IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паднаха се еднакви числа в 2 поредни тото тиража

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз играя тото от 28 години. Една колонка ми е постоянна. Няма да си казвам печалбите, щото ме е срам.
    За попълването на готови фишове кандисвам, но това лесно ще се докаже.
    Но за това, че в два ПОСЛЕДОВАТЕЛНИ тиража ще излезнат шестици, нещо не ми е точно...
    Ако някой пусне линк към статистиката на излезлите числа, ще го почерпя :-)
    И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от master of the seven seas
      Явно никой от вас не играе тото.До толкова се забихте в теория на вероятностите,че забравихте какво се е слу4ило. На сайта на БСТ са дадени по колко пъти са излизали 4ислата.Най-много бе 44 а най малко пъти е 23.И независимо от теорията на вероятностите,тука важат и други фактори.
      Купуваш вестник 'спорт тото' и виждаш 4е има комбинации от по 5 4исла които са излизали поне по 10тина пъти през годините.В тази тема рзискват хора,които и понятие си нямат от тото и слу4айно разпределение.
      Казвам ви,възможно е да се паднат такива 4исла в два последователни тиража.Ако погледнете два тиража един след друг то от 5 до 8 4исла са едни и същи.И това е така,тъй като тотото имат два или 3 комплекта топки и ги сменят през 3-4 тиража,на СЛУ4АЕН принцип.Не казвам 4е въобще няма измами,но и аз съм пускал 4исла от преден тираж.Ако пуснеш вси4ките 18 с подходяща комбинация(книжките са във всеки тото пункт),защо да не умериш?????
      На тези които ще ме оборват,казвам от сега.Играя тото от 15години и само 6/49, до тука две петици и няколко 4етворки резултата в пари е за тотото. И съм у4ил 'Висша математика 4аст 5 - теория на вероятностите" Изпита го взех с 5,което за 1990 беше нещо,зна4еше 4е знаеш,а не както сега вместо 2 да ти пишат 4. И един съвет: неуверен не изпревавай,т.е. неподготвен не се изказвай има дост
      Много си ПРАВ!
      Досега не съм играл и едва ли ще играя/Не харесвам да използвам думата НИКОГА/
      Занимавам се с неща в които шанса е поне 50 на 50%.Комар с държавата...не благодаря.
      Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.

Коментар

• Нешка Робева: В тотото може да се манипулира
        17 септември 2009 / News.dir.bg
        Подадохме оставка от Управителния съвет на Спортния тотализатор в знак на протест и точно по такива поводи - че може да се манипулира, това заяви пред „Фокус” Нешка Робева, която преди време беше член на УС, но заедно с Христо Марков напусна.
        Според Нешка Робева новоназначеният изпълнителен директор на тотото Дамян Дамянов е този, който трябва да се пита за повтарящите се числа в два поредни тиража на играта „6 от 42”, което разбуни скандал в тотото. Робева припомни, че той е бил тотализатора през целия мандат на скандалната бивша шефка Ирена Кръстева.
        „Когато ние подадохме оставка, Дамянов остана в УС, сега аз разбирам, че е назначен за изпълнителен директор. Това е интересно съчетание”, заяви още бившата треньорка на националния отбор по художествена гимнастика.
        Тя припомни, че е писала срещу това, което се прави в Управителния съвет. „Подадох оставка в знак на протест. Комисия имаше в Народното събрание. Колегата ми Христо Марков напусна с мен, остана Дамянов, който в момента е даже повишен. За мен е много странна цялата тази история”, коментира още Робева.
        Тя препоръча сигналът за повтарящите се числа да се препрати на прокуратурата и да се проучи.
        "На този въпрос и аз не мога да отговоря как са се паднали по този начин числата. Нека да го кажат специалистите, да им назначим на експертните органи тази дейност, за да може това да стане", каза вчера спортният министър Свилен Нейков.
        Днес се очакват резултатите от проверката в тотализатора как се е получило съвпадението на числа. Математици изчисляват, че вероятността в два поредни тиража да бъдат изтеглени еднакви числа е едно към 4 милиона и 200 хиляди.

