IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

България е най-бедната страна в Европа!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Гледам тука една шизофренично-раздвоена дискусия Йоско-Софиянеца се развила...

Коментар

• Джейми, дебни си Давоса там, че не те виждам понеделника.

Националиста със смешно име, тва е професионален сайт. И не съм чужденец, просто не съм от вас. Има разлика.

Коментар

• Първоначално изпратено от shayhiri Разгледай мнение
        Хахах, не ми пука за ВАС, бе, гражданино, че да ви спасявам. Сами сте си виновни, че сте на тоя хал.

Отдавна нямам нищо общо с България и няма да си мръдна пръста и да почнете да мрете от глад и да си теглите ножа.
        Как да нямаш нищо общо бе "чужденецо" , защо четеш и пишеш в български сайтове?
        Иска ти се ама не можеееее......

Коментар

Хахах, не ми пука за ВАС, бе, гражданино, че да ви спасявам. Сами сте си виновни, че сте на тоя хал.

Отдавна нямам нищо общо с България и няма да си мръдна пръста и да почнете да мрете от глад и да си теглите ножа.
          Ах да, какви декларации само
          Релакс, повиканото се връща.

Коментар

• Хахах, не ми пука за ВАС, бе, гражданино, че да ви спасявам. Сами сте си виновни, че сте на тоя хал.

Коментар

Хич даже. Ако ми пукаше, вече щях да съм го направил.

На мен ми е все тая.
              Ами като ти е все тая, знаеш какво е сепуку, нали. Действай! さようなら!

Коментар

• [QUOTE=Софиянец80;1196514]Разбира се, Дянков вътре!

Но ме терзае една друга мисъл.
                Непрекъснато се твърди, че хората по селата и малките градове умират от глад, нямат пари за хляб, лекарства, топлина.
                А в същото време сме почти ежедневни свидетели на това как същите тези ограбени от правителството дават хиляди левове на т.нар. телефонни измамници.
                Та имам въпрос, откъде са тези спестявания. Някой може ли да излезе с аргументирано мнение.

Аз ще ти отговоря.Та значи, както в София, така и в малките градове и села има хора с пари и без пари, разликата е че хората там са по-добронамерени и доверчиви и имено това използват мошениците.Причината е,че там почти всички се познават, рядко стават престъпления, най-много някой побой да стане в селската кръчма и толкова

Коментар

• Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнение
                  Брей, революционер!
                  Хич даже. Ако ми пукаше, вече щях да съм го направил.

На мен ми е все тая.

Коментар

Правителството и другите измамници (дребни) са тези, които трябва да бъдат разстреляни.
                    Брей, революционер!

Коментар

• Ако познавахте, двамцата, живота на село, нямаше да се чудите.

Колкото по-малко пари има СВЕСТНИЯТ човек, толкова повече спестява. Една бабчица с 200лв. пенсия, ще пъха поне 150лв. от тях под дюшека. И така, от месец на месец, да има за децата. Тя самата за нищо не харчи, храната си я гледа сама, топли се на дърва.

Айде малко уважение към хорицата. Правителството и другите измамници (дребни) са тези, които трябва да бъдат разстреляни.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                        брато трудни въпроси им задаваш на червенотиквеничетата...........нямат отговор...

и още един въпрос от официалната статистика на БНБ ... защо на "бедния" бълг.народ депозитите в банките расте през последната година- две
                        Ами любопитен съм от колко кладенеца ще извадят вода, за да обяснят откъде са тези пари. Ами ако и тези пари влязат в банковата система, ние ще сме едни от първите в Европа по спестявания.
                        Абе направо предлагам да организираме една група от телефонни измамници, да вземаме парите на пенсиите и да ги вкарваме насила на борсата, на тяхно име. Тогава всеко ще тръгне по нвода.

Коментар

• Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнение
                          Разбира се, Дянков вътре!

Непрекъснато се твърди, че хората по селата и малките градове умират от глад, нямат пари за хляб, лекарства, топлина.
                          А в същото време сме почти ежедневни свидетели на това как същите тези ограбени от правителството дават хиляди левове на т.нар. телефонни измамници.
                          Та имам въпрос, откъде са тези спестявания. Някой може ли да излезе с аргументирано мнение.

П.П. Събитието от днес - Бургазлийка изгоря с 8 бона. Дала парите уж за операция на дъщеря си.

http://www.dnes.bg/crime/2011/01/29/...-8-bona.109988

П.П. Моля Гиговчо да не взема отношение. Неговите ругатни ги знаем.
                          брато трудни въпроси им задаваш на червенотиквеничетата...........нямат отговор...

и още един въпрос от официалната статистика на БНБ ... защо на "бедния" бълг.народ депозитите в банките расте през последната година- две

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнение
                            ...ДЯНКОВ ВЪН
                            Разбира се, Дянков вътре!

П.П. Събитието от днес - Бургазлийка изгоря с 8 бона. Дала парите уж за операция на дъщеря си.

http://www.dnes.bg/crime/2011/01/29/...-8-bona.109988

П.П. Моля Гиговчо да не взема отношение. Неговите ругатни ги знаем.
                            Last edited by Софиянец80; 29.01.2011, 20:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнение
                              Дянков да се маха МОМЕНТАЛНО плюс целия икономически екип на това правителство .

ПОЛОЖЕНИЕТОЕ ОТИВА ОТ ЗЛЕ НА ПО-ЗЛЕ . гледам и магазинчето при нас вече фалира . търговията на дребно се е свила с повече от 5 % на годишна база .
                              абсолютно неадекватна иконмическа политика затриваща България . до кога ще търпим бе хора ??????? дайте да направим най-накрая едно нещо като хората в тая държава и да разкраме неадекватниците и протежетата от управлението на Бъглария!!!

ДЯНКОВ ВЪН
                              ама ти си бил голям профан.... и какво очакваш да стане като си замине дянков....

и какво общо има Дянков с кварталното ти магазинче... по скоро министъра на икономиката трябва да изгоним и на земеделието също , нали хранителните стоки са в него ресор...

И да вземеш да смениш плочата с друга ,че взе да се износва тази... например МОМЕНТАЛНО АХМЕД ДОГАН МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ, а СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ президент ...СЕГА И ВЕДНАГА..
                              Last edited by йосиф; 29.01.2011, 20:42.

Коментар

• Дянков да се маха МОМЕНТАЛНО плюс целия икономически екип на това правителство .

ПОЛОЖЕНИЕТОЕ ОТИВА ОТ ЗЛЕ НА ПО-ЗЛЕ . гледам и магазинчето при нас вече фалира . търговията на дребно се е свила с повече от 5 % на годишна база .
                                абсолютно неадекватна иконмическа политика затриваща България . до кога ще търпим бе хора ??????? дайте да направим най-накрая едно нещо като хората в тая държава и да разкраме неадекватниците и протежетата от управлението на Бъглария!!!

ДЯНКОВ ВЪН

Коментар

Working...
                                X