Аз приключих с касовия си бизнес! Всичко с фактурки по бамка! НЯМА да си купя апарат! Успех на колегите!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови касови апарати - честито на собствениците на търговси обеки!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеhttp://news.ibox.bg/news/id_130909506
Браво! Поредния удар за малкия бизнес от държавата! Всеки трябва сега, иска не иска, да си смени касовия апарат. Това са няколко стотин хиляди апарата в България.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikolay_Iliev Разгледай мнениеМожете да разгледате и закупите от новите касови апарати с GPRS връзка с НАП на адрес http://www.kasovaparat.bg. Не чакайте крайният срок за подмяна!
Аз само един тъп въпрос имам, не се смейте, но не разбрах НАП ли ще раздава SIM картите за GPRS-а, защото все пак НАП ще точи колкото и когато реши?
В смисъл как стои въпросът с плащането на сметките за GPRS, защото това си е все пак лукс за страната ни. В нашата компания ползваме кабелен интернет, не си позволяваме да харчим за GPRS.
Коментар
-
Можете да разгледате и закупите от новите касови апарати с GPRS връзка с НАП на адрес http://www.kasovaparat.bg. Не чакайте крайният срок за подмяна!
Коментар
-
Първоначално изпратено от slavkovrr Разгледай мнениеЕ как ще стане,да не би на касовия апарат да има камера и данъчния ще види на кой клиент пускаб бележка и на кой НЕ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеами такава е каква да е ..какво съдържартелно анализирахте...
Напротив и аз имам касови апарати и също ми се натоварва бюджета ако трябва да ги сменям ..но когато нещо се прави първо го анализирам и след това рева ..а вие правите обратното пич вземате заглавие от вестника и само на тази база надавате вой....типично както пише в инструкциите на служителите на ДС...( нямат край маа му)...Те като партизаните преди 65 г. свърши войната , а те още изкачат от храстите.При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура
Коментар
-
Първоначално изпратено от vajvaj Разгледай мнениеЩо бе, Висарионович, що да е лайнарска? Щото не те бърка ли? Или продаваш касови апарати?
Напротив и аз имам касови апарати и също ми се натоварва бюджета ако трябва да ги сменям ..но когато нещо се прави първо го анализирам и след това рева ..а вие правите обратното пич вземате заглавие от вестника и само на тази база надавате вой....типично както пише в инструкциите на служителите на ДС...( нямат край маа му)...Те като партизаните преди 65 г. свърши войната , а те още изкачат от храстите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеА дали пък случайно тези фирми дето са работили в Сърбия не са на определен чичко?
"От НАП отбелязват, че подобна реформа е била осъществена преди няколко години в Сърбия. Голяма част от фирмите, които са изградили системата, са разработили и пуснали на пазара касовите апарати с такива възможности, са били български."
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеАРЕ ОЩЕ ЕДНА ЛАЙНАРСКА ТЕМА..... нямате умора червените тролове...нямате.При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура
Коментар
-
Първоначално изпратено от slavkovrr Разгледай мнениеТова са пълни глупости-щели да ми следят оборота дистанционно!!
Е как ще стане,да не би на касовия апарат да има камера и данъчния ще види на кой клиент пускаб бележка и на кой НЕ?
Аз и сега преценявам на кой да му пусна и на кой не?
Това е да се доизсмучат и последните сили на умиращия дребен бизнес!!
Чакайте да тръгне икономиката,ама на кукуво лято!!При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура
Коментар
-
Пълни глупости
Това са пълни глупости-щели да ми следят оборота дистанционно!!
Е как ще стане,да не би на касовия апарат да има камера и данъчния ще види на кой клиент пускаб бележка и на кой НЕ?
Аз и сега преценявам на кой да му пусна и на кой не?
Това е да се доизсмучат и последните сили на умиращия дребен бизнес!!
Чакайте да тръгне икономиката,ама на кукуво лято!!
Коментар
Коментар