IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Африканската революция

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Браво.... много ми харесва филмът за Кадафи, почти толкова готин е като кацането на Луната.... Да дадате хонорари на статистите в Катар, че много се раздават момчетата....
    Поздрав за режисьора....http://www.youtube.com/watch?v=yydlX7c8HbY
    Custodite sortem vestram

Коментар

• А къде остават демократичните принципи, тиранинът и правата на човека ???
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Minavast Разгледай мнение
        Нито за петрол,нито за вода.Не и за цивилизационни ценности,естествено.Само за контрола върху трите,е най точно,май
        петролът свършва - достигнат е лимитът - Реак Оил
        всички войни от 2001-ва насам са заради петрол

Коментар

• Нито за петрол,нито за вода.Не и за цивилизационни ценности,естествено.Само за контрола върху трите,е най точно,май

Коментар

• Първоначално изпратено от Minavast Разгледай мнение
            "Този Водопроводистан е заровен дълбоко в пустинята и се проточва на цели 4000 км и се нарича проект Великата изкуствена река, който Кадафи реализира за 25 милиарда долара, без да вземе и цент кредит от МВФ или Световната банка (какъв лош пример за развиващите се страни!) . Великата изкуствена река водоснабдява Триполи, Бенгази и цялото либийско крайбрежие. „Залежите” от прясна вода се изчисляват от учените на еквивалентен на дебита на река Нил за 200 години!
            Помислете си за така наречените „три сестри” – Veolia (бившата Vivendi), Suez Ondeo (бившата Generale des Eaux) и Saur – френските компании които контролират над 40% от световния пазар на вода. Всички очи сега трябва да се фокусират върху това дали тези водопроводи ще бъдат бомбардирани. Изключително" http://www.desant.net/show-news/22060/
            войната е за петрол и тази вода идва само като бонус

Коментар

• "Този Водопроводистан е заровен дълбоко в пустинята и се проточва на цели 4000 км и се нарича проект Великата изкуствена река, който Кадафи реализира за 25 милиарда долара, без да вземе и цент кредит от МВФ или Световната банка (какъв лош пример за развиващите се страни!) . Великата изкуствена река водоснабдява Триполи, Бенгази и цялото либийско крайбрежие. „Залежите” от прясна вода се изчисляват от учените на еквивалентен на дебита на река Нил за 200 години!
              Помислете си за така наречените „три сестри” – Veolia (бившата Vivendi), Suez Ondeo (бившата Generale des Eaux) и Saur – френските компании които контролират над 40% от световния пазар на вода. Всички очи сега трябва да се фокусират върху това дали тези водопроводи ще бъдат бомбардирани. Изключително" http://www.desant.net/show-news/22060/

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение
                за енергия е цялата работа - петрол
                и вода
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                  Колче,кво викаш.По-добре "утопичен социализъм", отколкото "демократичен капитализъм",а!!!
                  Не не ... нищо такова на съм казал ...
                  според мен в случая става дума само и единствено дума за пари...
                  Другото са глупости - демокрации, права на човека и т.н.
                  Никой не го грее нищо друго, освен парата. А тва че ще се наложи да унищожат една или друга държава, да изтрепят сума ти народ (понякого и собствени войници) е ВСЕ ТАЯ ...
                  Другото са вестникарски тъпотии ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                    Аллтрадер2,
                    важното е народа да живее в демокрация и да има свобода ... Ахахахахаххаааа
                    ...
                    За пари просто е.аха мамата на още една държава !!!
                    Гадове
                    за енергия е цялата работа - петрол

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                      Аллтрадер2,
                      ...
                      Гадове
                      Колче,кво викаш.По-добре "утопичен социализъм", отколкото "демократичен капитализъм",а!!!

Коментар

момчета спрете са поне за малко да пишете глупости - победи империализма
                        какви екстремисти какви 5 лева - а ЛИБИЯ ще стане като Ирак - хаос , безаконие и пълна разсипия
                        Аллтрадер2,
                        ...
                        Гадове

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                          Ти ще им вадиш нож нали срещу тях се бориш.Тези мръсни и гадни империалисти и този мръсен и гаден Дянков дето съсипва бизнеса на крадливите куманяги.Свикнали да точат от държавната хазна и да точат да са все началници.Е са нема вече и че требе да хванеш мотиката ако искаш да ядеш.То от комсомолец и комунист какво ли става освен престъпник.Всичките сте като на Боков оня идиот дето се претрепа.
                          Ша прощааш, ама тва дет си го съчинил, каква точно връзка има с темата ???

Коментар

поредните измишлъотини - а на империалистите кой ше извади нож умнико????
                            Ти ще им вадиш нож нали срещу тях се бориш.Тези мръсни и гадни империалисти и този мръсен и гаден Дянков дето съсипва бизнеса на крадливите куманяги.Свикнали да точат от държавната хазна и да точат да са все началници.Е са нема вече и че требе да хванеш мотиката ако искаш да ядеш.То от комсомолец и комунист какво ли става освен престъпник.Всичките сте като на Боков оня идиот дето се претрепа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                              От любовта на народа не може да се избяга...
                              http://www.youtube.com/watch?v=1S_Y_QH8bAw
                              Саркози е про-американски предател който французите никога повече няма да изберат

Коментар

• Първоначално изпратено от jose Разгледай мнение
                                Айде отиде си още един диктатор тип реално-нереален социализъм.Дали ще го убият или ще лежи в затвора това вече няма значение за бъдещето на Либия.А бъдещето на Либия го виждам като бъдещето на Афганистан след 1992г.Гражданска война и победа на ислямският екстремизъм.
                                Сега е итересно дали сирийските протестиращи няма да се вдъхновят от случващото се в Либия и да грабнат оръжието.Асад е пътник.
                                момчета спрете са поне за малко да пишете глупости - победи империализма
                                какви екстремисти какви 5 лева - а ЛИБИЯ ще стане като Ирак - хаос , безаконие и пълна разсипия

Коментар

Working...
                                X