IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Африканската революция

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от al64ad Разгледай мнение
    Ее,щом уикито ти е източник на знания вече ми е ясно що пишеш глупости.
    Интересно като са една "либийска" народност защо тогава трябваше да се събират ПЛЕМЕННИТЕ вождове от западната част за да решат кого да подкрепят на четвъртия ден от размириците.
    Пък не свика едно учредително събрание пустия му либийски народ ,а чака на вождовете...............
    Това, че всичко което не съвпада с твоето мнение е пропаганда и манипулация го разбрахме. Само не разбрах любимия ти вожд Кадафи щом твърди че има либийски народ значи лъже, манипулира...твоят вожд...

Иначе в една страна, където управлява един човек 40 г в който са парите, оръжието и силата как може да се очаква да се организира народът?

П.П. Вие определено не сте българи или сте с много къса памет щом не си спомняте за мъченията на българските медици от Кадафито...
    Last edited by luboil; 18.03.2011, 23:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
      Хоп хоп, скок-подскок. Вашингтон ти свири на гадулка, а ти като добро дресирано мече рипаш ведро наоколо. Засрами се малко.
      Ти какво чакаш? Слагай чаршафа, вземай ятагана и бягай под знамената на великия вожд Кадафи.

Айде спри се малко. Това, че съм за свалянето на Кадафи не значи нито че харесвам нито че одобрявам дйствията на любимия ти вашингтон.

Обаче вие (поддръжниците на Кадафи) сте като коне с капаци, тесногръди, което ще обърне и неутралните срещу вас.
      Щом някой е против Кадафи, значи непременно е американофил...слепци...за вас има само черно и бяло...точно като политиците...
      Last edited by luboil; 18.03.2011, 23:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
        Из уикито:

Нямало либийци - а пък тука пише, че имало, и те били 97% от цялото население.

Е, да това е пропаганда, манипулация...
        Ее,щом уикито ти е източник на знания вече ми е ясно що пишеш глупости.
        Интересно като са една "либийска" народност защо тогава трябваше да се събират ПЛЕМЕННИТЕ вождове от западната част за да решат кого да подкрепят на четвъртия ден от размириците.
        Пък не свика едно учредително събрание пустия му либийски народ ,а чака на вождовете...............
        Last edited by al64ad; 18.03.2011, 23:07.

Коментар

Кадафи: Либийският народ ме обича и аз няма да се оттегля от властта

http://africa.actualno.com/news_337848.html

Брей, той самия Кадафи твърди, че има либийски народ.

Е, кой лъже, вожда ви Кадафи? Срамота така нагло да лъже, че имало либийски народ...срамота.
          Ама въпреки, че е тиранин, все пак е много умен щом управлява 40г и ще се доверя на него, отколкото на тесногръди хора, които твърдят че нямало индийци...
          Хоп хоп, скок-подскок. Вашингтон ти свири на гадулка, а ти като добро дресирано мече рипаш ведро наоколо. Засрами се малко.
          Custodite sortem vestram

Коментар

• Кадафи: Либийският народ ме обича и аз няма да се оттегля от властта

http://africa.actualno.com/news_337848.html

Брей, той самия Кадафи твърди, че има либийски народ.

Е, кой лъже, вожда ви Кадафи? Срамота така нагло да лъже, че имало либийски народ...срамота.
            Ама въпреки, че е тиранин, все пак е много умен щом управлява 40г и ще се доверя на него, отколкото на тесногръди хора, които твърдят че нямало индийци...
            Last edited by luboil; 18.03.2011, 22:57.

Коментар

• Из уикито:

Населението на Либия е 6 036 914 души за 2007 година според изчисления на ЦРУ. От тях 166 510 са чуждестранни работници. Средната гъстота е 3,3 жит. на км2 в двата северни региона Триполитания и Киренайка и по-малко от един човек на квадратен километър в другите части на страната. Либия е една от най-малко населените страни спрямо големината на територията си.[11] 90% от населението живее на 10% от територията ѝ, най-вече по крайбрежието. Повече от половината население живее в градовете, като е концентрирано най-вече в двата най-големи града Триполи и Бенгази.[12] Местните либийци са смес между берберите и по-късно дошлите араби.

Има малки етнически групи, като туареги (берберски народ) и тебу, който водят номадски или полуномадски начин на живот. Други чуждестранни граждани са араби от близките африкански страни (най-вече египтяни и туниси) и африканци от Субсахарска Африка.[13] Арабите и берберите съставляват 97% от населението, другите 3% са: гърци, малтийци, италианци, египтяни, афгани, турци, индийци и африканци от Субсахарска Африка.[14] Все пак са включени само легалните граждани, а страната е известна с това, че е дом на много нелегални африканци, като според някои източници броят им е около 1 милион.[15]
              Нямало либийци - а пък тука пише, че имало, и те били 97% от цялото население.

