IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Защо циганите се уважават повече от лекарите ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А отговорът на въпросът - защото сме извратена държава !!!
    Можем също да се запитаме защо дори най-жалкият ушев, дето не може да пише грамотно, взема по-висока заплата от хирургът.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
      Пешо, не си прав, като говориш, че циганите не спазвали хигиенните изисквания, че не се къпели и т.н, и затова вонели. Това не е вярно. Те просто така си миришат.
      Tи виждал ли си циганин?А за къпан циганин да не говорим.Щото аз всеки ден съм сред тях.И съм ги питал как се ебат като не се къпят и мият.Има един черен мангал а жена му софиянка бяла и хубава питам я как можа да го вземеш тоя грозен черен смрадлив мангал а тя се смее вика видя ли бе мангал.Не ми е ясно на какво им миришат онези работи.Предполагам че като си свалят гащите слон пада и умира от миризмата.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
        това което казваш е вярно , но точно това са нещата които не искаш да бъдат повече такива ..нали ?
        за това мангала е прав ,че единствения начин за оправяне на нещата е циганите да бъдат очовечени... Лошото е че тъй като политиците от близкото минало бяха заети да забогатяват и да си решават личните проблеми бяха заебали този въпрос и той се трупаше , трупаше и се натрупа негативно толкова много ,че е крайно време да се реши....Другото лошо е че процеса е бавен и изисква много време и пари които ние трябва да дадем...
        и затова трябва да се създаде фонд "мангал" който трябва да се финансира от всички забогатели мутро-политици от последните 20 г. и да се създаде програма и план за очовечаването на циганите...
        Иначе ако продължаваме само да си чешим езиците циганите ще ни превземат и тогава ще искаме нещо да направим , но ще е твърде късно...
        Ние, тук пишещите, сме стигнали до консенсус за мангалите. Лошо е, че американо-евро-мангалските подлоги, които управляват не разбират, каква напаст са тази неграмотна малоумна паплач. Та те не можаха да интегрират за толкова години 100 мангала! Чудно ми е как ще интегрират тази зараза развъждаща се като плъхове.
        За мен пътя е един - ограничаване на циганската раждаемост, докато не станат хора, а до тогава бой по главите за да се стимулира образуването на мозъчни гънки и не започнат да учат сами !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ravon Разгледай мнение
          Хайде поуспокой малко тази твоя ксенофобия. Не разбра ли че бъдещето е интеграцията на всички нас като едно общество, а не да се делим на раси, вяра и т.н. Всички сме българи и като такива следва да подкрепяме държавата ни заедно.
          Всички ХОРА в тая държава отдавна са интегрирани в едно общество и не се делят на етноси и вяра.

Но мангалите НЕ СА ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА и никога няма да бъдат, за да станат част от обществото, затова дилемата е ясна - или унищожаване на гъгнивата зараза или гибел на цялата държава, цялото общество, включително и на гнусотняците. Защото когато паразитът остане без гостоприемник, какво се случва с него? - УМИРА !!!!

И глупост е, че всички сме Българи. Един е Българин, друг турчин, трети арменец, четвърти - китаец или грък, но всички сме хора, които могат да живеят заедно... с изключение на мангалите. На тях им липсват трите основни атрибута на Човечността - морал, интелект и отговорност - а който не ги притежава, за мен не може да бъде смятан за човешко същество... да не говорим, че морал, отговорност в някаква степен притежават и животните, това се отнася и за чистоплътността, защото никое животно - дори плъх или прасе не може да се мери по мръсотия с хъхрещите изроди !!!
          Last edited by Императорът; 08.04.2011, 17:26.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Пешо, не си прав, като говориш, че циганите не спазвали хигиенните изисквания, че не се къпели и т.н, и затова вонели. Това не е вярно. Те просто така си миришат.
            Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              Ясно е че си циганин затова ще ти го кажа директно.Проблема не е че някой е циганин проблема е че
              1.Циганите не учат нямат образование и никакви знания и умения.
              2.................
              това което казваш е вярно , но точно това са нещата които не искаш да бъдат повече такива ..нали ?
              за това мангала е прав ,че единствения начин за оправяне на нещата е циганите да бъдат очовечени... Лошото е че тъй като политиците от близкото минало бяха заети да забогатяват и да си решават личните проблеми бяха заебали този въпрос и той се трупаше , трупаше и се натрупа негативно толкова много ,че е крайно време да се реши....Другото лошо е че процеса е бавен и изисква много време и пари които ние трябва да дадем...
              и затова трябва да се създаде фонд "мангал" който трябва да се финансира от всички забогатели мутро-политици от последните 20 г. и да се създаде програма и план за очовечаването на циганите...
              Иначе ако продължаваме само да си чешим езиците циганите ще ни превземат и тогава ще искаме нещо да направим , но ще е твърде късно...
              Last edited by йосиф; 08.04.2011, 17:15.

Коментар

• Ако от тия снимки не става ясни защо ....

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Щото ако писнат, че някой не им спазил правата и 20 европейски рантутника ще се надигнат за правата на човека. само дето ония тъпунгери и идея си няма какво е да живееш в такава държава. що плащам аз данъци като луд и осигуровки, отивам с пешното, един куп чавета минават, аз чакам, накрая ми се казва, че мойто не било спешен случай (вадене на кърлеж) и ако искам плащам 20 лв и съм оправен. при личната лекарка същото, плащаш си потребителски такси, плащаш ваксини... е че то се оказва по-добре нищо да не плащаш да си като кърлеж на цялата скапана държава и си с предимство пред сички....