Коментар

• Първоначално изпратено от master of the seven seas
          Явно никой от вас не играе тото.До толкова се забихте в теория на вероятностите,че забравихте какво се е слу4ило. На сайта на БСТ са дадени по колко пъти са излизали 4ислата.Най-много бе 44 а най малко пъти е 23.И независимо от теорията на вероятностите,тука важат и други фактори.
          Купуваш вестник 'спорт тото' и виждаш 4е има комбинации от по 5 4исла които са излизали поне по 10тина пъти през годините.В тази тема рзискват хора,които и понятие си нямат от тото и слу4айно разпределение.
          Казвам ви,възможно е да се паднат такива 4исла в два последователни тиража.Ако погледнете два тиража един след друг то от 5 до 8 4исла са едни и същи.И това е така,тъй като тотото имат два или 3 комплекта топки и ги сменят през 3-4 тиража,на СЛУ4АЕН принцип.Не казвам 4е въобще няма измами,но и аз съм пускал 4исла от преден тираж.Ако пуснеш вси4ките 18 с подходяща комбинация(книжките са във всеки тото пункт),защо да не умериш?????
          На тези които ще ме оборват,казвам от сега.Играя тото от 15години и само 6/49, до тука две петици и няколко 4етворки резултата в пари е за тотото. И съм у4ил 'Висша математика 4аст 5 - теория на вероятностите" Изпита го взех с 5,което за 1990 беше нещо,зна4еше 4е знаеш,а не както сега вместо 2 да ти пишат 4. И един съвет: неуверен не изпревавай,т.е. неподготвен не се изказвай има дост
          Има истина в това дето казваш,но аз пък знам от определени източници ,че "добрите хора" перат така пари!!!
          Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Явно никой от вас не играе тото.До толкова се забихте в теория на вероятностите,че забравихте какво се е слу4ило. На сайта на БСТ са дадени по колко пъти са излизали 4ислата.Най-много бе 44 а най малко пъти е 23.И независимо от теорията на вероятностите,тука важат и други фактори.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid
              Първоначално изпратено от GGeko
              Първоначално изпратено от Pyramid
              Гордън ефенди, и ти ли ? Много те уважавам, недей така. Мен са ме учили на една друга математика в "даскалото", според ТВ, броят на комбинациите се изчислява другояче, ако имаме едно теглене /а са улучени само за едно теглене същите/ броят 6 от 49 е 13 983 816. В три - съответно, 4661272. Независимо от първото да хванеш друго в следващия тираж - още толкова. Логическо "И" от двете е И двете в двата тиража да съвпаднат, сиреч, произведението от двете вероятности. Елементарно и страшно ниска вероятност, някой някого е излъгал за тези 5 милиона, 3: 195 или 1:65 ТРИЛИОНА неуспешни опита с/у един , това истината.
              За 18-те "късметлии" изобщо не ми се мисли: Ако са умни, ще се почерпят с каквото останало, а, ако са редовните комарджии, вероятността да се затрият от яд страховито нараства.
              Мислех, сайтът е за инвеститори, не за болни с отклонения :-(
              Пайрамид не си прав. Не се пали толкова .

До колкото прочетох новината става въпрос за 6 от 42 (не от 49). И тогава шанса за всяка една отделна комбинация от 6 числа е 5 245 786.

Не трябва да взимаш произведението на двете, тъй като първото е независимо. Тоест ние търсим шанса която и да е първа комбинация да се повтори.

Иначе ако искаш да сметнеш шанса конкретно за тази комбинация да се повтори тогава си прав.
              Извинявам се, поувлякох се. С 6/49ги смятах, вместо 6/42 . Тук - ОК. Инак, всяка комбинация е уникална, но, шансът да е печеливша е едно на милиони за спечелване и [1/(произведението от онези милиони)] -да се повтори като печеливша. А те именно за печеливша и думат.
              Пък за това, дето не съм прав, ти си прав: Седнал съм ;-)
              По-здрави !
              Хората пари са направили с емнайсе фиша, а дали са направили такива сметки ?! )))

Коментар

По-здрави !

