IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

9-ти Май - Ден на Победата

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Гузен негоден бяга!

Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
    Дон Карлос, казахте А и спряхте... значи вие предлагате да не се защитавам от тези, които гадят, лъжат, обиждат, обливат с помия историческата истина
    И къде съм казал, че имам предвид тебе? Хайде още веднаж да ти напомня срещу какво възнегодуваш:
    "Хора, опомнете се! Какво ви става?! Не можете ли поне на днешният светъл за целия свят празник да забравите за разделението, кавгите, злобата, обидите? Не можете ли поне един ден да се порадвате по човешки, че на днешния ден преди 70 години Човечеството се е отървало от кафявата чума, да се надяваме завинаги.
    Какво значение имат дните, минутите, секундите и кой кога, какво и защо точно? Чиста дребнавост"
    Може би зад думите "кавгите, злобата, обидите" разпозна себе си? Ако е така, аз нямам нищо общо с тая работа - ти го казваш.
    Аз имах предвид всички. И себе си включително, което е видно от мое изречение, което ти срамежливо си пропуснал в цитата си, а именно:
    "Защо да си разваляме настроението и да се драчим? "
    Ама винаги е така - гузен негонен бяга.

Сега пък аз да ти обърна внимание какъв бисер си сътворил;
    "...значи вие предлагате да не се защитавам от тези, които гадят, лъжат, обиждат, обливат с помия историческата истина".
    Е, за такава блестяща мисъл какво може да се каже?! Чуваш ли се какво говориш? Ти себе си ли искаш да защитиш или историческата истина? Или историческата истина си самият ти? Ти се отъждествяваш с историята и истината?! Значи това, което ти кажеш е абсолютната истина и не подлежи дори на коментар? Ама че самочувствие!
    Виж какво ще ти кажа човече, ти просто си болен. Някои си мислят, че са Наполеон, други си въобразяват, че са истината...
    Пък да те пита човек, дори да смяташ, че ти и истината не сте едно и също нещо /което обаче не е видно от написаното от тебе/, защо толкова те е еня за истината? Да би да си заложил живота си, кръвта си за нещо което е само една политика и нищо повече? Не си струва. Аз също понякога посочвам исторически факти, за да помогна на някого, който очевидно не ги знае или греши, но ако не ги приема - негова си работа, да върви да пасе трева.
    Пък и да ти кажа нещо, което всеки съвременен човек би трябвало да знае. Няма абсолютна историческа истина. Тя се мени в зависимост от гледната точка. Може да има неоспорими факти, но дори и те не означават историческа истина. При това някои от неоспоримите факти в даден момент могат да се окажат оспорими.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
      Ами защо се притеснявам: 1. Бяхме обявени за фронтова държава. На никой не му пука, дали фронта е срещу Русия или хаос на Балканите. През една фронтова държава не минават енергийни пътища; 2. Докато на нас ни забраниха да строим ЮП, пиндосляците правят алтернативно на Газпром предложение на гърците за турски поток. Демек искат газовото кранче. В случай че го получат войната на Балканите може да се размине
      Кой срещу кого ще се бие на Балканите?По точно кой ще напада нас?За другите изобщо не ми дреме.

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
        Не ти дреме за македонците, което автоматично означава, че ти дреме за тия, които искат на Балканите винаги да има раздори! Повече от благородно! Няма що!
        Щом България не е засегната не ми дреме.Хеле пък за некакви дребни тарикати.Да ги таковат албанците.Щом не са българи да викат Александър Македонски да ги оправя.Те имат славна история наследници са на велик народ даже Луната е тяхна ебал съм ги у идиотите

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis11 Разгледай мнение
          Ами нищо всичко е както трябва да е

Putin ratifies BRICS $100bn currency pool deal
          http://rt.com/business/255141-putin-...pool-currency/

Asian Infrastructure Investment Bank
          http://en.wikipedia.org/wiki/Asian_I...nvestment_Bank

Prospective Founding Members
          There are 37 PFMs in the region, 20 PFMs outside the region.

и без разни американцьй вътре, а даже и Израел е там смяяятай
          Бе вие по пиаците сте в собствен свят...

Ето като за теб на руски.

Центральный банк блокирует участие Бразилии в Банке БРИКС

Ета значит чшто ани не заплатят.

http://inosmi.ru/world/20150508/227918002.html

Мъка, много мъка има по тоя русссскийй мир
          Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
            Въобще не ме интересува колко македонски тумбаци са застреляни.След като са антибългари и най големите злини са ни причинявани именно от тях да се оправят.Изобщо не ми дреме
            Не ти дреме за македонците, което автоматично означава, че ти дреме за тия, които искат на Балканите винаги да има раздори! Повече от благородно! Няма що!