Коментар

• Защо циганите се уважават повече от лекарите ?
                    Мога да кажа защо политиците обичат повече циганите.
                    Защото мангалите гласуват за пари, а докторите гласуват по съвест, каквото им каже разумът.
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Хайде поуспокой малко тази твоя ксенофобия. Не разбра ли че бъдещето е интеграцията на всички нас като едно общество, а не да се делим на раси, вяра и т.н. Всички сме българи и като такива следва да подкрепяме държавата ни заедно.
                      Ясно е че си циганин затова ще ти го кажа директно.Проблема не е че някой е циганин проблема е че
                      1.Циганите не учат нямат образование и никакви знания и умения.
                      2.Нямат елементарно възпитание и култура.
                      3.Никаква хигиена.Миришат на дръглаж човек може да повърне като се разминава с тях
                      4.Не спазват никакви норми и закони.
                      5.Крадат и всичко унищожават.След тях трева не никне.
                      6.Карат разни трошки без никакво образование винетки данъци гражданска отговорност.
                      7.По селата са си пуснали животните по улиците и блоковете с жито.
                      8.Пият и стават арогантни.Оправя ги само удар с лопата по главата.
                      Да изброявам ли още?Е това е проблема приятелю.Я ми кажи ти какво пречи на манго да не слуша кючеци с такава сила да не си хвърля боклуците където свари и да си гледа животните където им е мястото а не по улици тротоари и паркове.За това не са необходими никакви пари?Кога манго ще разбере че не може да запложда малолетни деца щото такава му била културата?Има и богати цигани но да си видял някой в данъчното?Кога манго ще разбере че здравеопазването не е безплатно?Че не може да пуши по 2 кутии цигари на ден и да пие шише ракия а да няма 20 кинта за здравна осигуровка и пари за децата си?Кога манго ще разбере че не може само на социални помощи джебчийство кражби и проституция?Нямали пари.!!!!!!Това е смешно просто.Мангалите нямат пари за това за което не искат да имат.Не ми е известно мангал да няма пари за пиене цигари музикални уредби и сателитни чинии.Това са причините поради които интеграцията е невъзможна.Никой нормален човек няма да иска да живее с хора които не се къпят не плащат сметки миришат слушат просташка музика силно хитруват и се правят на умрели лисици.Няма сила която да ме накара да живея заедно с такива мизерници.Какво им пречи поне лятото да вземат един сапун и да се изкъпят на реката.Причината за липса на интеграция е в мангалите а не в българите.Под мангали разбирам по голямата част от циганите и българи които живеят като тях.Нямам нищо против цигани които учат работят и си плащат сметките и данъците.
                      Last edited by Бате Пешо; 08.04.2011, 14:41.

Коментар

Ромвоне, българите сме си българи, циганите сте си цигани и няма да станете българи защото не искате. Пак ще кажа - циганска интеграция може да има,но трябва да се започне с циганска кастрация. Така както сме я подкарали след някоя-друга година няма да има кой да интегрира мангалската сган.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                          +1
                          МАМИЦАТА ВИ ПРОДАЖНИ ГЛАДНИЦИ !!!

КАК ПЪК ЕДИН ПАТРИОТ НЕ ВЛЕЗЕ У ТОА СМРАДЛИФ ПЪРЛАМЕНТ ???
                          Ете такова животно българин и патриот отдавна няма и вече никога нема да има
                          За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• А ето, че и тези "българи" "подкрепят държавата".

Две ромски фамилии се млатиха, дете пострада
                            http://www.dnes.bg/crime/2011/04/08/...ostrada.115684

Честито на всички "роми" и дано продължават така с темпове, увеличаващи се в геометрична прогресия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнение
                              Вчера сутрин прегледах , докато закусвах, сутришните блокове по различните телевизии и никъде не чух да поздравяват лекарите с професионалния им празник, но днес направо , всички, " се скъсаха " да поздравяват ромите с измисленият им празник. ЗАЩО, БЕ , ГОСПОДА ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО, ПАРЛАМЕНТА И Т.Н. ПРЕДАТЕЛСКИ ОРГАНИЗАЦИИ В ТАЗИ ДЪРЖАВИЦА ???? ЗАЩО УВАЖАВАТЕ ПОВЕЧЕ ЕДНО БАНДИТСКО И ПАРАЗИТИРАЩО МАЛЦИНСТВО, ОТКОЛКОТО ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ, КОИТО ВИ ПАЗАТ ЖИВОТЕЦА ??????????????

въпросът не е риторичен !
                              Аз не гледам телевизия, ама ако е така е доста странно... Повечето лекари са свестни хора!

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнение
                                Вчера сутрин прегледах , докато закусвах, сутришните блокове по различните телевизии и никъде не чух да поздравяват лекарите с професионалния им празник, но днес направо , всички, " се скъсаха " да поздравяват ромите с измисленият им празник. ЗАЩО, БЕ , ГОСПОДА ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО, ПАРЛАМЕНТА И Т.Н. ПРЕДАТЕЛСКИ ОРГАНИЗАЦИИ В ТАЗИ ДЪРЖАВИЦА ???? ЗАЩО УВАЖАВАТЕ ПОВЕЧЕ ЕДНО БАНДИТСКО И ПАРАЗИТИРАЩО МАЛЦИНСТВО, ОТКОЛКОТО ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ, КОИТО ВИ ПАЗАТ ЖИВОТЕЦА ??????????????

въпросът не е риторичен !
                                +1
                                МАМИЦАТА ВИ ПРОДАЖНИ ГЛАДНИЦИ !!!

КАК ПЪК ЕДИН ПАТРИОТ НЕ ВЛЕЗЕ У ТОА СМРАДЛИФ ПЪРЛАМЕНТ ???
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X