Горе-долу на 5 млн. тегления ще бъдем свидетели на един такъв случай на две еднакви печеливши комбинации една след друга. По един тираж на седмица ще отнеме около 100 хил. години за следващия такъв случай . Това е горе-долу възраста на хомо сапиенс

Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от GGeko
                  Първоначално изпратено от Pyramid
                  Гордън ефенди, и ти ли ? Много те уважавам, недей така. Мен са ме учили на една друга математика в "даскалото", според ТВ, броят на комбинациите се изчислява другояче, ако имаме едно теглене /а са улучени само за едно теглене същите/ броят 6 от 49 е 13 983 816. В три - съответно, 4661272. Независимо от първото да хванеш друго в следващия тираж - още толкова. Логическо "И" от двете е И двете в двата тиража да съвпаднат, сиреч, произведението от двете вероятности. Елементарно и страшно ниска вероятност, някой някого е излъгал за тези 5 милиона, 3: 195 или 1:65 ТРИЛИОНА неуспешни опита с/у един , това истината.
                  За 18-те "късметлии" изобщо не ми се мисли: Ако са умни, ще се почерпят с каквото останало, а, ако са редовните комарджии, вероятността да се затрият от яд страховито нараства.

До колкото прочетох новината става въпрос за 6 от 42 (не от 49). И тогава шанса за всяка една отделна комбинация от 6 числа е 5 245 786.

Не трябва да взимаш произведението на двете, тъй като първото е независимо. Тоест ние търсим шанса която и да е първа комбинация да се повтори.

Иначе ако искаш да сметнеш шанса конкретно за тази комбинация да се повтори тогава си прав.
                  Извинявам се, поувлякох се. С 6/49ги смятах, вместо 6/42 . Тук - ОК. Инак, всяка комбинация е уникална, но, шансът да е печеливша е едно на милиони за спечелване и [1/(произведението от онези милиони)] -да се повтори като печеливша. А те именно за печеливша и думат.
                  По-здрави !

Коментар

• Първоначално изпратено от Netisan
                    Първоначално изпратено от hah
                    За 18-те познали, струва ми се логично, даже се учудвам, е само 18 човека играят числата от предишния тираж.
                    Защо, колега?
                    Какво е логичното да играеш комбинация 1/няколко милиона, която току що се е случила?
                    Въпрос на психология. Има много хора, които са суеверни или си имат стратегия, и си я следват. Някои са решили да залагат на числата от предния тираж. Има една приказка, където е текло пак ще тече. И друга, типична за българите - когато не разбират нещо, веднага да решат, че е нагласено. Може и да е, не знам.
                    Има още нещо, БСТ предлага услугата да си купиш попълнен фиш. Дали всички лелки в пунктовете се занимават да измислят числа за тези фишове, или някои просто ги преписват от първото им попаднало място? Например таблото с резултатите от предните тиражи
                    Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

Коментар

• Гордън ефенди, и ти ли ? Много те уважавам, недей така. Мен са ме учили на една друга математика в "даскалото", според ТВ, броят на комбинациите се изчислява другояче, ако имаме едно теглене /а са улучени само за едно теглене същите/ броят 6 от 49 е 13 983 816. В три - съответно, 4661272. Независимо от първото да хванеш друго в следващия тираж - още толкова. Логическо "И" от двете е И двете в двата тиража да съвпаднат, сиреч, произведението от двете вероятности. Елементарно и страшно ниска вероятност, някой някого е излъгал за тези 5 милиона, 3: 195 или 1:65 ТРИЛИОНА неуспешни опита с/у един , това истината.

Коментар

• Сега хората ще започнат масово да пускат числата от предния тираж...

Да е някаква измама не ми се вярва...

Но Натрий е прав. Шансът това да се случи е много малък - 1 на 5 милиона.

Честито на печелившите, въпреки че ще трябва да разделят много малък джакпот

Коментар

• И там са мошеници- на всеки казват, каквото иска да чуе, политика някаква правят...

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat
                              Първоначално изпратено от Натрий
                              Вероятността да се паднат едни и същи числа в две различни тегления е
                              1 към 5 245 786
                              Вероятността да са едни и същи и в еднакъв ред е
                              1 към 3 776 965 920

Въпросът е каква е вероятността Софикс да стане 1200 до 5 години?
                              Питай в Монте Карло
                              Благодаря за съвета. Там не съм питал още - поне няма да навреди.

Коментар

• Първоначално изпратено от Натрий
                                Вероятността да се паднат едни и същи числа в две различни тегления е
                                1 към 5 245 786
                                Вероятността да са едни и същи и в еднакъв ред е
                                1 към 3 776 965 920

Въпросът е каква е вероятността Софикс да стане 1200 до 5 години?
                                Питай в Монте Карло

Коментар

Working...
                                X