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
              Въобще не ме интересува колко македонски тумбаци са застреляни.След като са антибългари и най големите злини са ни причинявани именно от тях да се оправят.Изобщо не ми дреме
              Ами защо се притеснявам: 1. Бяхме обявени за фронтова държава. На никой не му пука, дали фронта е срещу Русия или хаос на Балканите. През една фронтова държава не минават енергийни пътища; 2. Докато на нас ни забраниха да строим ЮП, пиндосляците правят алтернативно на Газпром предложение на гърците за турски поток. Демек искат газовото кранче. В случай че го получат войната на Балканите може да се размине

Коментар

Да. Тумора Косово е активиран. В момента погледнах през гуглето, че има горещи вести

Най-малко петима са загиналите полицаи в Куманово
                http://www.blitz.bg/news/article/335673
                Броят на загиналите полицаи при днешните престрелки в Куманово достигна петима души, предаде македонското електронно издание МКД. Пострадали са 20 души.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                  Хора, опомнете се! Какво ви става?! Не можете ли поне на днешният светъл за целия свят празник да забравите за разделението, кавгите, злобата, обидите? Не можете ли поне един ден да се порадвате по човешки, че на днешния ден преди 70 години Човечеството се е отървало от кафявата чума, да се надяваме завинаги.
                  Какво значение имат дните, минутите, секундите и кой кога, какво и защо точно? Чиста дребнавост.

Защо да си разваляме настроението и да се драчим?

Аз бях силно впечатлен от внушителния парад на Червения площад, от честването на празника в Лондон, а от момента в който камбаните на всички църкви и катедрали в града започнаха да бият едновременно настръхнах от вълнение.. Интересна беше идеята в небето над САЩ да има парад на самолети от времето на войната. Треперех от страх да не би някоя от тези 75 годишни машини да падне, но те геройски издържаха. Дори и смътната мисъл, че някой от тези самолети може да е разрушил родната ми къща, не можа да ми развали настроението.
                  Впечатлен съм и от отбелязването на празника и в други страни по света. Но много съм впечатлен и приятно изненадан от президента Путин, който не пропусна да благодари на съюзниците, подчерта, че не са забравени и благодари на народите на Франция, САЩ и Великобритания за приноса им към Победата. Той говори и за историческата среща на Елба, за единството и доверието, станали общо наследство.
                  Но за разлика от Путин, враговете от форума не можаха да потиснат драченето за глупости. Като че не могат да разделят бащиното имане. Резил.
                  +1
                  Благодаря Ви за това изказване! За съжаление разумът тук не е а почит, за сметка на това омразата и дребнодушието царуват в пълна сила. Все пак вашият пост ми дава надежда, че все още се намират нормални и мислещи хора.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                    Не мога да разбера връзката между твоят и моят пост. Искаш да кажеш, че САЩ целенасочено създават напрежение в Македония, което ще се пренесе и тук ли?
                    Да. Тумора Косово е активиран. В момента погледнах през гуглето, че има горещи вести

Най-малко петима са загиналите полицаи в Куманово
                    http://www.blitz.bg/news/article/335673
                    Броят на загиналите полицаи при днешните престрелки в Куманово достигна петима души, предаде македонското електронно издание МКД. Пострадали са 20 души.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                      Бе то по пиаците живота сигурно е такъв, но в реалния свят нещата не са точно така. Да не би да си мислиш, че само руски комбайн може да избие маса китайци?
                      А и по каква причина все бутате китайците напред? Последните които ще ви помогнат на вас, хуйлостанци и феновете им, са именно те!
                      Ми я кажи да те питам какво става с банката на брикс? Лоши новини за мурзулята май, а?
                      Ами нищо всичко е както трябва да е

Putin ratifies BRICS $100bn currency pool deal
                      http://rt.com/business/255141-putin-...pool-currency/

Asian Infrastructure Investment Bank
                      http://en.wikipedia.org/wiki/Asian_I...nvestment_Bank

Prospective Founding Members
                      There are 37 PFMs in the region, 20 PFMs outside the region.

и без разни американцьй вътре, а даже и Израел е там смяяятай

Коментар

Колега ти шегуваш ли се с това съюзници Големия Черен Татко изпраща вече Началници отдели от ГосДепа да набиват канчето на нашите управници

Дано не съм лош пророк, гледай в Македония как ша ни запалят чергата
                        Не мога да разбера връзката между твоят и моят пост. Искаш да кажеш, че САЩ целенасочено създават напрежение в Македония, което ще се пренесе и тук ли?
                        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                          Е, то е нормално. Всички я очаквахме поредната цветна повърня... нали трябва да се прекъсне Турския поток от Гръция да не може да стигне Сърбия и Унгария! Пиндосите са рядко предвидими!
                          Ма как бе, всичко е заради Патока... а не щото управляват лекета като Груевски... наследници на коминтерновците, които създадоха македонската наденица, пардон, нация...

Коментар

Дано не съм лош пророк, гледай в Македония как ша ни запалят чергата
                            Е, то е нормално. Всички я очаквахме поредната цветна повърня... нали трябва да се прекъсне Турския поток от Гръция да не може да стигне Сърбия и Унгария! Пиндосите са рядко предвидими!
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• ''Ukrainian President Petro Poroshenko described today's event in Moscow as a ''parade of cynicism'''.Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/arti...ocial-facebook
                              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Големия Черен Татко
                                Белийса!!! Белийса!!! Белийса!!!

Коментар

Working...
                                X