Съобщение
Collapse
No announcement yet.
9-ти Май - Ден на Победата
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнениеОК, а какво е изтриването на част от названието на една организация?
Какво точно ще бъде скрито, когато се изтрият фактите?
Същевременно по някаква си твоя лична причина си селекционирал някакъв кръг от индивиди, които по някакви си техни причини се проявяват в този форум и правиш скромни опити да им причиниш болка.
Това е единственият ти водещ мотив при изписването на социализъм с главни букви, червени букви и т.н.
Ерго, вие сте привърженици на една ретроградна идея и банкрутирал строй, чийто център е в Москва, а аз съм представител на издигнато и културно мнозинство и ще бия вас и вашите руски ментори защото да ви причинявам болка ми доставя удоволствие, а боят на такива като вас не е морално укоримо.
Това е, което казваш! Това е език на омраза, че и още нещо, което се въздържам да дефинирам.
Пледираш, че си си служил с факти, но за никакви факти по същество не става дума.
Това си го признай пред себе си, мен ми е все тая.
Ако говорим за фактите, онази партия се е наричала основно "работническа партия", а в допълнение и националсоциалистическа, което дори и формално логически не значи, че е "социалистическа" , какваото и да значи това.
А то не значи много, ама хич, апропо.
Социализмът въобще не е обществен строй. Имаш право да мислиш друго, аз ще продължа да мисля заявеното.
Това е някаква не особено ясно дефинирана, често противоречива система от обществени идеи, която не е нито руска, нито източноевропейска, а западна.
Пуснал съм темата за политика един линк към разсъжденията на Иво Христов, запознай се.
Именуването, закичването на някакви субективни човешки творения (партии в случая) с някакви имена не значи абсолютно нищо. Дори и историята за средното училище се занимава с причините за появата на онази партия в Германия и идването и на власт, да не говорим за утвърждаването и поощряването и.
Да говорим ли за нейното акуширане, подпомагане, напътстване, направляване, финансиране, че и какво ли още не.
Ще стане дълъг и неприятен разговор.
Не съм в инвестора да водя дискусии за политика.
Надявам се, че поне малко съм разясния, а ти поне малко си разбрал, защо точно във вчерашния ден съм заявил тези мнения.
За днес, толкова.
Коментар
-
Позорно и тъжни е това което виждам Май ще се окаже истина за високия процент на русофилите в БГ
Emil L. Georgiev
Как се отбелязва 9 май в София (България) пред паметника на на Червената армия (вляво) и пред паметна плоча на българските войници, загинали за Родината във Втората световна война (вдясно).
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеОпштина Куманово
http://mk.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%...BE%D0%B2%D0%BE
Около 60% македонци, 30% албанци, 10% сърби за Куманово и общината... Мислиш че едно етническо или религиозно напрежение не е възможно да се спровоцира и че няма сценарии, при които това да не ни засегне
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеКой срещу кого ще се бие на Балканите?По точно кой ще напада нас?За другите изобщо не ми дреме.
http://mk.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%...BE%D0%B2%D0%BE
Около 60% македонци, 30% албанци, 10% сърби за Куманово и общината... Мислиш че едно етническо или религиозно напрежение не е възможно да се спровоцира и че няма сценарии, при които това да не ни засегне
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнениеАбе другарят Ципрас що не отиде и той в Москва при Путлер?
Или след като се оказа, че и кремълските другари не искат да му дадат пари, изведнъж му охладня любовта към Русия.
Ужас!
А, ама то и другарят Лукашенко се измъкнал от парада в Москва. Най-близкия товарищ и него го хвана липсата.
Ужас!
А, че даже и другарят Ким от братската КНДР се скатал...
Ужас!
Всъщност, освен Си Дзинпин, кой отиде при Путлер на Червения площад?
Земан..фицо...френския външен ..внукът на чърчил..целия брикс.....а днес меркел..Last edited by chronos; 10.05.2015, 13:01.
Коментар
-
Абе другарят Ципрас що не отиде и той в Москва при Путлер?
Или след като се оказа, че и кремълските другари не искат да му дадат пари, изведнъж му охладня любовта към Русия.
Ужас!
А, ама то и другарят Лукашенко се измъкнал от парада в Москва. Най-близкия товарищ и него го хвана липсата.
Ужас!
А, че даже и другарят Ким от братската КНДР се скатал...
Ужас!
Всъщност, освен Си Дзинпин, кой отиде при Путлер на Червения площад?Don't work hard, work smart!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнениеПисането с главни букви, в шарени цветове и използването на други дидактични методи с оглед на специфичната форма на комуникация, сочи крясъци, назидателност.
Какво точно ще бъде скрито, когато се изтрият фактите?Don't work hard, work smart!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bocman Разгледай мнение
но Россия лучше всех!"
За вас турците може и да е така, но за нас българите... не позна...
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеС Гном победы!
"а их действительно надо уже бояться
не от того, что сильные, а от того, что неизлечимые..."
Ку! Ку! Ку! Ку! Ыыыы! Кин-Дза-Дза
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеЗа всички проЕвропейци , един поздрав
"а их действительно надо уже бояться
не от того, что сильные, а от того, что неизлечимые..."Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеЗа всички проЕвропейци , един поздрав .[ATTACH]5819[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеБе вие по пиаците сте в собствен свят...
Ето като за теб на руски.
Центральный банк блокирует участие Бразилии в Банке БРИКС
Ета значит чшто ани не заплатят.
http://inosmi.ru/world/20150508/227918002.html
Мъка, много мъка има по тоя русссскийй мир
Last edited by michaelis11; 10.05.2015, 10:35.
Коментар
Коментар