If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Обаче Пазара казва друго Бат Гойко
Никей225 - основния им индекс
от петък сутрин от 7:46 бг.време
началото на АПОКАЛИПСИСА
(събота и неделя не бачка
естественно) до момента има спад около 8,5%
ето и 10 мин.графика на Никей225
Мисля че трябва да си вземем поука.И най вече да си представим на какво ще прилича София ако не дай си Боже ни се случи.Ние си бръмчим волни и щастливи и не се замисляме за нищо.После почва вой срещу кмета правителството парламента президента.До сега не видях нито един японец да се вайка и да си хули държавата.Изключителен народ.Заслужават голяма почит и уважение.Дори си мисля че е добре Бойко да покани поне два милиона японци да се заселят по нашите земи.Да дойдат с технологиите реда дисциплината и пословичното трудолюбие.
Малко хора са запознати с истината за Майкъл.
Поздрави и поклон http://www.youtube.com/watch?v=QNJL6nfu__Q В тази песен и клип който е заснет в най-скапаното гето във Бразилия, той изобличава мръсниците които управляват света. В клипа има много символика, на 1.06 може да видите окото...
Благодарение на подобни песни, те го изкараха педофил, съсипаха го и е много възможно и да са го поръчали.
"Няма човек, корпорация или държава на планетата, която да е раздала толкова много милиони за безкористна благотворителност, колкото мистър Майкъл Джексън"
Цитат от "CNN" в деня на погребението на Майкъл
Тато, нагъзаки винаги ще има, докато цари невежество на планетата.
ГДБОП- гражданско движение за борба с организираната политическа престъпност.
Зависи какво ще се случи с централите, дали ще гръмнат! За политиците по страните е ясно че е играло Харп.Възможно е да започне и война, явна или така както е до момента със земетресения.Следващото подобно земетресение го очаквам в мюсюлманско - ислямска страна, и тогава братята на Алаха ще се вдигнат на свещенна война срещу всички не мюсюлмани.
Ко речи ? САЩ е направило второ Нагъзаки в Японско ли?
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар