с различни позиции и мнения (включвам и най-тъпите и некомпетентни, а тук има много такива). Не трябва само да забравяме, че можем тук да дискутираме само защото е имало 9-ти май - Деня на Победата (не напразно той сега е и Ден на Европа). Иначе много от нас сега нямаше да ги има я поради генетическа непълноценност (цигани, евреи, от монголоидната раса и т.н.), я поради несъответствие на навиците (гейове, лесбийки, йоги, факири и пр.), я просто поради ненужност - малоценни групи население. Така че на една част от пишещите тук пожелавам честит празник! А на другите пожелавам успех просто така - без причина!
                              ден на европа е поради други причини, но нейсе, така да е. Мислиш ли, че Европа не би била по-добра и в частност България (което за мен е по-важното), ако горните групи ги нямаше? Да, знам, това са забранени теми, по които не трябва да се дискутира -даже в Германия има закон, с който се забранява каквото и да е съмнение, че е имало Холкост срещу еврейците, което е адски "демократично", но и това е друга тема“

Само едно нещо ще ти кажа (безспорен факт) - прочистената от горецитираните елементи немска армия е мажела всичко при съотношение 1:1,. само рашъните са се напъвали при 2:1, а т.нар. съюзници са стигали до 7-10:1 превес в жива сила и техника преди изобщо да си помислят да атакуват някои точки на отбрана на немците. Толкоз, останалото са празни приказки, които отгоре на всичко по "демократично" му са забранени

Коментар

Честит празник другари !

http://www.youtube.com/watch?v=TQrINrPzgmw

П.П. На тъпанарите също, честито и да знаят, че този празник няма нищо общо с комунизма, а с края на една от най-големите злини за човечеството.

Другари ли,ей много си тъпо май.Тия дето говорят на другари,като майор деянов и такива има явно в 21в, акъла им е толкова.
                                И понеже е толкова затова и ви е така леко простовато и то в 21 в. хахаха

Коментар

Working...
                                X