If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нямам нищо против ГЕРБ, даже им симпатизирам, особено след подготовката на закона за ГМО, който ще позволи на фермерите да имат избор, преди да клякат на фондовете.
П.С.
Поканата още важи.
д-р.Черкезов
Ми и аз и те клякаме преди да серем - физиологична необходимост е....
Избор да искаш само да гепне оня мераклия...Аз ще дода да снимам....и после у ютубето или вибокса...
пп. Обамката и тя сее зеленчуци в Белия дом. Даже има амбицията да зарежда кухнята си само със свое производство...
Не само това , но и учи децата от местните училища на същото...
Защо ли ?????
На нас едно нещо ни е "Х" ! Защо ББ позволява на ГМО скандала да набере сила , а че го ползвате от БСП ни е ясно. Всъщност твоята цел е настройването на повече хора срещу ГЕРБ , това е идеята нали и като гледам доста добре се развива - на 100% успешно.
Кмете, това бе вметка от колегата, за да си развия накратко идеята....но аз възприемам и текезесарски забележки....(Като прочета, че някой иска да командва се набичвам).
Пухче, синдрома на Даун е генетично заболяване и няма НИЩО общо с ГМО (освен пипане на гените, едното от природата, другото от хората). Тики, пилетата стават такива от храни пълни със стимуланти, протеини, антибиотици( иди в един фитнес и ще видиш подобна картина......).
Първо от тази социална мрежа, около 5-6 човека са против ГМО, защото имат интереси в биопроизводството, всички останали са ЗА ГМО.
Д-р.Черкезов
Българския народ също има интереси в биопроизводството - иска да рупа чисти продукти.
Колкото до комерсиалните интереси, за които намекваш, ми той и Принц Чарлз има такива интереси, той има огромни ферми с био продукти. Той ще бъде на супер далавера, ако цяла Европа бъде залята с ГМО боклуци. Т.е. би трябвало да ги подкрепя, ама не го прави. Защо? Защото тая напаст е заразна ли?
Нямам нищо против ГЕРБ, даже им симпатизирам, особено след подготовката на закона за ГМО, който ще позволи на фермерите да имат избор, преди да клякат на фондовете.
П.С.
Поканата още важи.
д-р.Черкезов
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Кмете, Чичо се обръща към Черкезов, не към теб, ми се струва.
Според мен, такава глуповата защита търси обратното. Някой от психолозите може да го обясни.
"Защо не трябва се спори с простак - първо ще те докара на своя територия. второ там ще те победи."
Сори 4и4о ама последно време само с Черкезов се занимавам!
Кмете, Чичо се обръща към Черкезов, не към теб, ми се струва.
Според мен, такава глуповата защита търси обратното. Някой от психолозите може да го обясни.
И това ще мине ...
Коментар
Пухче
Болести като синдром на Даун и т.н...и в основата на всичко е храната
Пухче, вчера в документалния филм Food Inc гледах за гигантските пилета, които еволюираха така бързо през последните години. Растат за 49 дни и понеже костите и органите им изостават, някои от тях не могат да се държат върху краката си, а само се влачат по земята. Умрелите ги изнасят с фадрома, а каквото още диша отива в магазина. Забавно!
Няма да е чудо, ако скоро видим и хора в такова положение!
Най-хубавото от цялата тази дискусия е, че като хората потърсят в Google информация за Николай Черкезов, Монсанто и ГМО ще излезе тази тема на първо място, и ще го видят какъв е балон и че не може да каже нищо повече от "Монсанто и ГМО ще спасят света".
Коментар
Пухче
Определено-целта е създаване на напрежение
Аз също съм против ГМО.Всеки ден виждам племенника си и се ужасявам.Повечето ако го видят ще кажат "Нищо фрапиращо-младеж на 17 години" даммм на 17 но другия път-все още няма навършени 10 години. На ръст само 178см,обувки размер 42 номер,храна предимно хамбургери,чипсове,кремвирши и т.н.
Коментар