Е, да това е пропаганда, манипулация...
              Last edited by luboil; 18.03.2011, 22:57.

Коментар

• Ливия позвала в страну международных наблюдателей следить за "перемирием"

Ливия обратилась к правительствам Мальты, Турции и Китая с просьбой прислать в страну своих наблюдателей, которые следили бы за соблюдением перемирия между войсками Муаммара Каддафи и повстанцами. Администрация Каддафи опровергла обвинения в том, что лояльные ей войска продолжают обстреливать повстанцев.
                Шах с пешка... Втори път!
                Така де. Щом сте загрижени за съдбата на цивилното население, изпратете наблюдатели!
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                  Дядо ти е получавал заплата си от българска фирма, не от египетска... Така че не говори глупости!
                  Кога съм казал, че дядо ми е вземал заплата от египетска фирма? Никъде...

А идеята ти е точно за заплатата, защото поста ти е в контекста на това, че чужденците вземат повече от местното население...

Коментар

То щото индийците са една народност затова се клаха в сикхските щати ,за индуистко-мюсулманските кланета няма да говорим...

Явно нивото ти на интелект не заслужава повече внимание....
                    Който няма аргументи какво прави - обижда!

Индийците може и да не са една народност, но са индийци. Либийците може да са няколко племена, но са либийци.

Нямало било либийци - смях голям. Що се отнася до интелекта - какво да казвам за човек, който твърди че нямало либийци, индийци...

Коментар

Според теб няма и индийци и китайци и ...

Тъжно...
                      То щото индийците са една народност затова се клаха в сикхските щати ,за индуистко-мюсулманските кланета няма да говорим...

Явно нивото ти на интелект не заслужава повече внимание....

Коментар

Я ми кажи къде съм писал колко е вземал дядо ми?
                        Я ми кажи аз пък къде съм писал за това колко е вземал дядо ти? Никъде. Макар че знам колко горе-долу е вземал...

Писах за това кой му е плащал, а не колко му е плащал. Българската държава му е плащала, а не египетската! Това е.
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Удостявам те с отговори защото пишеш глупост след глупост!!КОИ "ЛИБИЙЦИ" искат да махнат Кадафи?? Там има ПЛЕМЕНА ,не "либийци"
                          Малко се пообразовай -има гугъл за тая работа!!
                          П П Колкото има и "Белгийски народ" ,толкова има и "либийски народ"
                          Според теб няма и индийци и китайци и ...

Тъжно...

Коментар

• Първоначално изпратено от slayer Разгледай мнение
                            Джордж Буш не беше спрян и иракчаните дадаха стотици хиляди цивилни жертви и не получиха абсолютно нищо. Разсипаха държавата си. Ограбват им нефта в момента. Никаква икономика Режим на тока и на водата. Нула здравеопазване и образование.. Страшна безработица... И така вече 10 години... Краят му не се вижда... Обратно към племенната държава... Ето го "светлия" пример, какво става след външна намеса на сили загрижени за правата на човека! Явно е доста печеливш за външния агресор щом и Сарко се полакоми!

Коментар

Виж какво бе,

няма какво да те чета.

Ти си този, който спори с мен за незнам дори и аз какво.

Аз поддържам тезата, че либийците искат да махнат Кадафи.

Това, че и други - САЩ, запада, ислямисти и други също искат е друг въпрос и не го коментирам.
                              Удостявам те с отговори защото пишеш глупост след глупост!!КОИ "ЛИБИЙЦИ" искат да махнат Кадафи?? Там има ПЛЕМЕНА ,не "либийци"
                              Малко се пообразовай -има гугъл за тая работа!!
                              П П Колкото има и "Белгийски народ" ,толкова има и "либийски народ"

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                                Бил си малък и нищо не си разбрал от това което дядо ти е разказвал... дядо ти не е бил служител на египетска фирма. Бил е служител на българска фирма, да речем на Техноимпорт. Те строяха обекти под ключ или бяха поддоставчици на фирми строящи обекти под ключ... Така са работили тогава българите в Египет, в Ирак, Либия и т.н. Дотоворите са били между българската държава и египетската. Дядо ти е получавал заплата си от българска фирма, не от египетска... Така че не говори глупости!
                                Това, че си манипулатор, то е ясно. Я ми кажи къде съм писал колко е вземал дядо ми?
                                Айде, отсвирвам те...

Коментар

Working...
                                X