Първоначално изпратено от Черкезов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Япония - най-голямото бедствие след ВСВ
Collapse
X
-
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
-
Япония със спецотряд за защита на островите Сенкаку
http://news.ibox.bg/news/id_1296169426
Този път Китайците ще го отнесат.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Кво се оказа, не са чак толкова праведни японците. И те си крадат и при тях има мародери. Иначе яко ни заляха с разкази за това как това там не може да се случи, какво щяло да стане ако това се случи тук.
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=967334
Мародери свили $ 8,6 млн. от банкомати около АЕЦ “Фукушима”
Коментар
-
Безпилотен самолет падна върху блок на АЕЦ "Фукушима"
http://www.btv.bg/news/svetut/story/...Fukushima.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение..............
Единствено ми хареса вариантът с гемиите. Тази положителна перспектива да не означава, че са хвърковати бе?He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеКолега, каквото повикало - такова се обадило..... Виж първо кой започна и какъв му беше тона. Освен това мразя да лъжат и манипулират хората във форума. Винаги ще реагирам, когато се пишат отявлени глупости и лъжи. И съответно ще реагирам, когато на възпитан опит да обясня нещата експертно, ми се отговаря с обиди и лъжи. Такива като варненското хюмне няма да търпя!
P.S. Гемиите са ми в отлично състояние и са с положителна перспектива
Единствено ми хареса вариантът с гемиите. Тази положителна перспектива да не означава, че са хвърковати бе?
Коментар
-
Самураите са готини, според мен си заслужава да се направи средносрочна инвестиция в техния индекс към момента. То и златото дряма над 2 декади, ама му дойде времето. Технологично са много напред спрямо развиваща се Азия, с която са много свързани.
Китай е доказал че броя хора винаги отстъпва на технологиите, а те че и без ресурси могат да изнасят повече отколкото внасят, и то от десетилетия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение...
19.05.2011 - БНТ - Изотопи за лечение на онкоболниLast edited by Jay Gould; 20.05.2011, 15:11.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеNetware5, ама ти си бил по-зле напоследък бе, защо така се излагаш? Кажат нещо неудобно, и плюваш змии и гущери - да не са ти потънали гемиите ?
P.S. Гемиите са ми в отлично състояние и са с положителна перспективаHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеToя варненския откога плаща данъци?
Като не плаща - има си ред да му се потърси сметка. Не е тук мястото и не сме аз и ти хората, които ще държим сметка за това на когато и да било!
А това твоето пък намирисва на набеждаване, което отново не е редно!
Хайде, със здраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LUBIMEC 13 Разгледай мнениеnetware5, изключително падение ни демонстрираш тук! Не, не взимам страна в спора Ви. Ама е недопустимо държавен чиновник, който получава заплатата си от данъкоплатците, да има такъв език и такова отношение към когото и да било. СРАМ И РЕЗИЛ!
Като имате взаимни претенции срещнете се в съда и си установете претенциите и отношенията с колегата от Варна. Престани да ни заливаш с помията си, никой не е длъжен да ти търпи простотиите тук, чиновнико!
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеБат Бойко както винаги е "на висота" и плещи глупости, а ти както винаги си депресиран от собствените си неудачи и сереш по форумите ...... Разликата между теб и Него обаче е съществена - за Бате ти Бойко са гласували и са го избрали и затова му простено да плещи глупости, а ти си просто едно варненско хюмне, известно само на ограничен кръг варненски себеподобни ..... Другата съществена разлика е, че ББ ще си налегне парцалите, когато експертите му обяснят за какво става въпрос, а ти даже няма да разбереш какво ти говорят. Има и трета разлика - много съществена ..... ББ е мъж, макар и прост, а ти си хюмне с претенции за интелигентност .....
Айе оди копай гробища, че ми писна от такива като теб.
Като имате взаимни претенции срещнете се в съда и си установете претенциите и отношенията с колегата от Варна. Престани да ни заливаш с помията си, никой не е длъжен да ти търпи простотиите тук, чиновнико!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Delhi Разгледай мнениекогато разбрах за Фукушима се учудих, че японците, които са толкова напреднали технически, на светлинни години от нас, не са предвидили, симулирали и отиграли всички възможни бедствия са могли да допуснат този лош сценарий при положение, че са в силно земетръсна и опасна зона, просто не можах да повярвам, че това нещо се случва там и то не е предвидено ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Delhi Разгледай мнениекогато разбрах за Фукушима се учудих, че японците, които са толкова напреднали технически, на светлинни години от нас, не са предвидили, симулирали и отиграли всички възможни бедствия са могли да допуснат този лош сценарий при положение, че са в силно земетръсна и опасна зона, просто не можах да повярвам, че това нещо се случва там и то не е предвидено ...http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
Коментар