Първоначално изпратено от autoexpert
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Операция "Медузите"
Collapse
X
-
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
-
Първоначално изпратено от gigowПървоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от gigowСрам!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от gigowСрам!!!!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от roverАко не ги заключат по определен начин и бързо, могат да се самонаранят, да глътнат някакво хапче
ама това било грижа за арестувания. Ама как никой не се досети, а само ти и сойката?
Да не се наранят или недай Боже да се самоубият!
Дали са им проверили устната кухина за ампула цианид, монтирана в кух зъб?
Що не спрете с идиотизмите?
Това са едни показни пиар акции, които се правят с цел да оказват натиск върху обществото и върху съда.
Не съм против арестуването на обвиняемите.
Аз съм против това полицията да нахлува в дома ми призори и да тероризира децата ми. Такава полицейщина нямаше дори при комунистите. И това ми било партия за ЕВРОПЕЙСКО развитие на България!!! Срам!!!!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Мейси, вече досаждаш на хората. Кой се интересува от хленченето на някаква си женичка, която е била събудена посред нощ? Хората сто пъти обясниха - за извършване на арестите има методика, полицаите са обучавани да ги извършват по определен начин. Онзи го арестували в болницата- болен бил, трябвало по друг начин. Другия посред нощ у дома - него пък още по по-различен начин. Коя си ти, да казваш кое как да става. Казаха вече - ако не се спазва процедурата, после ще извъртят нещата. Ако не ги заключат по определен начин и бързо, могат да се самонаранят, да глътнат някакво хапче - след това иди доказвай, че полицията не ги е наблъскала с нещо отровно. Ако ги поканват вежливо един по един, ще изпокрият и унищожат доказателства, ще се скрият самите те. Снимат ги, за да е ясно всичко и да няма ама така беше, ама иначе...
Пак ти казвам, трай си, защото няма да разчувстваш никого. Специалните сили действат така, по такъв начин. Ако искаш внимателно отношение, обърни се от девет до пет към кварталния си инспектор. Оплаквания от последните арести - при арменския поп.
Май само ти ще идеш в рая. Както гледам, няма християнско смирение и опрощение дори в днешната вечер, да ни прости Бог.Партия была, есть и будет есть!
Коментар
-
Първоначално изпратено от benedictТо във Варна където и да бутнеш и ще завони. Но Гуцанов си е сред най-големите боклуци. И нищо лошо няма в показния арест, нека да гледат другите и да им припари поне малко отзад.
http://dnesplus.bg/Interview.aspx?d=316211 касаещо и децата му ,редно ли е така да се постъпва?[color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус
Коментар
-
Първоначално изпратено от outsiderАрестуването на председателя на общинския съвет на град като Варна е политическа акция. За това говори и показността, и разбиването на вратата на жилището му и камерите, с които се заснема подвига на полицаите и последното - решението на съда на първа инстанция да го остави в ареста. ГЕРБ се опитва да се наложи силово, като използва полицията, във Варна, където по друг начин не можа да получи мнозинство в окръжния съвет. Без да ставам адвокат на никого, тая акция определено няма да им спечели симпатия. В нашата история е имало и други кандидат-диктатори, които са дощли на власт, за да се преборят с копумпираността на старите партии, а са си отишли безславно и с позор. Не знам дали нашите двама полицаи в правителството, Борисов и Цветанов, които "държат властта със стригани глави" (както е писано в именника на българските ханове) са им ясни тия поуки от историята.
извинявай ама като престъпник,да го оставят на свобода ли????? Ти четеш ли какво пишеш или ако е член на БСП значи е невинен,мале,мале
Коментар
-
Арестуването на председателя на общинския съвет на град като Варна е политическа акция. За това говори и показността, и разбиването на вратата на жилището му и камерите, с които се заснема подвига на полицаите и последното - решението на съда на първа инстанция да го остави в ареста. ГЕРБ се опитва да се наложи силово, като използва полицията, във Варна, където по друг начин не можа да получи мнозинство в окръжния съвет. Без да ставам адвокат на никого, тая акция определено няма да им спечели симпатия. В нашата история е имало и други кандидат-диктатори, които са дощли на власт, за да се преборят с копумпираността на старите партии, а са си отишли безславно и с позор. Не знам дали нашите двама полицаи в правителството, Борисов и Цветанов, които "държат властта със стригани глави" (както е писано в именника на българските ханове) са им ясни тия поуки от историята.
Коментар
-
Първоначално изпратено от roverРеспектирали с автомати, а на мен л....а като това мръсно псе като ми откраднаха бизнесчето, не са ме питали от какво ще живея, с моето семейство (!), какво ще правя с хорицата които бачкаха при мен и какво ще ям, нали? Къде бе ти медиен боклук, ти и н.....е ви партии да пишете тогава за мен, или да ме питате с какво ще се храня?!
================================================== ====
Е, приятелю Джей, на това което си написал, навремето комунистите му викаха "малка правда". Демек генерално всичко е в ред, само разни такива дреболии, които лично засягат малко на брой хора, понякога затъмняват хоризонта.
Варна - град най-добър за живеене. Нали така беше? На първо място в класацията.
Да,ама всички знаят, че Варна вони. Ех, да беше само Варна! Няма община в която да не се е крало и източвало. Крадците така са свикнали с безнаказаността, че остават силно учудени, когато някой от тях изгърми. И веднага вкарват в действие всичко налично - от лекото стрелково оръжие до тежката артилерия. Не е важно кой колко е откраднал, че е хванат с подкуп, че е съдия, а се е орезилил...Важното е, че са го блъснали при ареста, че са му подвикнали, че децата му са се уплашили...
А дано! Дано това е началото. Дано това е само началото.
"Малката правда" е много по-голяма от всички сладки приказки ... и бих добавил две сентенции на латински;
Plenus venter non studet libenter - "Ситият стомах е глух към поученията"
Hodie mihi, cras tibi - "Днес на мен, утре на теб" - Надпис на надгробна плоча
Амин - с тоя е свършено Наздраве и весели празници.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
Коментар